Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

Като съм бил малък са ми направили влог баба и дядо отивам скоро да видя колко пари има вътре бяха 3 лв и някакви стотинки ? мислите ли че навремето хората са открили влог на стойност 2 хляба?
по старите се сетете кво се случи 96-97 и 2008-09
:roll:
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Аз не виждам нищо лошо в плащането на данъци. Лошото е, че се гори излишно ток. И не е само биткойн. И видеокартите и т.н. са до небесата цените, за да се копае :D. Човек не може да си сглоби 1 комп да разцъка нещо.
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

MixedGreens написа: 09 Яну 2022, 09:24 Да си го кажем честно, биткойн не е eco friendly. Не е подходящо.
Пич не разбираш Биткоина , образовай се и е хубаво когато заявяваш нещо да го подкрепиш с доводи.
Значи нека започнем от там , че копаенето е бизнес които търси най-евтиния ток по света и това най-често е електро енергия която отива фира (остава не използвана , винаги трябва да има повече) и за това я дават на по-ниска цена. Аз не разбирам как ти решаваш , че тоя ток е излишен след като той се купува (плаща). Отделно времето когато някакви обикновенни хорица копаеха мина , сега копаят големи копмпаний с техника за милиони .
Знаеш ли , че коледните лампички по-къщите в Америка горят 3-4 пъти повече ток от Биткойн ?
И знаеш ли че сега в Ел Салвадор ще копаят биткойн с вулкан ? ( това еко френдли ли е ?)
За данъците си съгласен да се плащат зашото нямаш кинти , ако изкарваше пари и даваше за данъци щеше да мислиш друго яче , истината е че само бедните плащат данъци !
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Е така кажи че там ти проблем че си геймър а не че биткойна не струва ;) просто не ти се плаща висока цена за карта ама вече ще е така .
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

https://www.bitchute.com/video/euDg4Ag0GWzP/
Целия клип на цанов от пейтриън .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

MixedGreens написа: 09 Яну 2022, 22:56 Аз не виждам нищо лошо в плащането на данъци. Лошото е, че се гори излишно ток. И не е само биткойн. И видеокартите и т.н. са до небесата цените, за да се копае :D. Човек не може да си сглоби 1 комп да разцъка нещо.
Действително картите яко ги надуват излишно, но пак вървят, не може да се доредиш за rtx3090,която от 4 бона стана 7 сега!Впрочем за хардуеъра за копаене, дето каза, че преди години си заслужавало да се купува искам да отбележа, че до скоро ти трябваха 20 карти,сега същото може да изкопаеш с най новите с два броя😆Затова си продават старите, изпържени ригове с gtx1660 или дори 1060(по - стари карти изобщо не стават) ,тоест ако бях си купила ригове тогава сега пак щях да се чудя какво да ги правя. 4 1660 се равняват на една 3090 примерно.... Иначе имам общо към 7 карти на 3 компа и компютрите ми и без това работят,имам фирма за друго, също ги ползвам в къщи, не са ригове,така че защо да не покопаят малко😁А и процесорите сме ги пуснали да покопват Монеро.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Inna написа: 10 Яну 2022, 11:04
MixedGreens написа: 09 Яну 2022, 22:56 Аз не виждам нищо лошо в плащането на данъци. Лошото е, че се гори излишно ток. И не е само биткойн. И видеокартите и т.н. са до небесата цените, за да се копае :D. Човек не може да си сглоби 1 комп да разцъка нещо.
Действително картите яко ги надуват излишно, но пак вървят, не може да се доредиш за rtx3090,която от 4 бона стана 7 сега!Впрочем за хардуеъра за копаене, дето каза, че преди години си заслужавало да се купува искам да отбележа, че до скоро ти трябваха 20 карти,сега същото може да изкопаеш с най новите с два броя😆Затова си продават старите, изпържени ригове с gtx1660 или дори 1060(по - стари карти изобщо не стават) ,тоест ако бях си купила ригове тогава сега пак щях да се чудя какво да ги правя. 4 1660 се равняват на една 3090 примерно.... Иначе имам общо към 7 карти на 3 компа и компютрите ми и без това работят,имам фирма за друго, също ги ползвам в къщи, не са ригове,така че защо да не покопаят малко😁А и процесорите сме ги пуснали да покопват Монеро.
Аз насоро си взех първата 6700хт. За старите карти гледам вадят висок МХ обаче според мен и токът им е супер много и от там идва малката печалба. Ти с какви карти си инче и защо монеро ,а не етер или ти имаш предвид само за процесорчетата? Като цяло избиването ще е доста бавно 2 години минимум така че аз съм 50/50 за копаенето щото голями приходи труно се вадят . Идеята на копаенето според мен е да си държиш валутата максимално дълго време с цел да направиш печалба от самото покачване на цената . Другото заради което може да се копае е чисто и просто както е бил биткойна в началото за да има повече копачи съответно да е по бърза и сигурна мрежата . С две думи ако вярваш и мислиш че биткойна е бъдещото .
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Gugi написа: 10 Яну 2022, 08:56
MixedGreens написа: 09 Яну 2022, 09:24 Да си го кажем честно, биткойн не е eco friendly. Не е подходящо.
Пич не разбираш Биткоина , образовай се и е хубаво когато заявяваш нещо да го подкрепиш с доводи.
Значи нека започнем от там , че копаенето е бизнес които търси най-евтиния ток по света и това най-често е електро енергия която отива фира (остава не използвана , винаги трябва да има повече) и за това я дават на по-ниска цена. Аз не разбирам как ти решаваш , че тоя ток е излишен след като той се купува (плаща). Отделно времето когато някакви обикновенни хорица копаеха мина , сега копаят големи копмпаний с техника за милиони .
Знаеш ли , че коледните лампички по-къщите в Америка горят 3-4 пъти повече ток от Биткойн ?
И знаеш ли че сега в Ел Салвадор ще копаят биткойн с вулкан ? ( това еко френдли ли е ?)
За данъците си съгласен да се плащат зашото нямаш кинти , ако изкарваше пари и даваше за данъци щеше да мислиш друго яче , истината е че само бедните плащат данъци !
Братле момчето явно както 99% от говорещи за крипто НЕ СА ПРОЧЕЛИ НИТО 1 РЕД ПРЕЗ ЖИВОТА , освен заглавието на някоя статия в някой кабеларка или купен от управляващите новинарски сайт . Как да обясниш на овцата ,че колко и да я е страх от вълка накрая овчаря ще я изяде ? Хората грам не се интересуват обаче много обичат да приказват по темата . Как им идва куража да коментират нещо което грам не разбират а са чули просто някой,някъде да го споменава .Ама тоя някой кой е с кво се занимава има ли КИРИЯ да не бъде биткойна новото злато и премахването на всички необеспечени с активи валути (демек всички) никой не ги следи тия неща казва някой нещо после се повтаря от още 10 000 човека , но една глупост казана от 10 000 човека пак си остава глупост . Първото нещо което трябва всички да разберем е колко счупена е системата в момента .Второто е какво е биткойн . За пореден път казвам не слушайте ,не се надявайте и не разчитайте ,че някой мисли за вас и ще ви "оправи" няма такива хора освен най близките до вас . Ако си мислим че тия от новините,от СЗО ,от парламента ще ни помогнат значи сме ИЗГУБЕНИ .
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

The Federal Reserve is printing $1 million every second.
Помислете си хубаво колко стрива да се принтират пари навсякъде по света ако си мислите че компането на crypo e лошо за природата.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 10 Яну 2022, 19:30 The Federal Reserve is printing $1 million every second.
Помислете си хубаво колко стрива да се принтират пари навсякъде по света ако си мислите че компането на crypo e лошо за природата.
Ако правителството произвеждаха сандвичи :D
Прикачени файлове
Untitled.png
Публикувай отговор