Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Цяла Варна е пълна с диваци и около нея е пълно,виждала съм на хиляди места между блоковете,те пък всяка година новина правят от това:D Също при ремонти и в столицата като сипят някоя купчина пясък или чакъл и от тях пониква,според мен диваци...….
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
На 07.05 2019 година Денвър е гласувал за декриминализиране на употребата на магически гъби с това става първият американски град, който го е направил.
Предложението бе подложено на публично гласуване и бе прието с малко мнозинство от 50,6%.
Инициативата за декриминализиране на псилоцибина, което е психоактивното вещество в „магически гъби“ бе водено от организация наречена „Decriminalize Denver“ в Денвър. Инициатива 301, както се нарича законопроектът, инструктира правоприлагащите органи в Денвър да планират “магическите гъби”като най-нисък приоритет. Инициативата е приключила, като са гласували 89 320 гласа “за” и 87 341 гласа “против”. Резултатите са сертифицирани на 16 май. Мярката декриминализира притежаването и употреба за лицата на възраст 21 години и повече. Законопроектът обаче не разрешава продажбата на псилоцибиновите гъби.
Цялата статия можете да прочетете в сайта на Гръсти : Денвър декриминализира магическите гъби
Предложението бе подложено на публично гласуване и бе прието с малко мнозинство от 50,6%.
Инициативата за декриминализиране на псилоцибина, което е психоактивното вещество в „магически гъби“ бе водено от организация наречена „Decriminalize Denver“ в Денвър. Инициатива 301, както се нарича законопроектът, инструктира правоприлагащите органи в Денвър да планират “магическите гъби”като най-нисък приоритет. Инициативата е приключила, като са гласували 89 320 гласа “за” и 87 341 гласа “против”. Резултатите са сертифицирани на 16 май. Мярката декриминализира притежаването и употреба за лицата на възраст 21 години и повече. Законопроектът обаче не разрешава продажбата на псилоцибиновите гъби.
Цялата статия можете да прочетете в сайта на Гръсти : Денвър декриминализира магическите гъби
- Прикачени файлове
-
- uprice14-min.JPG (122.9 KiB) Преглеждано 3075 пъти
-
xploder
- Градинар

- Has thanked: 351 times
- Been thanked: 216 times
Няма нужда да обясняваш каквото и да е! Всичко което знам и продължавам да уча е благодарение на теб и още няколко съмишленици!
Но и разяснението на вица ти си ми хареса! Колкото по-воче 120ки, толкова по-вече 120ки
В къщи си е най-хубаво! Пуф-Паф и в леглото
Но и разяснението на вица ти си ми хареса! Колкото по-воче 120ки, толкова по-вече 120ки
В къщи си е най-хубаво! Пуф-Паф и в леглото
- firstcitizen
- Буден

Честит Ден на Дететп (1-ви Юни ). Колкото и да остаряваме всички сме деца и имаме детето в нас . Най-важното нещо в живота ви сега е че сте Живи. Всичко останало е след това. Това, че сте Живи е най-важното нещо, а багодарение на това, че сте Живи другите неща стават важни.... Семейството ви става важно, работата ви става важна, държавата ви става важна,, парите ви (примерно) и т.н.... и всичко е така само, защото вие сте Живи точно Сега. Времето съществува само Сега. Това, че сте живи е най-важното нещо точно сега. Всяка сутрин като се събудите знайте, че 1 милион хора не са се събудили, защото 1 милион хора са умрели, но вие не сте умрели и това ви прави късметлии. Сутриин проверете дали сте живи, като се пипнете. Ако сте живи си заслужава да си дадете 1 голяма усмивка. Еее ако не сте живи ви е простено, че не сте си дали усмивка. Също така щом на всеки 24 часа умират 1 милион хора, това означава, че други 2-3 милиона хора са изгубили някой важен за тях човек. Можете да се обадите и да чуете най-значимите за вас хора дали и те са живи, ако и те са живи си заслужава да си дадете още една Усмивка
.
Времето тиктака ... ооо 10 часа и 10 минути, и съм Жив, това си заслужава Усмивка
Така, че няма време за губене. Много хора живеят неефективно все едно са безмъртни и ходят по улицата, като зомбита (умрели).
Ако живеем така всякаш най-важното нещо в живота е, че сме Живи и не губим никакво време можем да създадем нещо красиво.
На полу-живите хора трябва да им се моли човек да бъдат по-добри, по-мили, "моляте направи това" и т.н., но на живите на 100% хора това не е нужно да се казва, защото те го правят натурално и съзнателно.
Всяко едно човешко същество има възможността да Живее радостен живот и всичко зависи от нас. Усмихвайте се и правете смислени неща радвайки се на живота.
Времето тиктака ... ооо 10 часа и 10 минути, и съм Жив, това си заслужава Усмивка
Така, че няма време за губене. Много хора живеят неефективно все едно са безмъртни и ходят по улицата, като зомбита (умрели).
Ако живеем така всякаш най-важното нещо в живота е, че сме Живи и не губим никакво време можем да създадем нещо красиво.
На полу-живите хора трябва да им се моли човек да бъдат по-добри, по-мили, "моляте направи това" и т.н., но на живите на 100% хора това не е нужно да се казва, защото те го правят натурално и съзнателно.
Всяко едно човешко същество има възможността да Живее радостен живот и всичко зависи от нас. Усмихвайте се и правете смислени неща радвайки се на живота.
-
Inna
- Marijuana Mom

А,верно бе!!!!!!!!!!:D Честит!!!!!Сега ще има навсякъде бебешки празници,аз много обичам да ходя на тях:)И детето ще иска 10 лева:)
-
Inna
- Marijuana Mom

Искам да ви покажа какви невероятни вкаменелости си намерихме на реката!Мисля,ч е са някакви корали,отвреме навреме съм намирала парчета,но никога толкова хубави!Това с по-ясната шарка като го гледам продължително имам чувството ,че ще се завърти,бих го видяла на гъби!:D Уникално,обожавам камъни и всякакви вкаменелости,също скъпоценни камъни.Впрочем в онази статия за торенето с камъни пляснах един мой камък,който не е такъв,за каквито говореха в статията,но просто не исках да слагам същата снимка от корицата(тяхната) пак:)Той е полускъпоценен.
- firstcitizen
- Буден

- firstcitizen
- Буден

Тея са Големи 
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
А бе ходих да си видя торовете тоя с копривата мирише на разтройство с извинение, това нормално ли е?
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)