Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
За много години! Живи и здрави през новата година, както и безпроблемна!
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
За много години на всички! Бъдете здрави и щастливи, вие и близките ви хора!
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Здравейте на всички...някой ми е заключил темата и затова ще продалжа в спам
...освен ако не ма изгоните
Ден 70 12/12 влажност 50% двете в дясно са на прочистване +том къша другите 3 са на торове още...странното е че десните показаха признак че са готови и след като ги полях с финиша почнаха да пускат на ново близала и сега се чудя да ги прочиствам ли да ги торя ли?надявам се до 10 дена да преключа ама както е тръгнало до 100-тния ден ще стигна...
Ден 70 12/12 влажност 50% двете в дясно са на прочистване +том къша другите 3 са на торове още...странното е че десните показаха признак че са готови и след като ги полях с финиша почнаха да пускат на ново близала и сега се чудя да ги прочиствам ли да ги торя ли?надявам се до 10 дена да преключа ама както е тръгнало до 100-тния ден ще стигна...
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
и аз видях, че ти е приключен дневника.. добри главуни, лупата игрие ли?
- BuTaMuH
- Градинар

Гледам ги уж (Бели дори ба места са прозрачни)...ама все пуска нови пистили чак де чудя до кога ше е така...Живее му сеDeutschBuds написа: ↑02 Яну 2022, 22:37 и аз видях, че ти е приключен дневника.. добри главуни, лупата игрие ли?
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
https://photonity.eu/
Не искам да правя реклама на никого, поствам това тук с цел да спестите някой-друг лев. Преди година бях пазарил от тях и останах доволен, пуснали са си всичко на промоция, явно за съжаление нещата при тях отиват на фалит.......... Има оферти от рода на бат гуано за 240лв чувала и т.н.......
Не искам да правя реклама на никого, поствам това тук с цел да спестите някой-друг лев. Преди година бях пазарил от тях и останах доволен, пуснали са си всичко на промоция, явно за съжаление нещата при тях отиват на фалит.......... Има оферти от рода на бат гуано за 240лв чувала и т.н.......
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1321 times
- Been thanked: 2309 times
Не фалират, моментно намаление правят.FikiStoraro написа: ↑03 Яну 2022, 17:30 https://photonity.eu/
Keep on growing 
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Ааааа така ли билоSpiral написа: ↑04 Яну 2022, 19:50Не фалират, моментно намаление правят.FikiStoraro написа: ↑03 Яну 2022, 17:30 https://photonity.eu/
-
Fuckthesystem
- Градинар

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте за много години да ви попитам бонус семките от seedsman хубави ли са струва ли си да копая дупки и да търся място и т.н да знам дали да се занимавам с тях 
- BuTaMuH
- Градинар

Кой сорт са ти бонусите? Принципно са хубави всички сортове... зависи кой какво търсиFuckthesystem написа: ↑07 Яну 2022, 01:23 Здравейте за много години да ви попитам бонус семките от seedsman хубави ли са струва ли си да копая дупки и да търся място и т.н да знам дали да се занимавам с тях![]()
.png)