Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Първи любителски гроу

Перфектното място за публикуване на вашият дневник. Отглеждане на Марихуана, коноп, трева
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар
Has thanked: 66 times
Been thanked: 148 times

Готово 😁 топирах ги и сега ми е супер притеснено. Комай за мен процедурата е по-стресови от колкото за растенията 😬

Стискайте палци всичко да е наред 😉
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Така...
...ето една снимка на кукорчовците след ТОПИРАНЕТО. Изглеждат ми свежарки което много ме радва 😃
Нахранени и оставени да растат щастливи.
Прикачени файлове
PSX_20220104_131328.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

aleksiev.momchil написа: 04 Яну 2022, 13:17 Така...
...ето една снимка на кукорчовците след ТОПИРАНЕТО. Изглеждат ми свежарки което много ме радва 😃
Следвщият път си купи 20 regular семена и започвай да експериментираш.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 04 Яну 2022, 16:18
aleksiev.momchil написа: 04 Яну 2022, 13:17 Така...
Следвщият път си купи 20 regular семена и започвай да експериментираш.
Горе~долу толкова семки излезнаха с подаръците от Seedsman 😃 др ги държа в хладилника за сега.
Иначе тези трите са White Widow и са от подъръците. Страшно мн се зарадвах като покълнаха 3 от 3
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Така...
....днес загледах растенията и видях, че на няколко листенца връхчетата съвсем леко се опитват да жълтеят. Ако не се лъжа това е знак за прекалено силна храна. Последната полива беше с 2.5 мл от основните торове на Advance nutrients Grow, Micro & Bloom PH perfectly. Мисля да ги намаля на 1.5 мл на литър както ме посъветва "Sofia Cannabis"
Притесняваме само PH на раствора. С по 3 мл на литър се получава точно 6.5, а сега с 1.5 мл на литър ще е по-висок PH-a. Чудя се дали да го намаля до 6.5 с PH Down на Biobizz (такова имам)
Дали ще е проблем че торовете са на една марка, а PH down на друга 🤔 и да се занимавам ли изобщо или да оставя раствора както се получи с 1.5 мл тор?
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

aleksiev.momchil написа: 05 Яну 2022, 13:21 Така...
....днес загледах растенията и видях, че на няколко листенца връхчетата съвсем леко се опитват да жълтеят. Ако не се лъжа това е знак за прекалено силна храна. Последната полива беше с 2.5 мл от основните торове на Advance nutrients Grow, Micro & Bloom PH perfectly. Мисля да ги намаля на 1.5 мл на литър както ме посъветва "Sofia Cannabis"
Притесняваме само PH на раствора. С по 3 мл на литър се получава точно 6.5, а сега с 1.5 мл на литър ще е по-висок PH-a. Чудя се дали да го намаля до 6.5 с PH Down на Biobizz (такова имам)
Дали ще е проблем че торовете са на една марка, а PH down на друга 🤔 и да се занимавам ли изобщо или да оставя раствора както се получи с 1.5 мл тор?
Не виждам нищо на синмките за да го намаляш, качи снимки и покажи какво те притеснва.

Не, не изпозвай BioBizz pH down. - citric acid e много нестабилен и ще се качи веднага.
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Каква лампа използваш?
#БГКоноп
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

aleksiev.momchil написа: 05 Яну 2022, 13:21 Така...
Разликата между преторяване и твърде силно осветление:(снимката с едното връхче е преторяване)
1.jpg
1.jpg (71.24 KiB) Преглеждано 985 пъти
2.jpg
2.jpg (146.54 KiB) Преглеждано 985 пъти
Keep on growing :stone:
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: 05 Яну 2022, 16:26 Каква лампа използваш?
Mars Hidro 1000w
Аватар
aleksiev.momchil
Градинар
Градинар

aleksiev.momchil написа: 05 Яну 2022, 17:43
Sofia Cannabis написа: 05 Яну 2022, 16:26 Каква лампа използваш?
Mars Hidro 1000W като в момента е на 80 см от върховете и е на 100% мощност. Бях я намалил на 50% че ги бях изпържил, но като поотфръкнаха ми се стори, че започнаха да се стречват и плавно за седмица я усилих до 100%

Мално по-късно ще кача снимка на растенията.
Публикувай отговор

Обратно към “Дневници - Отглеждане на Марихуана”