Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Домашни кръстоски

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Sofia Cannabis написа: 10 Дек 2021, 15:50 Или на мястото което гледаш не са го написали правилно или имат стара формула. Но и в двата случая все още съм на същата схема като преди.
И на двете опаковки пише едно и също нещо (и на старата и на новата), но качеството е различно. Такива са ми наблюденията конкретно над Гуанокалонг и над Генерал Органик, която е съвсем друга фирма, но направиха същият номер. Променят мястото на производство и се изменя качеството. Променят мястото за пазара и изменят качеството. Примерно продукти за USA са със старото супер качество, а за EU са с ново по-ниско качество. (по-точно са с по-разредена формула) На опаковките стойностите не ги променят и цифрите си стоят едни и същи и си мислиш, че купуваш един и същи продукт, но в нова опаковка, но вътре компонента е по-разреден и следователно по-слаб ефект и трябва да даваш по-голямо количество от него. Променят опаковката и започва "дъщерна компания" да се грижи от а до я за производството в Европа, но ползват лейбъла и името на майчината компания, но вътре стойностите са по-разредени.

Старите продукти дори залежали и ветряли по складовете са по-ефективни от новите на същата марка. Конкретно гуанокалонг и генерал органик. (две различни фирми) Може и самата партида е била по-слаба, защото при органиката нещата са на партиди, колкото и да е систематизиран процеса, но това го наблюдавам с няколко различни опаковки на няколко грола.

Просто споделих наблюдение. Каквото иска да си купи.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

firstcitizen написа: 10 Дек 2021, 16:15
Sofia Cannabis написа: 10 Дек 2021, 15:50 Или на мястото което гледаш не са го написали правилно или имат стара формула. Но и в двата случая все още съм на същата схема като преди.
И на двете опаковки пише едно и също нещо (и на старата и на новата), но качеството е различно. Такива са ми наблюденията конкретно над Гуанокалонг и над Генерал Органик, която е съвсем друга фирма, но направиха същият номер. Променят мястото на производство и се изменя качеството. Променят мястото за пазара и изменят качеството. Примерно продукти за USA са със старото супер качество, а за EU са с ново по-ниско качество. (по-точно са с по-разредена формула) На опаковките стойностите не ги променят и цифрите си стоят едни и същи и си мислиш, че купуваш един и същи продукт, но в нова опаковка, но вътре компонента е по-разреден и следователно по-слаб ефект и трябва да даваш по-голямо количество от него. Променят опаковката и започва "дъщерна компания" да се грижи от а до я за производството в Европа, но ползват лейбъла и името на майчината компания, но вътре стойностите са по-разредени.

Старите продукти дори залежали и ветряли по складовете са по-ефективни от новите на същата марка. Конкретно гуанокалонг и генерал органик. (две различни фирми) Може и самата партида е била по-слаба, защото при органиката нещата са на партиди, колкото и да е систематизиран процеса, но това го наблюдавам с няколко различни опаковки на няколко грола.

Просто споделих наблюдение. Каквото иска да си купи.
Напълно те разбирам, и при мен постоянно променяха формулите на някой продукти които използвах преди, но сменяха и етиката.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Отностно general organics - те са първите органични продукти които използвах, доста слаби но пак по-добре от биобиз.

Като цяла аз харесвам компанията GH (в EU e TA) и все още техният Cal-Mag ми е първи избор за цъфтеж.
Прикачени файлове
71OkE0Q8thL._AC_SL1500_.jpg
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да покажа последните 4,другите ги обрах и главите със семки отрязах, за да освободя място.Това,което е най-назад успях да го позеленя малко с гуано и водорасли, останалите вече избухват все по малко и нямат листа, но иначе не са им лоши самите глави, пускат още по някой кичур косми, даже изглежда са доста дебелоглави като вид, въпреки грешките.... По-натам ще дам още един шанс на сега направените семки.
Остава да ги тествам на сила как са🙂Аутота не съм размножавала и спокойно може отнякъде да изскочи тъп ген, рудералис и тн.
Главите със семки са в отделни хартиени пакети надписани и като изсъхнат доста ще ги раздробя и ще им взема семената, които са готови..... По принцип май-по добре да се чака да почнат да падат от цветето, но аз трябваше да махна саксиите с по една глава и затова ги отрязах. Вие как процедирате, когато си правите семки?
Прикачени файлове
Това леко позеленя и се надявам да завърши сравнително добре
Това леко позеленя и се надявам да завърши сравнително добре
20211211_192023.jpg
20211211_191549.jpg
20211211_190252.jpg
Семките се вижда къде са се образували-в плодника под мустаците
Семките се вижда къде са се образували-в плодника под мустаците
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Inna написа: 13 Дек 2021, 11:00 Да покажа последните 4,другите ги обрах и главите със семки отрязах, за да освободя място.Това,което е най-назад успях да го позеленя малко с гуано и водорасли, останалите вече избухват все по малко и нямат листа, но иначе не са им лоши самите глави, пускат още по някой кичур косми, даже изглежда са доста дебелоглави като вид, въпреки грешките.... По-натам ще дам още един шанс на сега направените семки.
Остава да ги тествам на сила как са🙂Аутота не съм размножавала и спокойно може отнякъде да изскочи тъп ген, рудералис и тн.
Главите със семки са в отделни хартиени пакети надписани и като изсъхнат доста ще ги раздробя и ще им взема семената, които са готови..... По принцип май-по добре да се чака да почнат да падат от цветето, но аз трябваше да махна саксиите с по една глава и затова ги отрязах. Вие как процедирате, когато си правите семки?
Предочитам тия растения за семена да ги държа по-дълго в цъфтежа с около 2 седмици. След което ги суша и семената ги вземам от сухите глави.
Става да вземеш семена и от по-зелени растения, дори от самото растение можеш да вземеш семките и да ги пуснеш за засаждане веднага, но моята практика гласи, че е по-добре да изчакам. Дори при съхненето семките зреят.
Добре узрелите семки имат по-голяма кълняемост и с друг по-интензивен старт се развиват. И със зелени става, но съм изработил работещ метод за мен и си го спазвам.

Не ми вярвай, опитай. Не само при канабиса е така, а и при други култури. Можеш и с пипер да опиташ експеримент. Пробвай да вземеш семена от леко недозряла прясна пиперка с малко зеленко по нея. Както и да вземеш от перфектно узряла и изсушена червена пиперка. Пусни семената и сравни.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

И аз като цяло ги оставям по-дълго с няколко седмици, но това че не падат не означава че не са готови. Най-важното сега е да ги оставиш да изсъхнат много добре преди да вадиш семките.
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

По дяволите, две от растенията не стават за нищо! 😆👏🤦Две бяха готини, но са почти изпушени, 3, 4 не цъфнаха и сега последна изненада-пръчки😐Иначе на вид и мирис изглеждаха много дибре, но на пушене само огладнявам и се ядосвам😆👎Повече не мисля това упражнение с тези ми аутота да го подхващам. Дори тези семки сега за какво са ми, като и от тях може да излезе пръчка?! Е нищо, поне показах как се правят семките😆Стискайте палци останалите 4 поне да стават за нещо! За щастие изглеждат и цъфтят различно от двете пръчки,дано са други поне хахаха
Прикачени файлове
Готови семки, поне да разгледаме процеса....
Готови семки, поне да разгледаме процеса....
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар

Inna написа: 17 Дек 2021, 10:34 По дяволите, две от растенията не стават за нищо! 😆👏🤦Две бяха готини, но са почти изпушени, 3, 4 не цъфнаха и сега последна изненада-пръчки😐Иначе на вид и мирис изглеждаха много дибре, но на пушене само огладнявам и се ядосвам😆👎Повече не мисля това упражнение с тези ми аутота да го подхващам. Дори тези семки сега за какво са ми, като и от тях може да излезе пръчка?! Е нищо, поне показах как се правят семките😆Стискайте палци останалите 4 поне да стават за нещо! За щастие изглеждат и цъфтят различно от двете пръчки,дано са други поне хахаха
Ina доколкото аз съм запознат с Autos винаги бащата е ауто и се крсътосва с photo майка. Autos нямят много използваемо THC и при кръстосването новият вид е на половина по-слаб. Ако кръстосваш Auto майка и баща става все по-малко THС. Има някакъв вариан с тесване да се намират мъжки Autos с високи показатели за съдържа на THC но доколкото аз знам само mephisto genetics го правят.

Breeding с тестване се развива много бързо и колкото повече маркети се откриват толкова по-еднакви и по-силни ще стават новите видове.
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Хм, това е много интересно. Не съм знаела. Е, сега повече аз няма да опитвам, особено с аутота. Да ми отслабват все повече, не мерси🤭Тези, които се получиха ако мога някъде си по дворове, поля ще ги метна, но не бих влагала усилие, нито бих ги дала на друг да ги гледа. Но излязоха и много якички, сега ще режа едно след седмица, което от сдух го тествах предварително, изсуших насилствено една глава и слава Богу ми хареса. От по тъповатите ще излязат чудни еликсири! 😙Аз гледах да опраша най бързите и дебели,за бързината, но за силата не предполагах, че ще са толкова различни... Е, нищо.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Проятели, приключвам(е, имам още две да бера) с не особено успешния гроу и слагам нов, който ще е в друга тема.Тук ще си стане за пробване и правене на кръстоски, ако имате такива пускайте и вие. На снимката растението поне е хубаво за пушене и побързах да го отрежа за Нова година😁🤷Имам още 2,ще ги покажа, едното е доста назад още?!За щастие май всички, които се оказаха по бавни излязоха и повече или по малко хубави, та да не съм съвсем прецакана хаха. Равносметката е 3бр изобщо не цъфнаха(и ги махнах, а те може да са били по яките), 3 пълни пръчки, които иначе на вид и мирис са много добре хаха,4 повече или по малко добри, които ми харесаха, те са най късните. Еми това е, за грамаж няма да коментирам хахаха Весели празници и много здраве! ❤️🙏
Прикачени файлове
Две малки да ги пробвам
Две малки да ги пробвам
Нарязано на глави, защото бързам
Нарязано на глави, защото бързам
Тва става
Тва става
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”