Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Здравейте пак
Само бърз ъпдейт от мен
Днес ходих да наторя...със чай от пиле хд
Отново има пожълтели листа отдолу...но този път не съм ги махал
Кажете как е според вас
Хубав ден на всички
Asda91 написа: ↑25 Юни 2019, 13:38
Здравейте пак
Само бърз ъпдейт от мен
Кажете как е според вас
Хубав ден на всички
Здравейте пак
Само бърз ъпдейт от мен
Кажете как е според вас
Хубав ден на всички
Гладно ми се вижда.
Ами аз го храня през 1 поливане с чай от пиле...какво още мога да му дам...не разполагам с много средства
Здравейте пак
Само бърз ъпдейт от мен
Кажете как е според вас
Хубав ден на всички
Гладно ми се вижда.
Ами аз го храня през 1 поливане с чай от пиле...какво още мога да му дам...не разполагам с много средства
Може да му даваш прекалено малко количество, не знам. Прочети темата на Ветрушка и виж той какво слага и колко.
Автоматик АК47 от мафиотите на 17 дни,тук в западна България лятото оште не е дошло,но за слънщето което е виждал рятко върви сравнително добре.Ште пускам снимки от време на време, зада си правите сравнения как вървят семките от тази банка,оште един автомат имам от там,и едно фото периодно което е на 2дни,дано има време да стане. На втората снимка е един автомат,редовно преполивано,двапъти пресаждано,от листата му изрязвах,абе направо го сасипах,18см е голямо.
Има и диви горички,тази като че е насадена....Но ако е садена,значи някой се грижи и не е редно да му се пипа продукцията от някви преминаващи с разни автомобили:)На нас цигани ни бяха окрали всичките дини,не една,ами над 15,цяла каруца натоварили,доста нагло:(Но после ги видели да минават през село с каруцата(още по-нагло,един циганин завел братчед си да му покажел къде имало дини хахаха сякаш сами са порасли там)?!И бой в районното,баба ми ги черпила полицаите дини,а на всичко отгоре дините били тайно номерирани,тя им показала списъка и казала еди кои си номера липсват!:D И съответно са били при мангустите,някои само кори с номерчета хахаха:D
А и едва ли е за пушене така плясната:).Ако не е насадена,значи най-вероятно така и така не става за пушене.Има по всички пътища,мини по околовръстното откъм Кремиковци има цели гори:)То и него го ползват хората,пак имало някои от лечебните си неща.....Иначе приятна гледка е,да:)
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!