Ппц безплатните мостри са си качествени, един вид зарибявкаFuckthesystem написа: ↑08 Яну 2022, 00:33 Въпроса ми беше дали тия семки бонусите са хубави и си струва да ги гледам![]()
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 774 times
- Been thanked: 448 times
Значи виж сега за да разбереш нуждата от биткойн трябва да разбереш в каква дупка сме в момента (фиатните валути) . Първо разбери къде е проблема , а биткойна е решението на всички проблеми свързани с фиатните парички които всички толкова много обичаме . Биткойна викаш е безполезен? значи въобще не си наясно и не си прочел и 1 ред по темата . Китай го били забранявали ??? ако си се интересувал от крипто щеше да знаеш ,че това се случва за енти път последните 5 години . така че по спокойно влез в нета образовай се малко потърси правилната информация и ще разбереш проблемите в момента и ще намериш и решението в биткойна . Тока се вдига щото постоянно добавяме нови и нови консуматори какво очакваш цената да спада ли ? инфлацията в момента е световна и копаенето на крипто валути и да не съществуваше щеше да е същото ако не и по зле . точно това е проблема който решава биткойн ама има да се чете бая докато се осъзнаем всичкиMixedGreens написа: ↑07 Яну 2022, 15:56 Времето за инвестиране в копачки мина преди 10г. Не си заслужава сега! + това че криптото носи много негативи, и позитивите не компесират негативите. Не случайно Китайците го забраниха. Въпросът е че вече са вложени трилиони, и няма как. инъче и цената му да скочи до 1 милион за 1 биткойн, полза никакваПоне аз не виждам полза. Ако някой може да ме убори бих поспорил на лични съобщения.
Но 2 трилиона долара в крипто си е чисто прахосване. Ок да има някакви позитиви ама тук говорим за трилиони. С 2 трилиона долара ако се инвестираха вместо в крипто в нещо друго щеше да е много по добре по света.
Не казвам че криптото е виновно за сегашните цени на тока, но е 1 от виновниците. Не случайно етериум скоро няма да е с копачки.

- mravkatrevoman
- Градинар

Биткойна се САМОРЕГУЛИРА на всеки 4години печалбата на всеки десет минути спадат с 50% . Така от там почва изчисляването че биткойна ще се копае още 100 години . Кодът е така измислен че да НЕ може да се променят тия неща . Освен това ако започне много лесно да се копае (с новите технологии видео карти асик майнери и тн . ) в такъв случай се увеличава автоматично трудността на задачите и пак всичко си влиза в нормата и няма как да се ускори това копаене . та така де Инче до бтк 2.0 има бая време ахахInna написа: ↑07 Яну 2022, 09:54На мен много ми е чудно
Много ми е чудно какво ще стане като се изкопаят допустимите 21 милиона биткойни, след това какво, Биткойн 2.0?!!Те сега са към 18,19 изкопани.... Няколко милиона четох че да загубени с грешни тразакции и не могат да се възстановят/ползват. А заради китайците ли му пада сега така цената? Четох, че искат да пробутват някакъв техен крипто Юан, вместо биткойн? Аз знам, че копачите им се местят в Казахстан и други страни, отворени за криптото..... Токът е проблемен също така, затова и Етериума ще минава на друг принцип.

- mravkatrevoman
- Градинар

- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Не е точно така...mravkatrevoman написа: ↑08 Яну 2022, 19:50Биткойна се САМОРЕГУЛИРА на всеки 4години печалбата на всеки десет минути спадат с 50% . Така от там почва изчисляването че биткойна ще се копае още 100 години . Кодът е така измислен че да НЕ може да се променят тия неща . Освен това ако започне много лесно да се копае (с новите технологии видео карти асик майнери и тн . ) в такъв случай се увеличава автоматично трудността на задачите и пак всичко си влиза в нормата и няма как да се ускори това копаене . та така де Инче до бтк 2.0 има бая време ахахInna написа: ↑07 Яну 2022, 09:54На мен много ми е чудно
Много ми е чудно какво ще стане като се изкопаят допустимите 21 милиона биткойни, след това какво, Биткойн 2.0?!!Те сега са към 18,19 изкопани.... Няколко милиона четох че да загубени с грешни тразакции и не могат да се възстановят/ползват. А заради китайците ли му пада сега така цената? Четох, че искат да пробутват някакъв техен крипто Юан, вместо биткойн? Аз знам, че копачите им се местят в Казахстан и други страни, отворени за криптото..... Токът е проблемен също така, затова и Етериума ще минава на друг принцип.
Наградата за копаене на блок се намалява наполовина за всеки 210 000 добавени блока. В момента са необходими около четири години, за да се добавят толкова много блокове, така че разполовяването (халвинг) на биткойн се случва на приблизително четиригодишни интервали. Последното и третото разполовяване се състоя през май 2020 г. Следващото се очаква през 2024 г. Теоретично, след като бъдат създадени 21 милиона биткойни, няма да се произвеждат повече. Точно както има ограничено количество злато на Земята, количеството на биткойн е ограничено до 21 милиона
Платформата е съставена по начин, който би я превърнал в дефлационна валута – с покупателна способност, която се увеличава с времето. С течение на времето всяка монета става все по-ценна. Това контрастира с валути като щатския долар, които неизменно губят покупателната си способност с течение на времето. Само три от общо 64-те разполовявания, планирани да се осъществят преди 2140 г., са се случили. Последното преполовяване се очаква да настъпи през 2140 г., след което наградите за блокове няма да бъдат под формата на биткойни. Вместо това миньорите ще бъдат възнаградени с такси от потребителите на мрежата, хората, които купуват и продават биткойни, така че да бъдат стимулирани да продължат да обработват транзакции в блокчейна.
Падането на цента на биткойн е нещо съвсем нормално и не трябва да плаши никого. Това е прекрасна възможност за инвестиция (суинг или дългосрочна)
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Да си го кажем честно, биткойн не е eco friendly. Не е подходящо.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Точно тази политическа коректност... морални съображения, и тази задържаща и ограничаваща функция е по отношение на всяка обществена и социална изява, която би могла да касае теми от тънък характер. Точно тази политическа коректност, ще ни затрие като цивилизация!MixedGreens написа: ↑09 Яну 2022, 09:24 Да си го кажем честно, биткойн не е eco friendly. Не е подходящо.
Не бил Еко Френдли, А кое е? Bitcoin е капка в океана с замърсяващи индустрии, като за копане на БТК се използа 0.53% от произведената енергия. През декември 2019 г. един доклад предполага, че 73% от енергийната консумация на биткойн е въглеродно неутрална, до голяма степен поради изобилието от хидроенергия в големи минни центрове като Югозападен Китай и Скандинавия.
Някакви хора излизат и казват "ла ла ла ла ла биткойна замърсява" и всички след тях като оФци "ла ла ла ла ла биткойна замърсява"
Станете вегани! Има причина веганството да е на връх за всички времена. Ако всеки американец стане веган, емисиите на парникови газове от земеделието биха намалели с 28%
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
То не е само електроенергията, но да сега от няколко години се започна с преминаването от мръсни, към по-чисти индустрии. Съответно мръсната електроенергия ще остане в миналото, и ще се мине към по-екологично чисти начини на добив на електроенергия. Това обаче води до спад в мощтностите и скок в цените. Трябва всеки човек да си е отговорен и да си гледа да не замърсява. Трябва и да се приоритизира. Ако имам хладилник, който харчи 1kW, годишно и 1 който е 10 kW годишно, бих избрал 1 kW, а този който е 10 да се рециклира (има и други фактори които трябва да се гледат, като колко се замърсява от самото производство на 2та хладилника, но това е само пример). Има много реки, които се замърсяват от предприятия и т.н.
За мен негативите от биткоин са много повече от позитивите. Трудно е и да се наложи като payment system globally. Изисква се research и т.н.
Това не пречи ако има човек, който ако иска да влага в него, да стигне високи стойности.
Също така математически, добри трейдъри биха станали акули и да изкупят огромна част от всички биткоини. И ще могат да спекулират с цената и т.н.
1 време цъках много wow. И wow golda се продаваше за сумата x за 1000г. Имаше хора, които копаеха айтъми за голд и хора който трейдваха айтъмите. Тези които трейдваха, бяха в пъти по-малко, но правеха в пъти повече голд и съответно пари.
При биткоина е по-лесно, защото е само 1 реалм - Earth
За мен негативите от биткоин са много повече от позитивите. Трудно е и да се наложи като payment system globally. Изисква се research и т.н.
Това не пречи ако има човек, който ако иска да влага в него, да стигне високи стойности.
Също така математически, добри трейдъри биха станали акули и да изкупят огромна част от всички биткоини. И ще могат да спекулират с цената и т.н.
1 време цъках много wow. И wow golda се продаваше за сумата x за 1000г. Имаше хора, които копаеха айтъми за голд и хора който трейдваха айтъмите. Тези които трейдваха, бяха в пъти по-малко, но правеха в пъти повече голд и съответно пари.
При биткоина е по-лесно, защото е само 1 реалм - Earth
- mravkatrevoman
- Градинар

Не е подходящо за ? Ако имаш днес 1000лева в някоя банка другата година едно че банката ще ти ВЗЕМЕ % за това ЧЕ СИ ДЪРЖИШ парите при тях (WTF) значи те вместо да са благодарни че си избрал тяхната банка и си я сметнал за сигурна и им се ДОВЕРЯВАШ на сляпо и да ти хвърлят някой монетка за услугата която си им направил щото те ПРАВЯТ пари с ТВОИТЕ пари докато ти спиш . Така преди това работодателя ти е платил около 600 лв за да ги получиш тия пари ти което означава че ти си ги изработил но просто не стигат до теб . Така идва по големия проблем да кажем след 1 година (което е минимален срок за мен) решаваш да си изтелгиш парите ако са по голяма сума почват въпроси ама защо сега ама това ама онова . Трябва да подадеш заявление че аджеба си искаш шибаните кинти от тях (WTF) и на всичкото отгоре да чакаш 1 2 3 дни колкото те си определят за да си вземеш ТВОИТЕ пари . Обаче какво е станало за 1 година хляба е станал от 1 лев 1.20 или както сега 1.50 което кво ще рече че ти вече с твоите 1000 лв неможеш да си купиш 1000 хляба ами ще можеш да си купи 666 хляба . За които плащаш ОТНОВО данън ДДС 20% !MixedGreens написа: ↑09 Яну 2022, 09:24 Да си го кажем честно, биткойн не е eco friendly. Не е подходящо.
Държиш си парите в биткойн там няма инфлация . Никой не може да напечата догодина 2 пъти повече биткойни щото така е решил че трябва или може ( това което се случва с хартията която използваме в момента ) . При биткойна има ДЕФЛАЦИЯ което е ОБРАТНО на инфлацията . Незнам дали така става по подходящо за теб . Ако ти плащат в биткойни и плащаш в магазина в биткойни държавата няма как да иска данъци на тия "пари" щото не ги управлява тя не ги печата тя не ги ДЪРЖИ ТЯ . Следователно не държи и теб за врата ! Ако ти продаваш един кон и аз да платя в биткойни и ти ги изхарчиш за да си купиш нещо как ще ти вземат % ?????

- mravkatrevoman
- Градинар

И една проста сметка взимаш заплата 1000 лева работодателя плаща 600 дефакто вършиш работа за 1600 . Така взимаш 1000 оставяш ги в банката те ти взимат 1 % остават 9990 от там ги оставяш в банката за 1 год и след 1 година има 666 лв които като харчиш ще платиш минимум 20% ддс . и ти отстават от 1600 по малко от 600 лв .

.png)