Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Бокс за вегетация
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Здравейте, някой да ми предложи как да си изработя евтин и читав бокс за вегетация, по голям? Мислих с гипсокартон или кашони да сглобя по някакъв начин, но с тоя кашон тая лампа излъчва топлина да не се запали .. идеи ?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Каква лампа ще използваш?Goshkata1997 написа: ↑21 Дек 2021, 16:06 Здравейте, някой да ми предложи как да си изработя евтин и читав бокс за вегетация, по голям? Мислих с гипсокартон или кашони да сглобя по някакъв начин, но с тоя кашон тая лампа излъчва топлина да не се запали .. идеи ?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Goshkata1997
- Градинар

Имам една цфл но е мн слаба тая година разстенията ми станаха дълги и слаби преди да ги изкарам навън и не излъчваше топлина .. но с тази която ще ползвам сега съм гледал вътрешно и правеше доста топло и светеше идеално тя е вързана с дросел май се казваше.. беше сложно връзването.. не помня точно каква беше ..
-
Goshkata1997
- Градинар

Тази дето я имам и ги прави дълги беше цфл 150в, явно щото беше високо .. а тази дето топли беше 600в но не е цфл
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ако е реални 150 вата не би трябвало да ги прави дълги? Сигурно е била високо или замества 150в?Тя какъв цвят е? Може ли да я снимаш? 600в за вегетация и тя сигурно е хпс(свети не студено, а оранжево такова)? Никак не ми се струва пидходящо за вег ако е хпс. Тя пече, суши, свети топло, по скоро е за цъфтеж..... МХ крушка е за растеж, но пак за доста голям бокс.....Goshkata1997 написа: ↑21 Дек 2021, 18:29 Тази дето я имам и ги прави дълги беше цфл 150в, явно щото беше високо .. а тази дето топли беше 600в но не е цфл
-
Goshkata1997
- Градинар

Да вярно тази беше точно 600в хпс, но другата е цфл 150 но бях сложил само лампа без това дето отразява светлината над нея ламариненото.. не са ми под ръка и двете лампи в момента .. та не знам тази дали ще ми стигне за вег на 30-40 броя защото сме 5 човека общо и искаме един да ги гледа преди да си ги разделим и пресадим.. затова се чудя и за някакво подобие на бокс.. миналата година го правих с кашон, но сега какъв кашон трябва да направя.. пък и ако ги покълна март за да мога да ги топвам повече, самата стая не се утоплява сигурно ще е по хладно и ще ги бави..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
5 човека общо
Не ти препоръчвам, гледайте си отделно. Един може да ги зарази с акари и да ги раздаде на всички
И не само заради това. Впрочем много внимавайте за това и като вкарвате и пренасяте чужди клонинги задължително ги пръскайте, дори да им няма нищо на вид.
Ами кажи какъв е плана за този бокс, колко голям размер, оттам осветлението? 600 вата трябва да е мин 1/1 метър, даже може и малко по голям..
.. Ако ще се гледат на студено тогава може и с тая 600 вата печката, но с крушка Метал халидна, която свети студена бяла.Слага се на същия там дросел, като хпс-то, стига да е същите ватове. 30,40 цветенца зависи докъде ще ги гледате там, колко големи, до какви саксии?
Ами кажи какъв е плана за този бокс, колко голям размер, оттам осветлението? 600 вата трябва да е мин 1/1 метър, даже може и малко по голям..
.. Ако ще се гледат на студено тогава може и с тая 600 вата печката, но с крушка Метал халидна, която свети студена бяла.Слага се на същия там дросел, като хпс-то, стига да е същите ватове. 30,40 цветенца зависи докъде ще ги гледате там, колко големи, до какви саксии?
-
Goshkata1997
- Градинар

Мисля да ги пусна във кофички от мляко и ще ги топвам максимално до 6 ти месец .. иначе знам за рисковете.. та май тази 150в няма да стигне за толкова цветя.. иначе бокса ще е поне метър на метър за толкова цветя.. мисля от гипсокартон или някакъв доста голям кашон да сглобя ?!
-
Goshkata1997
- Градинар

https://growshop-mania.com/product/3413 ... krito.html това дали ще събере 30-40 саксийки ? И дали ще се сглоби трудно с тая лампа? Или по добре да си правя по моя начин
.png)