Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
В момента в Китай забраняват Биткойн да се притежава и търгува, големи глоби и заплахи. Всички китайци продават. Идеално време за купуване и инвестиране, който няма и се чуди, сега е момента
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Много ми е чудно какво ще стане като се изкопаят допустимите 21 милиона биткойни, след това какво, Биткойн 2.0?!!Те сега са към 18,19 изкопани.... Няколко милиона четох че да загубени с грешни тразакции и не могат да се възстановят/ползват. А заради китайците ли му пада сега така цената? Четох, че искат да пробутват някакъв техен крипто Юан, вместо биткойн? Аз знам, че копачите им се местят в Казахстан и други страни, отворени за криптото..... Токът е проблемен също така, затова и Етериума ще минава на друг принцип.
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Причината за последния срив на Bitcoin е това, че правителството в Казахстан на практика спря интернета на цялата страна. Съответно това силно повлия на капитализацията на Bitcoin, респективно и на цената на валутата.Inna написа: ↑07 Яну 2022, 09:54 А заради китайците ли му пада сега така цената? Четох, че искат да пробутват някакъв техен крипто Юан, вместо биткойн? Аз знам, че копачите им се местят в Казахстан и други страни, отворени за криптото..... Токът е проблемен също така, затова и Етериума ще минава на друг принцип.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз се чудех вместо Биткойн да си взема една копачка АSIC за 18000 лева някъде беше най мощния модел, но и ватажа и беше страшенMasterBlaster написа: ↑07 Яну 2022, 10:58Причината за последния срив на Bitcoin е това, че правителството в Казахстан на практика спря интернета на цялата страна. Съответно това силно повлия на капитализацията на Bitcoin, респективно и на цената на валутата.Inna написа: ↑07 Яну 2022, 09:54 А заради китайците ли му пада сега така цената? Четох, че искат да пробутват някакъв техен крипто Юан, вместо биткойн? Аз знам, че копачите им се местят в Казахстан и други страни, отворени за криптото..... Токът е проблемен също така, затова и Етериума ще минава на друг принцип.
А и не знам какво ще стане с този биткойн като се изкопае до 21 милиона, тези машини могат да копаят и производните му, но.....
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Казват, че заради размириците в Казахстан, но дали е само това? Мое лично мнение, е че тази и следващата година ще задържи цената между 45 - 65 хил долара и след това пак ще има балон и може да пробие 100 000.От копачи съм чувал, че с тия цени на тока и докато излезеш на печалба е риск, не е като преди 10 - 15 год.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Времето за инвестиране в копачки мина преди 10г. Не си заслужава сега! + това че криптото носи много негативи, и позитивите не компесират негативите. Не случайно Китайците го забраниха. Въпросът е че вече са вложени трилиони, и няма как. инъче и цената му да скочи до 1 милион за 1 биткойн, полза никаква
Поне аз не виждам полза. Ако някой може да ме убори бих поспорил на лични съобщения.
Но 2 трилиона долара в крипто си е чисто прахосване. Ок да има някакви позитиви ама тук говорим за трилиони. С 2 трилиона долара ако се инвестираха вместо в крипто в нещо друго щеше да е много по добре по света.
Не казвам че криптото е виновно за сегашните цени на тока, но е 1 от виновниците. Не случайно етериум скоро няма да е с копачки.
Но 2 трилиона долара в крипто си е чисто прахосване. Ок да има някакви позитиви ама тук говорим за трилиони. С 2 трилиона долара ако се инвестираха вместо в крипто в нещо друго щеше да е много по добре по света.
Не казвам че криптото е виновно за сегашните цени на тока, но е 1 от виновниците. Не случайно етериум скоро няма да е с копачки.
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
blueberry, bubba kush, purple ghost candy, fuel d.og.BuTaMuH написа: ↑07 Яну 2022, 02:16Кой сорт са ти бонусите? Принципно са хубави всички сортове... зависи кой какво търсиFuckthesystem написа: ↑07 Яну 2022, 01:23 Здравейте за много години да ви попитам бонус семките от seedsman хубави ли са струва ли си да копая дупки и да търся място и т.н да знам дали да се занимавам с тях![]()
Това са бонусите
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
влез в сайта и ги разгледай, има описание какви са
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Въпроса ми беше дали тия семки бонусите са хубави и си струва да ги гледам 
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Заслужават си...тъкмо трупаме опит кой сорт ни допада.Fuckthesystem написа: ↑08 Яну 2022, 00:33 Въпроса ми беше дали тия семки бонусите са хубави и си струва да ги гледам![]()
.png)