Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Relax, това че нямаш нищо в orders въобще не значи че няма да си получиш семената. Имаш confirmation. Ако трябва ще драснеш на къстъмър сървис. Това е голяма сийд банка. Няма да те прееб*т. Това е все едно amazon,да си поръчъш нещо и да не ти дойде пратката. Нали имаш застраховката за 8 паунда. Ако първите семена които пратят не пристигнат ще ти пратят 2ри ама се съмнявам да не присъигнат първите. Освен ако не са задържани от власт имащите.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 774 times
Been thanked: 448 times

Ще останеш доволен от пейота.
:roll:
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Fuckthesystem написа: 12 Дек 2021, 17:53 Seedsman и те ли станаха измамници вчера направих поръчка платих с карта пратиха ми емайл че всичко е точно днес си влизам в профила в поръчки You have placed no orders. а
честито.....
Seedsman са сериозна банка за семена и не биха изгубили клиентите си за такава глупост. Пиши им Seedsman и със сигурност ще оправят нещата. Дръпнали ли са парите от картата? Дръжни в течение, как са се развили нещата.

Защо не плащате с Bitcoin, като така е по-евтино и с по-голям бонус от безплатни семена?
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Fuckthesystem написа: 12 Дек 2021, 18:57 А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
Да, възможно е. Случвало се е и преди между "свой хора" :D. Всъщност може и приятеля ти да е честен, а просто да не са стигнали 50 цента заради такси и да не се изпрати. За това питах дали са дръпнали парите от картата?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

BuTaMuH написа: 11 Дек 2021, 11:51 Някой пробвал ли е такава глупост? Дали би вършила работа
Това е за Домашен акар, няма нищо общо с нашите бубулечки :bong:

Акарите не хапят и не жилят. Хранят се основно с мъртви кожни клетки, предварително смлени ‎от гъбата Aspergillus repens.От човек пада средно 1,5 g мъртва кожа на ден (приблизително ‎‎0,3 – 0,45 kg за година), което е достатъчно да изхрани около един милион акара. ‎Акарите в спалното бельо извличат влага от дишането, потта и слюнката на човека.‎
(инфо: wikipedia.org)
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Vetrushka написа: 13 Дек 2021, 09:32
BuTaMuH написа: 11 Дек 2021, 11:51 Някой пробвал ли е такава глупост? Дали би вършила работа

Акарите не хапят и не жилят. Хранят се основно с мъртви кожни клетки, предварително смлени ‎от гъбата Aspergillus repens.От човек пада средно 1,5 g мъртва кожа на ден (приблизително ‎‎0,3 – 0,45 kg за година), което е достатъчно да изхрани около един милион акара. ‎Акарите в спалното бельо извличат влага от дишането, потта и слюнката на човека.‎
Същите акари могат да ги налазят и тях, лично преживяно. В къщи от стари дивани, пердета и парцали съм хващала по цветята като ги опра в тях. Някой ми беше казал една зима, че нямало акари, защото не им бил сезона?! 🙂Те нямат сезон индор, хващат се от прахоляка и боклука. Има различни видове, но тези къщни акари прецакват и цветя.

!
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2134 times
Been thanked: 3769 times

Inna написа: 13 Дек 2021, 09:50

Същите акари могат да ги налазят и тях, лично преживяно. В къщи от стари дивани, пердета и парцали съм хващала по цветята като ги опра в тях. Някой ми беше казал една зима, че нямало акари, защото не им бил сезона?! 🙂Те нямат сезон индор, хващат се от прахоляка и боклука. Има различни видове, но тези къщни акари прецакват и цветя.

!
Уреда за който говоря е само за домашен Акар или Прахови Акари. (Dermatophagoides pteronyssinus)
Акарите, които са по растенията са други ! Те са род Panonychus и се водят Паяжинообразуващи акари. Много различни са ! Едните се хранят с мъртва кожа, а другите с растения.
Fuckthesystem
Градинар
Градинар
Has thanked: 53 times
Been thanked: 26 times

firstcitizen написа: 13 Дек 2021, 03:22
Fuckthesystem написа: 12 Дек 2021, 18:57 А възможно ли е понеже платих с карта на приятел "моя" човек по някакъв начин да е отказал плащането и да си е прибрал парите
Да, възможно е. Случвало се е и преди между "свой хора" :D. Всъщност може и приятеля ти да е честен, а просто да не са стигнали 50 цента заради такси и да не се изпрати. За това питах дали са дръпнали парите от картата?

Ами няма как да не са стигнали ние след плащането дойде смс точно колко са му взели и аз му ги дадох на ръка но е възможно да е направил някоя тъпотия ще изчакам да видим от сайта какво ще кажат благодаря ви
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 662 times
Been thanked: 925 times

Ще си позволя да си дам непоисканото мнение по този въпрос с приятелските услуги, баш в сферата на нашето хоби. На някои може да звучи неадекватно, но според мен в този случай с "един приятел да ми го плати от неговата карта" е по-сигурно и по-разумно човек да си отиде сам в банков клон и да преведе парите на Сийдсман директно кеш от гише. Казвам го, защото за мен правило номер 1 е от хората, с които се виждам и познавам, аз да съм единственият, който да знае за хобито. Може твоя случай конкретно да е специфичен, да нямаш друг вариан, не те съдя, просто споделям какво си мисля аз. Иначе крипто валутите си остават най-разумния и сигурен вариант за такива плащания към момента! Завършвам с една моя си мантра (инструмент за настройка на съзанието), която често си повтарям в трудни ситуации:
Не бързай да се притесняваш, поне докато наистина не се появи нещо приятеснително!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Vetrushka написа: 13 Дек 2021, 11:55
Inna написа: 13 Дек 2021, 09:50

!
Уреда за който говоря е само за домашен Акар или Прахови Акари. (Dermatophagoides pteronyssinus)
Акарите, които са по растенията са други ! Те са род Panonychus и се водят Паяжинообразуващи акари. Много различни са ! Едните се хранят с мъртва кожа, а другите с растения.
Моите растения бяха налазени при допир с едни бардаци и завеси в предишното ми жилище. Там други растения не беше имало, извадих всичко, забърсах там набързо и ги набутах в един гардероб с една крушка, в който имаше такива неща, също ги бях оставила саксиите върху един стар, прашен диван за момент🤦🤦🤦. Може би домашните скачат и на растения, може да са били други. Но ги хванах от прахоляци и парцали и сега много си пазя цветята от завеси, ръкави и тн.
Публикувай отговор