Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Коронавирус

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
SugarLeaf
Градинар
Градинар
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Че в@ксината е безполезна и неефективна се знаеше още отдавна... може да попитате докторите/лекарите от "първа линия", които изкараха короната "на крак" по инфекциозните отделения, защото няма кой да ги замести или да им помага. Успех!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Не вярвам в това за чиповете и за сателитите. Конспирациите на страна, но бялата мафия ( фармацевтичното лоби) е едно от най-могъщите в целият Свят и наложи Нов Световен Ред. От години лекарите причиняват всякакви гадости на хората само и само да източат клинични пътеки и да вземат рушвети под масата. Лекарите са едно, но историята помни фармацевтични компанни, които са скривали странични ефекти на лекарства (такива причиняващи ужастни болести и смърт). От една страна алчни лекари, а от другата страна алчно лоби на фармацефтичната идустрия, и алчни компрометирани политици, които се борят да запазят властта. Това не е само в България, а си е по Света. Мечта им е от години да направят сезонната грипна ваксина задължителна.
Нямат нищо общо с Хипократовата клетвата, която са дали. Не може да се слагат всички хора под общ знаменател, но са малцина истинските доктори и медицински работници, които го правят за това, че искат да помагат и да спасяват човешки животи. (Масово станалите лекари е защото е престижно и добре платено)

Мислите, че е случайно, че ни накараха (както и не само в България) да си унищожим армията, животновъдство, зеленчукопроизводство, индустрия, и т.н.? Избиха кравите, избиха кокошките, козите, овцете и прасетата, унищожихме си лозята, овощните и зеленчукови градини... и почнаха хората.

Омикрон е старият вирус с ново име за да могат да плашат хората и плана да продължи...
Още през 2020 година Luc Montagnier, които е един от откривателите на HIV и носител на Нобелова награда за медицина твърди, че COVID-19 е изкуствено съсздаден от човека и че вируса съдържа HIV геном. Точно поради тази причина толко силно смъква имунната система на хората, защото COVID съдържа протеини от HIV.
Съгласен съм с него, въпреки, че НЕ съм лекар, но още години преди Covid-19 да стане известен минах обучения за бактериален геном (разбирайте от протеина до DNA), антимикробна резистентност, изследване и сравняване на бактериален геном, както и някой от опциите на специализирани софтуери, като Artemis, BLAST, както и ми дадоха достъп до геномни банки и научих много други неща в едни от най-престижните университете в Европа. Включително ми предложиха с преференци да запиша при тях медицина или по други техни научни специалности или здравни специалисти на тема микробилогия.

Вируса може да мутира в милиони мутации в каквито насоки се сещате, но всеки които разбира от антимикробна резистентност му е ясно че най-вероятно вируса ще стане по-заразен и по-безвреден. Защо? Просто такава му е природата. Има милиони мутации, но основните му 2 варианта е да става по-смъртоносен или да става по-заразен, На вируса целта му не е да ви убие, целта му е да се размножава за да "продължи поколение и да продължи да си съществува" и за това вируса мутира от това да стане по-заразен за сметка на генома за леталност. ( Няма еволюционния капацитет да развива и двете мутации едновременно) Единственият вариант да се развивават двете мутации успоредно постоянно да се побутва и променя от хората.

Изкарах Covid-19 два пъти, но няма да го карам 3-ти. Първият път го изкарах много леко, но и имунната ми система в този период беше на топ ниво. Вторият път когато се разболях беше 1 година и половина по-късно, но имунната ми система беше смъкната, бях и под голям психически стрес и физически. Съвпадна с период на трудностти и в момент, в който освен трудностите си бях смъкнал допълнително гарда, за да си пренавия гайките. Точно тогава се заразих и всичко се разви много бързо. Само за няколко дни стигнах до момент в който храча кръв, но не се притесних. Съвета ми е да потърсите лекарска помощ, а не да правите като мен. През цялото време не съм вземал никакви фармацефтични лекарства. Ползвах чай от коприва, шипки, маточина и мента, правех медитация и постих. Медитацита ми помогна много. Когато си здрав е важно да си правиш медитация, но когато си болен и отслабен е още по-важно да се докоснеш до това Измерение и да се заредиш. Беше ми много трудно да медитирам, защото ми беше запушен носа, а една от ключовите ми практики е свързана с дишането, но въпреки трудностите другите енергийни практики подпомогнаха уздравяването. Първият 1 ден не ядох нищо, на вторият ден хапнах чепка грозде и ябълка. Следващите дни се захраних леко. Преминах трапа, чувствах се вече по-добре (беше минал пика на болестта), но още се възстановах. Белият ми дроб беше поразен... от човек гордеещ се с дишането си и капацитета на белият си дроб се бях превърнал в човек -50% от белият му дроб. Не можех вече да си задържа дъха за повече от 30 секунди (а преди можех по 2 минути ), не можех така да тичам и силата ми изобщо не беше като преди, но пъргавината ми... нямах въздух. Бях спрял да пия алкохол, да пуша трева и да я употребявам под каквато и да е форма. Беше ми станало мега тъпо... направо се почувствах, като инвалид без капацитета на белия си дроб... Имах всички симптоми по учебник. Не заразих никой покрай мен ( нито съпрагата и детето), нито някой приятел или непознат. Смятам, че това е и отговорният начин да се самоизолираш така, че дори и да се разболееш да не заразяваш другите. Минаха дни, но слабоста на дроба ми беше все такава. Тогава една вечер се срещнах с Шамана (приятеля които ме напуши с ДМТ и който ме пазеше докато се срещах с Аяхуаска) и наруших диетата от (коза), като той ме напуши със 100% изолат от THC. Посмя ми се малко, че не мога да дърпам, като едно време, но посме ме нахъса да си дърпам яко от бонга и да държа. Пуших от изолата няколко зареждания на бонга. Като на някое от пушената успях да си дръпна повече и да задържа и тогава усетих, как нещо се стопля и втечнява в дроба ми. (следващите дни го изхрачих това, което беше по дроба ми, каквото и да е било) Напуших се неземно... след пауза със 100% thc изолат ( кристал ) на бонг от лабораторно стъкло и загрявано с ръчно правен, но много професионален нагревател. ( зарядно нагрява една чашка от лабораторно стъкло и тя влиза плътно като мъжко в женско в устието на бонга и нагрява материала). Същата вечер пуших и коз (органичен) и пих крафт бири. (абе отлабих) Но пушенето на коз ми помогна да се възстановя от Ковид. (буквално изхрачих нещо след това) След което възстановяването ми се ускори буквално за 2-3 дни почти се възстанових на 100% (в това число и капацитета на въздуха). Яд ме е че не ползвах живовлек, защото не октрих в градината. Но важното е че се оправих.

Първият път не съм сигурен дали изкарах Ковид, но това вторият път с липсата на обоняние и храченето на кръв си беше със сигурност... Смятам, че натуралният имунитет е много по-силен и за това смятам да съм от последните ваксинирани. (не последният, но от последните) Нека 1-во се ваксинират всички лекари, след това всички полицаи, политици и всички хора, които са на първа линия, след това да се ваксинират всички над 65+ и рискови групи. Със сравнително млад и здрав организъм съм, а и се запознах с вируса така, че смятам, че ваксината за мен е по-отговорно да я предостъпя на някой по-нуждаещ се. :D
Аватар
SugarLeaf
Градинар
Градинар

Някога назад във времето е нямало данъци и лихви, като искането на лихва се е смятало за грях и било престъпление....

Сега казват, че бизнеса с хазарт е най-печелившия бизнес, но от както превърнаха здравеопазването в бизнес от него се печели в пъти повече от хазарт, алкохол и наркотици взети заедно.

Интересно как толкова много държави се запасиха с такива огромни количества неработещи в@ксини за да стигнат за всички, а сега даже да ги направят и задължителни?!?

Но който смята, че в@ксината помага срещу китайската кашлица нека да се боцка колкото си иска, ама не трябва да позволяваме да ни принуждават всички да се подчиняваме и да ни се ограничава свободата тотално като казват, че било за наше добро и за общото благо на хората по света.
FB_IMG_1638655389447.jpg
FB_IMG_1638655389447.jpg (30.21 KiB) Преглеждано 1229 пъти
FB_IMG_1638652526260.jpg
FB_IMG_1638652526260.jpg (38.5 KiB) Преглеждано 1229 пъти
FB_IMG_1638657006839.jpg
FB_IMG_1638657006839.jpg (27.21 KiB) Преглеждано 1229 пъти
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

SugarLeaf написа: 05 Дек 2021, 00:45 Някога назад във времето е нямало данъци и лихви, като искането на лихва се е смятало за грях и било престъпление....

Сега казват, че бизнеса с хазарт е най-печелившия бизнес, но от както превърнаха здравеопазването в бизнес от него се печели в пъти повече от хазарт, алкохол и наркотици взети заедно.

Интересно как толкова много държави се запасиха с такива огромни количества неработещи в@ксини за да стигнат за всички, а сега даже да ги направят и задължителни?!?

Но който смята, че в@ксината помага срещу китайската кашлица нека да се боцка колкото си иска, ама не трябва да позволяваме да ни принуждават всички да се подчиняваме и да ни се ограничава свободата тотално като казват, че било за наше добро и за общото благо на хората по света.

FB_IMG_1638655389447.jpg

FB_IMG_1638652526260.jpg

FB_IMG_1638657006839.jpg
Тъпо е да наречеш "китайска кашлица" нещо, което е отнело или засегнало толкова много животи. Мой роднина и приятели починаха от Covid-19. Не е кашлица... от обикновена кашлица не плюеш кръв на 3-ят ден. Без подигравки, защото обикновенно който се смее или подиграва, после му се случва същото и на него. ( Вселенски закони )

Света какъвто го познаваме в момента го познаваме заради ваксините. Много от вас имат белег на рамото. Старите ваксини са работели, защото са правени да пазят хората... ( както едно време правеха нещата "вечни", да могат да издържат 1 поколение, а сега ги правят така, че да се чупят и да се купуват нови и нови)
На мен конкретно, като дете не са ми били бити всички ваксини, но това е било по здравословни причини. С БЦЖ ( Bacillus of Calmette and Guérin) ваксината се реваксинираш 1 на 10 години, като самата ваксина е разработвана повече от 30 години. Да, технологиите напреднаха, да, за последните 100 години микробиологията много се разви благодарение на тях, но все пак не можеш да направиш ваксина за 6 месеца (освен ако не си работил по нея предварително). Защо да не можеш за толкова кратко време? Защото след като се изобрети ваксината (което не е толкова лесно, колкото всички си мислим) тя има процес по тестване на различни етапи. Един от етапите е тестване на мишки и се прави това, защото мишката има по-къс живот и по-рано става полово зряла и за кратък период от време можеш да проследиш няколко поколения на зад. ( заразличните ваксини този тест е минимум 10 или 20 поколения на зад). Въпреки, че мишката се развива супер бързо технологично ти трябва време за да направиш циклите да проследиш минимум 10 поколения на зад. Мишката според вида си става полово зряла за около 3 месеца, като бремеността й продължава 25 дни. Дефактно около 4 месеца да се сригне само до 1-во поколение, след което трябва да се изчака те да станат полово зрели и да се провери дали има странични ефекти, като сърдечни проблеми и т.н.. Поради тази причина в момента Ковид ваксината е единственната в света в която подписваш, че ти носиш отговорност за страничните ефекти, защото изпитателните й процеси приключват 2023 година ( тогава би трябвало да приключат всички цикли на проверки и одобрение) и това отново е рекордно кратко време за ваксина, защото после има процес върху тестване върху хора. С ковид ваксината се случват по-различно нещата .... Другото е че в един момент ще започнат да се правят фалшиви ваксини. Говоря за измамници, които ще правят и разпространяват фалшиви ваксини, както едно време се е разпространявало фалшив алкохол. Ще има и злоупотреби с фалшиви сертификати и куп други такива извращения. Те лъжат себе си и е за тяхна сметка. Съгласем съм, че ваксините не са решение особено, като ще трябва да се реваксинират на 6 месеца, а от скоро се говори и на 3 месеца заради понижаване на антителата придобити от ваксина. Самите сертефикати са със срок на дата на изтичане. Другото е че дори да е безвредна ваксината, когато правиш нещо на 3-6 месеца, колкото и безвредно да е се получава натрупване в организма на определени вещества.
Смятам, че равилният начин е всеки да има свобода да избира дали да се ваксинира или не. Искаш да се ваксинираш, ваксинираш се. Не искаш, ок, но предоставяш доказателство, че си го изкарал и че имаш антитела.
За мен си реших да не се ваксинирам и се запознах с Ковид, но организма успя да го пребори, но вследствие на моето разболяване не съм заразил и 1 човек, което смятам за изключително важно и отговорно. Като цяло със семейството сме се изолирали от града и от масата с хора. Това е привилегия за която съм безкрайно благодарен, защото ми е пределно ясно, че не всеки може да си позволи това.
Съвета ми е хора ако можете да се насочите към селата. Ковит ситуацията ще става още по-тежка, а и ще има и икономическа, енергийна и природна криза. В тези времена в големите градове ще е по-опасно и натиска ще е по-голям. Колкото сте в по-бедна държава и по към периферията, толкова по-малко ще е натиска. По-безопасно е на село. Другото е че земята на село може да ви изхранва. Ако се грижите за 1 декар земя няма да останете гладни. Пак ще трябва да си купувате някой неща, но ще имате основното. В момента в селата 1 декар земя струва, колкото 1 стредна заплата в София. (така, че не е нещо недостъпно) А да не говорим, че повечето хора в България имат село и собствени наследствени имоти по селата...
SugarLeaf на село също няма такси и хората си помагат с работата, и си разменят продукция. Примерно ти си отгледал повече картофи и даваш на някой картофи, а той ти дава краставици, защото от това има изобилие. Свършваш услуга на някой, после той идва да ти помогне да транспортирате печката и дивана и ти помага да ги внесеш в къщата. Това се случва без пари, без такси, без данъци.
Изчистиш кюнците на някоя баба (с минималната пенсия) и тя ти подари парче тиква. Взимаш го с усмивка и сълзи. Тази баба, както и много други ги спасява единственно това, че живеят на село и могат да си отгледат основната храна на масата.

П.П. Трябва се направят повече проучвания и разработки за ваксини и лекарства на основата на Канабиса.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7987002/

#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

От Март месец 2022 година в Германия започват ваксинация на деца между 5 и 12 годишна възраст. В Германия не е задължителна ваксината за Ковид (все още), но са силно ограничени правата и свободата на хора, които не са ваксинирали или не са я преболедували или са без тест.
В Германия се очакваше ваксинацията на деца да започне през Юни 2022 година и да бъде само на деца над 12 годиншна възраст, но явно рязко са сменили решението последните няколко дни. Също така обмисляха да направят ваксината задължителна и за възрастни и за деца над 12 годишна възраст, но имаше случай в който почина дете на 12 годишна възраст 2 дни след ваксиниране с ваксина на Pfizer. Случва се на 3 Ноември 2021 година и полицията води разследване по случая. На детето е направено аутопсия и според официалното изявление на лекарите са останови "връзка" между смъртта и ваксината, но не споменават повече информация. Казват, че продължава да се води разследване по случая и чакат резултатите от пробите. Според доклад от Института Paul Ehrlich (PEI) в Ланген (Хесен), детето е имало сериозни предишни заболявания, включително сърдечно-съдови, преди да приеме ваксината. Един млад живот... дали щеше да стане лекар, полицай, спортист или артист? Бог да го прости
След смърта на детето са спрели да ваксинират деца и са продължили с ваксинацията на студенти и други желаещи.
Аватар
SugarLeaf
Градинар
Градинар

IMG_20211205_133414.png
IMG_20211205_133543.png
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Виждате ли какво става по Света или гледате и четете само български новини?
В Брюксел протести против зеления сертификат, във Франция протести, в Нидерландия протести, че дори в Румъния протести... Румънците дори щурмуваха парламента си и при тях ще отпадне зеленият сертификат. Румънците още веднъж показаха, че имат по-голямо самосъзнание и самосъхранение от българите... отново ни изпревариха.

Дори Израел, където е бастиона на ваксинацията има брутални протести против зеленият сертификат. В Израел са 100% ваксинирани с 2 дози, като 50% от населението има 3-та доза (бустерна), а някой хора имат вече и 4-та доза (2-ра бустерна). Въпреки това боледуват и протестрат. Ако са толкова ефективни ваксините, защо протестират хората? Защо боледуват?
В момента в САЩ се правят, че няма пандемия. Хората ходят по улиците без маски, пазаруват в магазини без маски, сядат си на заведения без маски и т.н..
Но това няма да го видите по Нова телевизия, дневник, DW и други масови медии.

Хора мислете, каквото и да ви говорят, не е нормално за 1 година да ти напляскат 3-4 ваксини за 1 и съща болест. Хора отворете си очите, всичко се прави заради много пари, власт и намаляване на популацията на Земята. В момента фармацефтичното и военното лоби управляват Света.

Знаете ли, че в научните среди се знае, че по време на пандемия не се извършват ваксинации, защото стимулира мутациите?
Също така има много други не логични за науката действия свързани с пандемията и коронавируса, но по медийте не се говори за това.

Това интересен текст и видео за един човек на науката, които осъзнава, че е бил подведен от модерната ковид тирания и тоталитаризъм.
Изумително е колко бързо западният свят изпадна в тотaлитapизъм - ДЖОРДАН ПИТЪРСЪН
Известният канадски професор, клиничен психолог и писател Джордан Питърсън, който преди около година и половина преболедува koвид, а месеци по-късно се и вakсиниpа, критикува СОVID тиранията:
По дяволите, оставете ме намира! Защо си поставих вakсинaта, щом няма да ме оставите намира?

В разговор с Дейв Рубин, Джордан Питърсън отправи гневни нападки срещу посегателството от страна на правителствата върху човешките права в ерата на СОVID. Той сподели как страха, а не науката, определя политическите решения относно СОVID в Канада и в САЩ.

В интервюто Питърсън споделя и удивлението си как така левите, които обикновено мразят големите корпорации, са отдали напълно доверието си на Вig Fаrmа.

Джордан Питърсън заяви:

Вижте, вakсиниpaх се, защото очаквах, че с това ще се приключи. Казах си, добре, ще си поставя проклетата вakсинa, но след това, по дяволите, ще ме оставите на мира!!!

В интервюто Питърсън говори и за това как Западът се придвижва стремглаво към тоталитapна диктaтуpа още от началото на „пандемията“:

Говорих с мой познат, старши съветник в едно от местните правителства и научих, че решенията относно Koвид рестрикциите се основават върху произволни анкети на общественото мнение относно одобрението за правителството. Без да се взема предвид науката, без да се мисли върху някаква крайна цел, без никакъв реален план. Което означава, че една част от населението, което най-много се страхува от koвид – това са 50 процента от либералите и 25 процента от консерваторите, които вярват, че ако се заразиш с koвид, вероятността да влезеш в болница е 50 процента, диктува въвеждането на ограниченията. Политическите рестрикции се основават на мнението на хора, които са много по-уплашени, отколкото трябва да бъдат.

Разочарован съм, защото се надявах, че ограниченията, с които не съм съгласен, поне се основават на нещо, което поне малко да наподобява научно информиран план за действие.

Джордан Питърсън е известен с яростната си съпротива против всяко лекомислено пренебрежение към постиженията на Запада относно човешките и гражданските права. Спред него първоначалната реакция на заплахата от виpyса е била напълно нормална, но днес вече придобива патологичен облик:

Това, което най-много ме изненада, беше колко бързо започнахме да имитираме тоталитарна държава, непосредствено след появата на СОVID. Никой наистина не знаеше колко сериозен ще бъде виpyсът, заплахата беше неизвестна. Този вид явления е универсален в цялото животинско царство, така че представете си стадо животни или пасаж риби. Цената на прекомерното реагиране на хипотетична заплаха обикновено е по-малка в сравнение с недостатъчното реагиране на реална заплаха, защото ако реагирате недостатъчно, може да умрете, докато ако реагирате прекалено силно, просто ще се преуморите и изтощите бързо. Така че стадото започва да скача и да се блъска, след като най-невротичният му член скача пръв. Веднага всички го последват.

Това е нещото, което направихме в ранните етапи на пaндeмията. Китайците реагираха първи, а те, за нещастие, са тотaлитaрнa държава. И всички ние ги последвахме. И това е разбираемо в известен смисъл, защото изобщо не знаехме пред каква заплаха сме изправени.

Но тогава настъпи сривът — и това е наистина ужасяващо в Канада — разпадането на гражданските права – правото на придвижване, свободата на словото и т.н. Това е особено неприятно за мен като канадец, защото всички тези забрани се основават на идеята, че имате ограничен набор от права, които ви се предоставят от обществения договор или от правителството. Всъщност е точно обратното…

Баща ми не е вakсиниpaн; той реши да не го прави, отчасти защото му натякваха, че трябва. Други членове на семейството ми също не са вakсиниpaни, от една страна поради здpaвословни причини, а от друга, защото вече боледуваха от koвид и изобщо не смятат, че трябва отгоре на това и да се вakсиниpaт.

Отвратително е всичко, което се случва и особено като разбереш, че зад политическите решения не стоят научно обосновани факти, а най-обикновена произволна анкета за обществените мнения и настроения. Изключително обезсърчаващо и влудяващо е.

Въпреки много прехвалената защита на човешките права, на канадците, които не са вakсиниpaни, им е забранено да напускат страната. Защо, по дяволите?!! Защо така?

Ето, аз се вakсиниpaх, защото очаквах, че с това ще се приключи. Казах си, добре, ще си поставя проклетата вakсинa, но след това, по дяволите, ще ме оставите на мира!!!

И това проработи ли? Не! Значи, аз съм глупакът! Така се чувствам. Защо го направих, като сега трябва да се тecтвам за СОVID, преди да напусна Канада, трябва да се тecтвам и за да се върна в Канада. Защо тогава си сложих вakсинaта, ако няма да ме оставите на мира?!

Няма данни вakсиниpaните хора да разпространяват заpaзата по-малко. Защо тогава невakсиниpaните изведнъж се превърнаха в заплаха? И със сигурност не разбирам на какво се основава натиска децата да бъдат вakсиниpaни. Това е абсолютно осъдително!

Ако погледнете 25-те институции, които имат най-ниска степен на доверие, сред тях ще намерите големите фаpмaцевтични кoмпании. Заради всичките съдебни дела през последните 20 години, заведени срещу тях и осъдителните присъди, заради които е трябвало да плащат огромни суми за обезщетения на пострадалите. Това са най-големите съдебни дела в американската история. И изведнъж левицата ни казва, че трябва да им вярваме. Какво?! Наистина?! Точно вие?! Не го разбирам това. Чисто психологически. Какво се случва?

Левите, които обикновено мразят големите кopпорации, са отдали напълно доверието си на големите фapмацевтични кoмпании?! Явно си мислят, че щом е за здpaвето и сигурността ни, значи непременно е добро.

Същото се случва и с натиска за климaтичните промени. Вече ги предефинираха, като ги нарекоха „най-голямата заплаха за общественото здpaве на нашето време“. Не, не съм съгласен.

Злоупотребяващите с правомощията си бюрократи са най-голямата заплаха за общественото здpaве на нашето време.

https://www.youtube.com/watch?v=0fhlSw7 ... =emb_title
Източник и превод на интервто:
chetilishte.com
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Моят опит с ковид е следният. В моето семейство, имаме 2 смъртни случая заради ковид. Баби дядовци и хора 50+ с малки изключения са ваксинирани и преболедували. Единствено по младите, не сме ваксинирани, но сме го изкарали всички (15+ човека, от 7 до 70+ години сме. Това че, бабите и дядовците ми са вакснати, до някаква степен ми дава спокойствие (1ния от 2мата ми близки, беше с вакс). Много се критикуват ваксините и е разбираемо. Почти всяко лекарство има странични ефекти. В интернет е пълно и с фалшиви новини, което допълнително разколебава хората за твърдо мнение по въпроса. От организъм до организъм балкан разлика. Всеки реагира различно.

Имам приятели, които също загубиха близки хора заради болестта. Аз смятам, че ако хората който умряха, бяха вакснати, нямаше да умрат. Или поне не всички. Голям процент щяха да са още живи. Аз не смятам да се ваксинирам, но съм радостен, че близките ми са ваксинирани, особенно по възрастните.

Ковид 19 е коварна болест, и поради това няма точно решение и всички ще го минем. Има си ваксини.

Аз почти нямам приятели/познати/колеги които да не са вакснати или да не са го минали. Много хора го караха на крак и не разбраха, но има много тежки и фатални случаи. Ако няма някакви нови по опасни и силни мутации, и ако тези хора които имат слаби организми, са взели мерки, смятам че Ковид ще отмине в следващите 1-2 години просто защото ще го минем всички.

И все пак има хора които не могат да държат анти тела във високи стойностти. Дори и вакснати, дори и изкарали. И те ще го карат най много пъти. Важни са навременни мерки при разболяване и пак си има една идея нека го наречем 'късмет' как ще протече болестта.

Знам за хора, който минават ковид на 90+ години, и знам и за млади хора 30- които не могат да го изкарат.

За това дали ковид е разработен в лаборатория и пуснат, смятам че не е вярно. Big pharma си върши работата. В днешно време технологиите са напреднали в пъти от преди 20г. Дето се вика за 77г от 2рата световна до сега светът е дръпнал страшно напред. Също така замарсяваме в пъти повече отколкото преди.

Истината е някъде там.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Междудругото по назад споменах Новавакс като някакъв уж нормален вариант за ваксина в краен случай, която се води конвенционална. Но тя няма да бъде внасяна в БГ, имали сме си вече купени запаси ваксини?! Освен това и към нея ще се "препоръчва" бустер с иРНК ваксина...... Тоест искаш, не искаш все на Пфайзер ще дойдеш😆👎
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

При мен сега ваксини се слагат във всяка аптека, + във всеки голям магазин който има аптека вътре в него и в момента почти на всеки паркин на болница/бързо помощ. Включително всички лекарски кабинети.

Кога мислите че ще започнат да ваксинират хората масово по-летищата, ЖП, обществени площади, пред заведенията общо взето навсякъде по-всяко време?

Аз лично съм сигурен че много скоро ще се появи компания която ще предлага подобни услиги.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор