Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Домашни кръстоски
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Доста дребен е показал,бързичко!
-
Inna
- Marijuana Mom

Здравейте приятели. Имах някои проблеми и малко позанемарих гроучето, но вчера опраших и полях. Темп се качиха адски и стана 30 градуса, сега поддържам под 30 и към 40,50 влажност..... Почвата е чист компост, което си мисля, че не беше много редно, мисля че беше и "горещ" и трябваше да я оставя да преседи разбъркана много повече, защото на следващите е преседяла седмици с другите си съставки и те са значително по зелени. Все пак и жълтичките ще гледам да финишират дебелички и свежи.
От 20 и няколко семки останаха 11 женски, едно, две са чепати и не щат да цъфнат хаха Чудя се какво да ги правя, иначе има и няколко цъфващи, но по-късни, което не е зле ако станат малко по - големи. Бащата оставих две долни връхчета живи от него, в случай, че нещо не се е получило.
-
Inna
- Marijuana Mom

А ето по чепатите, това топирането хабер си няма да цъфти на 18/6,а не ми се иска заради него да пускам 12/12,затова може би ще си взема клонинг един за проба в с нормални цветя ако скоро не покаже признаци да тръгва.Макар че може просто всички да доцъфтят 12/12.Сложно

-
Inna
- Marijuana Mom

Семките вървят добре, но цветята доста изсветляха.Може би друг път ще опитам с по-големи саксии клонинги по-малко на брой. Една колежка ми услужи с много добре направена коприва(мерихме ppm към 4999 на концентрата...
Имам и гуано(от пещера, при мен всичко е домашно) и на следваща поливка ще са с тях или с едното от тях. Водораслите(морски) не знам защо, но им стават петна по листата от тях, вместо да се изкефят, затова ги спрях.Мисля да ги премеря и тях, може би съм ги давала твърде гъсти?!Мисля пак да направя тор от червено цвекло,че на предишни гроуове ми се стори, че ги кефи цветята.....Ще ги изредя пък....
. Сега съхнат, защото не пият толкова както преди и ги оставям по няколко дни на самотек. Само че става жега, почти няма как да го оправя това с две лампи
Едното най-чепатото го нарязах директно за клонинги, защото зае всичко и оставих само цъфващи. Ще видим с тях какво ще стане, дали ще цъфнат като се вкоренят или ще оставя едно за проба с нормални цветя 12/12.
Едното най-чепатото го нарязах директно за клонинги, защото зае всичко и оставих само цъфващи. Ще видим с тях какво ще стане, дали ще цъфнат като се вкоренят или ще оставя едно за проба с нормални цветя 12/12.
-
Inna
- Marijuana Mom

Приятели, откровено казано не се справих много добре с този гроу. Почвата поначало не беше както трябва, отделно прекалих с различните видове камъни и пх-то се вдигна много. Тук съм ги изкарала да им сипя по една коприва,всеки път им давам по нещо, но избягвам пепел и тн да не вдигна още.Не успяват да позеленеят, пообърках нещата. Също 4 от тях изобщо не цъфнаха, така че бройката намаля
Клонинги няма да остаеям, ще им сменя почвата на двете останали и съм ги прибрала на тъмно, да видим поне 12/12дали ще тръгнат. Но няма да ги гледам в следващ гроу.
Сега мисля да се върна към основите и си поръчах хубава почва Био нова, към която за начало няма да добавям мои неща, защото много се отдалечих в експерименти и изгъзици, пробвах твърде много неща на този гроу. Също ще си почина малко от регулари с няколко вида фем клонинги, защото това също беше досадно. Следващите семки, които съм направила ще ги пробвам пролетта, преди да спра да гледам за лятото. Този път опраших само най- бързите и хубави.Бавните и нецъфтящи женски не съм. Иначе има забележителни цветенца, доста дебели биха станали, хубави миризми, но ще трябва да опитам пак с малко промени, за да ги видя по зелени другия път и с малко по малко пресаждане и започнати в по големи съдове.... А сега тези ще си ги догледам както успея с домашните в тази почва.....
Сега мисля да се върна към основите и си поръчах хубава почва Био нова, към която за начало няма да добавям мои неща, защото много се отдалечих в експерименти и изгъзици, пробвах твърде много неща на този гроу. Също ще си почина малко от регулари с няколко вида фем клонинги, защото това също беше досадно. Следващите семки, които съм направила ще ги пробвам пролетта, преди да спра да гледам за лятото. Този път опраших само най- бързите и хубави.Бавните и нецъфтящи женски не съм. Иначе има забележителни цветенца, доста дебели биха станали, хубави миризми, но ще трябва да опитам пак с малко промени, за да ги видя по зелени другия път и с малко по малко пресаждане и започнати в по големи съдове.... А сега тези ще си ги догледам както успея с домашните в тази почва.....
- Прикачени файлове
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
За новите растения с новата почва силно ти препоръчвам да използваш само един Тор който е баланциран за Veg and Bloom. Знам че guanokalong са доста разпространени и този GK-Organics® Complete Organics (NPK 2-5-3 in powder form) ми харесва много.
Цената не е най-добрата но резултатите показани във външните градини са много добри и мисля че си заслужава.
3 кг е 50-60 наторявания за 15Л саксия. Аз лично бих се придържал към по-високата доза и за мойте предпочитания ще е 60г за 12-15л саксия.
Ние използваме нещо подобно за външните растения в една от градините, прикачам снимка.
Цената не е най-добрата но резултатите показани във външните градини са много добри и мисля че си заслужава.
3 кг е 50-60 наторявания за 15Л саксия. Аз лично бих се придържал към по-високата доза и за мойте предпочитания ще е 60г за 12-15л саксия.
Ние използваме нещо подобно за външните растения в една от градините, прикачам снимка.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

Готино. И предлагаш да сложа просто от него в крайните/средните саксии и това да си ми е основното и да не се разправям, серии и тн? А по-големи саксии сигурно ще е по-добре, нали? Аз имам по 6 литра и затова все си карам така, но имам и кутии по 10...15 литра ми се струва добре за крайна саксия и няма да им отеснее така, но при мен какво да сбутам?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Сега точно гледам какво има в Био Нова и е сравнително слаба почва и богата на Азот 1-2 седмици храна в нея, което е добре защото ще ги започнеш с нея и при всяко преместване ако използваш нова почва ще имаш малко екстра да помогне с по-ниските нива на добавеният GK и в същото време е сравнително малко за да се отрази на цъфтежа на растенията.Inna написа: ↑29 Ное 2021, 17:36 Готино. И предлагаш да сложа просто от него в крайните/средните саксии и това да си ми е основното и да не се разправям, серии и тн? А по-големи саксии сигурно ще е по-добре, нали? Аз имам по 6 литра и затова все си карам така, но имам и кутии по 10...15 литра ми се струва добре за крайна саксия и няма да им отеснее така, но при мен какво да сбутам?
Това е точно какво бих направил ако използвам само тези двете неща - нова почва и GK-Organics® Complete Organics (NPK 2-5-3 in powder form).
Сея в почва само - малки чашки.
След тях директно в 10 лита до края на живота има.
В долната половина на 10 литра при пресаждане ще сложа GK-Organics® Complete Organics 30г.
След 3 седмици ще добавя 60г грама в горния слой на саксиите.
След това в зависимост в каква фаза на развитие се намират растенията ще добавям 50-60г горния слой на саксиите на всеки 2 седмици.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Inna
- Marijuana Mom

Добре. Е аз ще мина от чашката сигурно през още едни саксийки преди най-големите ми, иначе ще направя това. Този или ще разгледам какви подобни има в тукашните шопове.И е удобно. Благодаря!
.png)