Всъщност не бях прочел цялата информация на GK-Organics® Complete Organics и сега видях Expert info, което в точно това което си мислих и аз.
Като цяло спрямо техните препоръки това което ти написах е минимално количество което бих използвал.
Може да се дава много повече в зависимост от ситуацията.
Всичко което ти написах си остава същото за началото с единствената промяна е че може да се добавят 100-150г на всеки две седмици на вече порасналите растения, началото и по време на цъфтеж.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Домашни кръстоски
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

В средната саксия ако използваш прясна/ нова почва на Био Нова не бих добавил нищо, защото е богата на Азот а и не се очаква да стаят повече от две седмици.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, просто пресаждане в Био новата в едни преди крайните, т. е. чашка-някви средни-крайни. А може и ти както каза чашка-крайна..... Още по-лесно.Sofia Cannabis написа: ↑29 Ное 2021, 18:07В средната саксия ако използваш прясна/ нова почва на Био Нова не бих добавил нищо, защото е богата на Азот а и не се очаква да стаят повече от две седмици.
Иначе аз си мислех в средните малко тор от червей, в крайните Комплийт органикс/подобно. Но пък за по сиг ще направя както препоръчваш ти, да не се олея отново и да разваля сама нещата
- Sofia Cannabis
- Градинар

В тази ситуация чай от ЧКЧ е най-добре. Вместо вода, поливаш с чай от чкч на 2-3 седмици. Целта е да се добавят бактерии.Inna написа: ↑30 Ное 2021, 12:58Да, просто пресаждане в Био новата в едни преди крайните, т. е. чашка-някви средни-крайни. А може и ти както каза чашка-крайна..... Още по-лесно.Sofia Cannabis написа: ↑29 Ное 2021, 18:07В средната саксия ако използваш прясна/ нова почва на Био Нова не бих добавил нищо, защото е богата на Азот а и не се очаква да стаят повече от две седмици.
Иначе аз си мислех в средните малко тор от червей, в крайните Комплийт органикс/подобно. Но пък за по сиг ще направя както препоръчваш ти, да не се олея отново и да разваля сама нещата![]()
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

Режа още едничко, може още малко трихомките, но горе долу е готово. Две клонки останаха, защото са със семки в тях. Мммм, за щастие главите са прилични, въпреки че остана без листа. Има някои ужасно дълги, които цъфнаха ауто, но оттам нататък приличат на сатива?!!!!Ще ги опиша и снимам всичките като ги режа и като видя как са на пушене. Мисля, че може би биха били и цветни, предвид че бащата е Пърпъл Мазар, но не мога в този вид да определя дали лилавеят от ген или от недостици....
Има нещо......
-
Inna
- Marijuana Mom

Това е от най-бавните, но все пак цъфти 18/6.За жалост и то рано пожълтя, но се опитвам да го освежа, даже сега като си получа Комплийт органикса за следващото гледане ще го ползвам и върху него. За другите е късно и тях ще ги догледам с безолатните ми неща, водирасли и тнНе съм го опрашила защото ми бавнее, иначе пък е малко по-едро и би станало дашничко ако беше свежо. То е чист Пърпъл Мазар ауто, второ или не знам кое поколение се пада, но и бащата и майката са регулар аутота от Фаст бъдс.Нямаше голям избор от регулар аутота междудругото. По яките сортове и известни бяха само фем.
-
Inna
- Marijuana Mom

Двоумя се между Комплийт органикса и Гуанодиф блум за третите саксии като тор? Гуанодиф-а ми седи по-цъфтежен, с повече калий, но пак е комплексен(3-6-10или нещо такова), а пък Компл. орг е по-разнообразен, семена от памук, водорасли, риба и тн, освен гуаното и това ми харесва повече като че ли за общ тор...
Значи плана:Експерт микробал(бебета и клонинги) >>>Био нова(подрастващи и по големи) >>>Био нова+Експерт+ едното от Гуанодиф/Комплийт орг.за крайни саксии. Имам и тор от червей ако реша чат пат по един чай преди цъфтежа..... Защото там, откъдето сега ще пазарувам я няма Био новата,затова така го реших микс с Експерт. Но ако е много важно според вас да е еднаква? Мен ми се струва дори по яко да ги използвам и двете както съм го намислила, но де да знам.....?
Значи плана:Експерт микробал(бебета и клонинги) >>>Био нова(подрастващи и по големи) >>>Био нова+Експерт+ едното от Гуанодиф/Комплийт орг.за крайни саксии. Имам и тор от червей ако реша чат пат по един чай преди цъфтежа..... Защото там, откъдето сега ще пазарувам я няма Био новата,затова така го реших микс с Експерт. Но ако е много важно според вас да е еднаква? Мен ми се струва дори по яко да ги използвам и двете както съм го намислила, но де да знам.....?
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
На твое място бих взел Комплийт органикса на гуанокалонг, защото за парите си е много е ефективен. Този продукт най-много ми харесваше от всички продукти на гуанокалонг и това им е единственият техен продукт, които бих си купил отново от него. По едно време бяха почнали да му слагат повече пепел, но спряха и направиха баланса на съставките още по-добър. Това може да ти прозвучи странно, но ако можеш си купи от старите опаковки, а не от новите им. Както и бих взел двете различни, защото ще е по-интересно и полезно сравнението им нагледно.Inna написа: ↑10 Дек 2021, 13:40 Двоумя се между Комплийт органикса и Гуанодиф блум за третите саксии като тор? Гуанодиф-а ми седи по-цъфтежен, с повече калий, но пак е комплексен(3-6-10или нещо такова), а пък Компл. орг е по-разнообразен, семена от памук, водорасли, риба и тн, освен гуаното и това ми харесва повече като че ли за общ тор...
Попринцип, когато експериментираш е хубаво повечето да ги гледаш по стар и доказан се метод и да тестваш нещо ново на 1-2 растения. Тогава виждаш, кое и как работи. Като сменяш много неща на веднъж не знаеш от кое точно е подобрението. Но промените ще им се отразят добре на новите.
Много е важно качественната почва. Това спестява много трудности и торене в процеса.
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

И аз клоня към него.Не съм го ползвала и не знам старото, каквото там дадат
Иначе другото е предимно гуано и малко ми се свиди да купувам за 30 лева гуано, при положение, че имам бая и е с високо качество(лошото е, че не му знам НПК дали е с много азот и тн) . Поне в този Комплийт има и др неща, които нямам. Да, с експериментите засега стопирам, сега ще пробвам на сигурно един, два гроуа да си вървят леко и да има малко повече количество,за да не се хаби ток.
- Sofia Cannabis
- Градинар

.png)