Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

За истинността на реалността

Място за дискусия, изследване и проучване на един от най-мистериозните и проницателни ентеогени на Земята.
Семена марихуана
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Матрицата е документален филм :D
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Сайта, който резонира с мен, сякаш съм го търсил повече от двадесет години е Паралелна реалност:

https://www.parallelreality-bg.com

Това са двама-трима човека, които преди 8-9 години се отделиха от популярния Х- нет. Някои теми са много тежки, особено анализите. Четенето е тегаво, ако на човек му е беден речника и ако моя е леко над средното, то се чувствам тъп, като чета и търся думите из търсачките, сега им посвикнах и разшириха хоризонта ми. Тук не става дума за използване на вещества, дори т.нар. ОИТ или опитност извън тялото се извършва без "добавки", хем че лично аз не съм се стремял към него. Тежки теми за четене, не са за всеки, но при мен резонират. Ако почне човек да го чете в момента ще му трябват месеци за да навлезе и то при условие, повтарям, потретям се, че резонира с него, иначе няма смисъл. Говоря най-вече за анализите, кратки и дълги, понеже има и доста статийки, които се четат бързо. На много хора съм давал линкове, дори анализите на холивудските продукции, контрола на съзнанието в планетарен мащаб, оформянето на т.нар РЕАЛНОСТ, понеже всичко е преживяване на съзнанието, фрагментацията до която достигаме и т.н и т.н. А те казват, че нищо не разбират. Прост пример, защо човешките взаимоотношения в огромен процент са пълен провал, най-вече мъж-жена и прост отговор: Ами защото не е направено, грубо казано да са устойчиви тези взаимоотношения. Или нашата ДНК, извънземна е компресирани мисловни модели от пет де-то в три де-то. Тесаракта или как се движи реалността, показана е във филма Доктор Стрейндж и т.н.......
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Един майтап по случая:Оня ден си говорихме с мъжа ми и аз го питам:"Според теб ние колко % използваме от нашите мозъци?"
Той:Ами аз 5 %,ти целия хахаххаха
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Много яко!Колко хубави неща каза.Този много ми прилича на Ошо,също и на вид?!Дори помислих,че е той преди,когато беше пуснал негов клип.Добре,но какво става между 3.30 и 3.40?!
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

Inna написа: 31 Май 2019, 19:24 Много яко!Колко хубави неща каза.Този много ми прилича на Ошо,също и на вид?!Дори помислих,че е той преди,когато беше пуснал негов клип.Добре,но какво става между 3.30 и 3.40?!
В продължение на 1 година се събуждах посреднощ предимно между 3 и 4-ри часа сутринта, но понякога се събуждах се в диапазона между 3-5 сутринта без аларма или без ясна причина "Защо?". Независимо дали си лягах да спя в 21 часа или 22 или 23 или 23:30 се събуждах предимно около 3-4 сутринта (понякога около 5, но основно в диапазона 3:10-3:40). Независимо, че съм имал дни на интензивно движение и тежка физическа работа отново се събуждах по това време на сутринта. Като цяло съм човек, които обича да си ляга рано и да става рано. НО съм имал случай дори, когато си лягам в 1 сутринта да се събуждам в 3:30 ...
Събуждането не ми даваше мира да заспя отново. Като ставах получавах "факсове" и много интересни мисли от различни преспектива на гледната ми точка. Независимо дали, като е събудя дали се напушвам с трева или не... "факсовете" ги имаше. Прекарвах времето, като специално време за мен. Четях специализирана информация, пишех, слушах музика, извършвах тих труд, работих на компютъра и дори съм писал съобщения и постове по форумите.
Оказа се, че през нощата съм много по-продуктивен докато другите спят и е тихо. Все едно шума през деня (особено на града) заглушаваме мислите ми. Все едно енергията и шума от будните хора през деня ми влияе, като "сив шум:, а през ноща "пространството" и тишината ме зарежда и ми помага да мисля, да работя, да се забавлявам и творя.

Както казах, дълго време незнаех какво се случва. Жена ми дори дълго време се бъзикаше със ставането ми посреднощ.

Аз имам навика, като се събудя да стана веднага. Не мога да лежа в леглото, дори минута. Ставам и деня за мен е започнал. Ако съм буден оовторно много трудно заспивам и при това само с гушкане, защото лежане и търкаляне в леглото за мен е немислимо. Така, че се събуждах и започвах с някакви задачи.

Още от малък съм чувал или чел за хора, които са открили гениални неща рано сутрин, но до скоро не обръщах внимание на ранното ставане, защото никой от тях не го беше споменал, като причина. Една сутрин се събудх към 3 часа сутринта и за първи път се въздържах да стана веднага, а вместо това стоях в леглото с отворени очи и мислех върху решението на проблеми. Получих невероятни идей за решения. След 10 минути не можех да стоя повече в леглото и станах. (Така или иначе не мога да лежа, като се събудя ....) Жена ми се бъзика и с това, че " Червея не ме свърта" или, че "Лудостта ме кара да будувам". С жена ми сме много различни, аз не обичам да спя много, а тя обича да спи много (макар, че с всяка година започва да спи все по-малко часове).

В един момент почнах да осъзнавам, че нещо се случва с това събуждане рано сутрин, но незнаех точно какво, но разбирах, че се случва нещо, защото усещах вътрешна промяна в себе си... в мислите и в поведението си. Отне ми някъде около 1 година за да разбера... или поне да си мисля, че разбирам. Нещата направо ми се превърнаха в ритуал да се събуждам около 3 - 3:30 сутринта и да ставам и да почна да чета някакви неща.

Усещането беше все едно се събуждам. Да, събуждах се от сън, но говоря за друго "събуждане"... .
Пробива дойде малко след 3-ят месец, когато през едно от ранните ми събуждания прочетох информация, че един от симптомите на духовното пробуждане е събуждането рано посреднощ.
Когато го прочетох се изсмях лудо сам на себе си. От оня тип смях все едно си знаел нещо винаги ама чак сега го осъзнаваш механизма зад него. Всъщност дълго време ми отне да извибирам и резонирам в нещата, които се случваха. Те просто се случваха от самосебе си... и по естествен път ги интегирах в живота си, а науката зад тях излезе след това.

След пробуждането ми много се промени начина ми на мислене и начина ми на изживяване на живота.

Много хора биха казали, че това будене в ранна сутрин е индикация за депресия, инсомния, проблеми с работата на някой органи, психическо заболяване, стрес или нещо друго негатив, но аз ще им кажа, че се събуждах изключително усмихнат, зареден с енергия и че цялото усещане е много положително и със сигурност е духовно събуждане. Духовното събужданне просто се усеща дори да не знаеш, че го преживяваш и дори да не го осъзнаваш, то се усеща... .

Във всяка определена минута и момент се случват определени неща в нашите тела и във Вселената. Добре нека го кажем по друг начин... в зависимост в колко часа се събудиш през ноща тялото ти е в определена фаза и определени биологични функции се случват, но те са свързани и с определени енергии в пространството. Примерно, когато сънувате, вашата психика обработва информация и дори решава проблемите, като ви говори в съня чрез снимки, звуци, ситуации и чувства. Но често има конкретен смисъл в това, което Съня ви казва. Мога да дам подробен пример, чрез анализиран сън, но ще се наложи да отворя цяла нова тема за Сънищата... Подобно на начина, по който вашата човешка психика се изразява в сънищата. Записването им е чудесна идея. Колкото повече си записвате и анализирате сънищата, толкова по-внимателни ставате, докато сънувате, колкото повече си спомняте и толкова повече може да започнете да разпознавате модели, които ще ви помогнат да опознавате себе си и какво поддържа подсъзнанието ви заето. Това също е важна стъпка в решаването на проблеми, само че тези проблеми са различни.

В 3:33 се случват невероятни неща не само с тялото ни, не само с биохимията в телата ни, но и от Космическа гледна точка.
В християнството 3 е много голямо число особено 3:33, защото се възприема за Светата Троица според, което Бог е едно същество, което съществува едновременно и вечно като три личности (или ипостаси) (Бог Отец, Бог Слово/ Син въплътеният Иисус Христос от Назарет и Бог Свети Дух), които заедно са Светата Троица. В 3:33 се получава прехвърляне на информация от от висшите светове към 3-то измерение. Реално в 3:33 (като цяло в диапазона между 3 и 5 сутринта) човек може да се свърже по-лесно в Висшият Аз и да почерпи информация и енергия от него. Буквално събуждането по естествен начин в тази част на сутринта е индикация, че трябва да знаете плановете си и да предприемате действия, за да изпълните вашата по-висша цел в този живот. Буквално будният призив е към висшите вибрации около вас, които се опитват да ви подтикнат да вдигнете и собствените си вибрации. През това време на деня телата ни са изключително чувствително към Духовния Свят. Това е времето, когато завесата между този Свят и другият Свят е най-тънка. (между това и другите измерения) Поради това от 3 до 5 часа е по-лесно за духовете да се свързват с физическото царство. Това е и най-доброто време за духовете да ви помогнат да постигнете по-високата си същност и истинския потенциал в този живот.

Ако получите такъв "сутрешен факс" е много важно да се концентрирате върху съобщението, което сте получили. Понякога стойте прави или седнали на дивана гледащи в точка и получаващи уникални прозрения и информация.

Някъде около година продължи при мен процеса на "пробуждане" сутрин, но в един момент дешифрирах съобщенията и разбрах посланието, което ми се изпраща. След това вече нямаше причина духовното царство да ви събужда всяка нощ. (все още се случва, но много по-рядко) Разбирането на посланието ми отне много работа и време.

Сега жена ми почна да се буди посреднощ за няколко минути около 3-3:30. :)))))

Като цяло все повече почвам да си мисля, че тялото има нужда от почивка и от сън. НО си мисля, че спането не е хубаво и полезно нещо. Под спане визирам всеки ден да се спи по 10-12 часа... Аз от години спя под 6 часа. Да, предполагам, че различните хора сме различни и с различни метабоизми, но всъщност не сме чак толова различни ;) Почвам да мисля, че дълги излежавания и спане по 10-12 часа са болестни състояния и сериозна идикация, че има неща, които не работят, както трябва в тялото. Дори след супер изтощителни и динамични дни мога да си почина с под 6 часа сън. С времето имам нужда от все по-малко сън. Но това не означава, че сънувам по-малко, а направотив ... сънувам още повече.

Също така забелязах, че пушенето на Канабис ми влия на съня и че тревата "блокира" сънищата. Когато пуша Канабис имам периоди на не сънувам изобщо или дори и да сънувам сънищата са по-прости, не толкова ярки като цветове и на много ниско ниво на съзннието. Когато си направя пауза от 2-4 седмици без да пуша сънищата ми стават изключително ярки, сложни, динамични, многопластови и многоизмерни. Включително съм имал случай да сънувам по няколко съня на вечер или да сънувам, че премимавам през сънищата си в Духовния Свят при това на различни нива в Духовния Свят.

Сънищата са едно красиво и полезно чудо.

Въпреки, че не мога да го докажа на тоя етап съм обеден на 1000%, че Канабиса засяга сънуването. Канабиса помага за заспиването и облекачаването на болките при болни хора с тежки болки и инсомния, но съм сигурен, че при здрави хора нарушава съня, а от това нарушава и естествените възстановителни процеси в тялото. Не говорим само за сънуването, макар че сънищата са изключително голямо и важно нещо, а говорим, че Конопа влияе на Бързо движение на очите ( БДО / REM), която е фаза на съня, която се характеризира с бързи движения на очите. Тази ( БДО / REM) фаза на съня е изключителна важна от цикъла на съня, защото в нея се създават физически ориентираните съновидения (нещата които сме в състояние да запомним) и сънуващият прилага на практика знанията, получени през предните фази.

Много пъти съм си лягал напушен и сутринта съм имал чувството, че не съм отпочинал добре или дори, че имам "махморлук", а понякога и че все още усещам ефекта на Канабиса. Но истината е че понякога не усещам тревата, а усещам умора, защото не съм се наспал добре. Вярвам, че това не наспиване добре се дължи на липсата на тази фаза на съня с бързите движения на очите.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

"Храната на боговете". Защо никой не говори за това? Силата на Аяхуаска.
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден

avatar написа: 22 Май 2019, 10:55 Сайта, който резонира с мен, сякаш съм го търсил повече от двадесет години е Паралелна реалност:

https://www.parallelreality-bg.com

Това са двама-трима човека, които преди 8-9 години се отделиха от популярния Х- нет. Някои теми са много тежки, особено анализите. Четенето е тегаво, ако на човек му е беден речника и ако моя е леко над средното, то се чувствам тъп, като чета и търся думите из търсачките, сега им посвикнах и разшириха хоризонта ми. Тук не става дума за използване на вещества, дори т.нар. ОИТ или опитност извън тялото се извършва без "добавки", хем че лично аз не съм се стремял към него. Тежки теми за четене, не са за всеки, но при мен резонират. Ако почне човек да го чете в момента ще му трябват месеци за да навлезе и то при условие, повтарям, потретям се, че резонира с него, иначе няма смисъл. Говоря най-вече за анализите, кратки и дълги, понеже има и доста статийки, които се четат бързо. На много хора съм давал линкове, дори анализите на холивудските продукции, контрола на съзнанието в планетарен мащаб, оформянето на т.нар РЕАЛНОСТ, понеже всичко е преживяване на съзнанието, фрагментацията до която достигаме и т.н и т.н. А те казват, че нищо не разбират. Прост пример, защо човешките взаимоотношения в огромен процент са пълен провал, най-вече мъж-жена и прост отговор: Ами защото не е направено, грубо казано да са устойчиви тези взаимоотношения. Или нашата ДНК, извънземна е компресирани мисловни модели от пет де-то в три де-то. Тесаракта или как се движи реалността, показана е във филма Доктор Стрейндж и т.н.......
Благодаря ти много за споделянето на Сайта, много ме зарадва. Изкефих се, като видях анализа на " Архетипна архитектоника на два смислови блока от „Матрицата“ ". ОИТ са ми едновременно много красиви и плашещи, ОИТ ми е мног красиво и ме радват по някакъв начин, защото ми дават невероятен заряд, спокойствие и мъдрост, и в същото време ми наподобяват на ДМТ и Аяхуаска "измеренията" и дори ми е странно колко много ги наподобяват. Но в същото врем изпитват и някакъв страх или притеснения от тях, защото едновременно имам и нямам контрол над тях, точно това ме притеснява. Ще започна с интересна извадка от книга след което ще разкажа за нещата които съм научил за ОИТ от личният си опит с ОИТ.

Цитат от книгата " ДРЕВНАТА ТАЙНА на ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА" на Друнвало Мелхизедек:
"В момента общувам с една жена, която осъзнава много нива
едновременно.
Учените, които я изследват, губят ума и дума; те
не могат да разберат как прави нещата, които прави. Тя може
да си седи в стаята и същевременно да твърди, че наблюдава
всичко от космоса. За да проверят това, от НАСА я помолиха да

„види" конкретен спътник и да даде определена информация, ко-
ято би могла да получи само ако се намира там, на самото място.

Тя разчете показанията на уредите, което учените със сигурност
смятаха за невъзможно. Каза им, че е летяла около спътника и
просто е видяла всичко това. Името й е Мери Ан Шинфийлд. Тя
е официално диагностицирана като сляпа, но независимо от това
може да се разхожда из стаята, без някой да разбере, че е сляпа.
Как го прави?
Наскоро тя ми се обади и докато си говорехме, ме попита

дали искам да погледна през нейните очи. Аз, разбира се, се съг-
ласих. След няколко вдишвания полезрението ми се разшири и

аз започнах да гледам към - или през - нещо, което прилича-
ше на огромен телевизионен екран, който запълваше цялото ми

зрително поле. Онова, което видях, беше поразително. Сякаш
нямах тяло и се движех много бързо в пространството. Можех
да виждам звездите и точно в този момент Мери Ан и аз, който
гледах през очите й, летяхме покрай върволица от комети. Тя
беше много близо до една от тях.

Това бе едно от най-реалните преживявания извън тялото, ко-
ито съм имал. Около големия „телевизионен екран" имаше към

12 или 14 по-малки екрана и на всеки от тях се мяркаха образи,

които се движеха изключително бързо. На един от тях, разполо-
жен в горния десен ъгъл, проблясваха бързодвижещи се фигури

- триъгълници, електрически лампи, кръгове, вълнообразни ли-
нии, дървета, квадрати и т.н. Именно този екран й казваше какво

става в пространството непосредствено около нея, където се на-
мираше тялото й. Тя можеше да „вижда" посредством тези при-
видно несвързани образи. В долния ляв ъгъл имаше друг екран,

чрез който тя контактуваше с извънземни същества, обитаващи
нашата Слънчева система.

Ето един човек, който се намира в триизмерно тяло на Зе-
мята, но притежава пълноценна памет и житейски опит в други

измерения. Този начин за навлизане в реалността е необикно-
вен. Нормалните хора не виждат такива вътрешни телевизионни

екрани, но ние наистина съществуваме в много други светове,
въпреки че повечето от нас не осъзнават това.
В този момент вие съществувате може би на пет или повече

нива. Въпреки че между това измерение и останалите има про-
паст, когато се свържете с Висшия си Аз, вие запълвате тази

пропаст, след което започвате да осъзнавате висшите нива, а и

висшите нива ви забелязват - и общуването започва! Тази връз-
ка с Висшия Аз е може би най-важното нещо, което може да ви

се случи в живота - то е по-важно от цялата информация, която

ще ви дам тук. Връзката с Висшия Аз е по-важна от активира-
нето на Мер-Ка-Ба, защото ако се свържете с Висшия си Аз, ще

получите съвършено ясна информация как да преминете стъпка
по стъпка през всяка реалност и как да се върнете обратно у
дома - към пълното осъзнаване на Бога. Когато се свържете с
Висшия си Аз, останалото ще стане автоматично. Вие пак ще

трябва да изживеете живота си, но всичко, което правите, всич-
ки ваши действия, мисли и чувства, ще бъдат изпълнени с ог-
ромна сила и мъдрост.
Мнозина, включително и аз, се опитват да разберат как точ-
но да се свържат със своя Висш Аз. Много хора, които по ня-
какъв начин са осъществили тази връзка, често не знаят как е

станало това. В този курс ще се опитам да обясня как точно да се
свържем с Висшия си Аз. Ще положа всички усилия.
Реалностит е н а лявот о и дяснот о полукълб а
Има още нещо важно, което искам да ви кажа. Може би през

половината от времето ще ви давам информация, предназначе-
на за лявото ви мозъчно полукълбо, като например геометрич-
ни данни, както и всякаква друга информация, която за много

духовни хора ще изглежда съвсем маловажна. Ще го направя

по конкретна причина - когато сме паднали, ние сме се разде-
лили на две главни части - всъщност на три, но предимно на

две - които наричаме мъжко и женско начало. Дясното мозъчно

полукълбо, което контролира лявата половина на тялото, е на-
шето женско начало, въпреки че в действителност то не е нито

женско, нито мъжко. Това е мястото, където обитават нашите
психични и емоционални аспекти. Тази част от нас знае, че Бог
е един и че Цялото е всичко, което е. Въпреки че не може да го

обясни, тя просто знае, че това е истина. Така че с нашият жен-
ски аспект няма особени проблеми.

Проблемите са в лявото полукълбо - нашето мъжко начало.
Поради начина, по който е ориентирано мъжкото полукълбо
- като огледален образ на женското - при него на преден план

стои логиката (тя е преобладаваща), докато при женското логи-
ческата компонента остава назад (тя е второстепенна). Когато

гледа към реалността, лявото полукълбо не възприема единство-
то; всичко, което вижда, е различие и разделение. По тази при-
чина на нашето мъжко начало му е много трудно тук, на Земята.

Дори основните свещени книги, като Корана, юдейската Библия

и християнската Библия, са разделили всичко на противопо-
ложности. Лявото полукълбо смята, че има Бог, но има и дявол

- може би не толкова силен, колкото Бог, но с огромно влияние.
Така че дори Бог се възприема от позицията на двойствеността,
като един от полюсите на противоположните сили на светлината

и мрака. (Това не важи за всички клонове на тези религии. Ня-
кои от тях смятат, че съществува само Бог.)

Докато лявото полукълбо не успее да съзре единството във
всичко, докато не узнае, че всъщност има само един Дух, една
сила, едно съзнание, което пронизва абсолютно всичко в битието
- докато не осъзнае това единство без капка съмнение - умът ще
си остане отделен от самия себе си, от своята цялост, от пълния

си потенциал. Докато има и най-малкото съмнение в това един-
ство, лявомозъчният аспект ще ни дърпа назад и няма да можем

да тръгнем по водата. Спомнете си, че дори Тома в един момент
е вървял по водата, когато Исус го помолил, но една малка клетка
в палеца на крака му казала: „Я чакай, аз не мога да правя такива
неща", и Тома потънал в студените води на полярната реалност.

Накъд е н и бод и таз и информаци я

Отделям много време, за да премахна и най-малкото съмне-
ние у вас, че цялото битие има само един образ. Има един и

само един образ, по който е сътворено всичко съществуващо,
и същият този образ е създал електромагнитното поле около
телата ви. Същите геометрични фигури, които се намират във
вашето поле, могат да се открият навсякъде - около планетите,
галактиките и атомите, около всичко останало. Ще го разгледаме
най-подробно.
Освен това ще се спрем на историята на Земята, защото тя
е много важна за съвременната ситуация. Не можем истински
да разберем как сме стигнали дотук, ако не познаваме процеса,
който ни е довел до това положение. Така че ще отделим доста

време, за да говорим за нещата, които са се случили много отдав-
на; след това бавно ще се придвижваме напред, докато стигнем

до това, което се случва днес. Всичко е свързано. Едно и също
се повтаря отново и отново, то се случва и днес - всъщност то
никога не е преставало.

Онези от вас, при които преобладава дясното мозъчно по-
лукълбо, може би са склонни да прескочат този лявомозъчен
материал, но именно за вас е много важно да спрете и да се

замислите върху него. Защото тъкмо равновесието връща ду-
ховното здраве.

Когато лявото полукълбо съзира абсолютното единство, то за-
почва да се отпуска и мазолестото тяло {согри$ саПозит - група

от нервни клетки в мозъка, които съединяват двете полукълба)
се отваря по нов начин, като дава възможност двете полукълба
да се обединят. Връзката между лявото и дясното полукълба се

разширява, потокът от информацията започва да тече натам и об-
ратно, като двете противоположни части на мозъка започват да се

интегрират и синхронизират помежду си. Ако сте включени към
система за биологична обратна връзка*, можете да видите как на
практика става това. Този процес подтиква епифизата да работи

по различен начин и ви дава възможност чрез медитация да ак-
тивирате светлинното тяло Мер-Ка-Ба. Тогава може да започне

целият процес на възраждане и възстановяване на предишното ви
висше ниво на съзнание. Това е процес на израстване.
Ако изучавате някаква друга духовна практика, не се налага
да я спирате, за да започнете да работите с Мер-Ка-Ба - стига
разбира се, вашите учители нямат нищо против смесването на

две различни системи. Други медитации, основани върху исти-
ната, могат да бъдат изключително полезни, след като Мер-Ка-
Ба се завърти, защото тогава много, много бързо ще постигнете

значителни резултати. Ще повторя още веднъж, за да съм сигу-
рен, че наистина сте разбрали: светлинното тяло Мер-Ка-Ба не

противоречи и не пречи на никоя друга медитация или религия,
която е основана върху убеждението, че Бог е един.
Досега говорихме само за азбуката на духовността. Това са
едва първите стъпки. Но те са по-важни от всичко друго.
Вашето ляво полукълбо може да хареса цялата тази инфор-
мация и да я разпредели в изрядно подредени и надписани пап-
ки; това е чудесно. Или пък можете просто да се отпуснете и да

прочетете книгата като приключенски роман, като игра на ума
или фентъзи. Както и да я прочетете, има значение фактът, че

я четете, защото ще вземете от нея онова, което е предназна-
чено за вас.

И така, нека в духа на единството да започнем заедно това
изследователско пътешествие.
Предизвикателств о къ м убежденият а

н а нашит е родител и

Много идеи, в КОИТО вярваме днес, както и „факти", които са
ни преподавали в училище, просто не са верни, и сега хората
по цял свят започват да разбират това. Разбира се, когато тези
възгледи са ни били преподавани, обикновено хората са вярвали

в тяхната истинност, но после концепциите и идеите са се про-
меняли и следващото поколение е изучавало други истини.

Например, през последните 90 години представата за атома
се е променяла коренно толкова пъти, че днес на практика никой
не се придържа към определена концепция. Хората използват
дадена теория, но знаят, че тя може да е погрешна. Някога се

смяташе, че атомът прилича на диня, а вътре в него има електро-
ни, както в динята има семки. Всъщност ние знаем много малко

за реалността около нас. Днес квантовата физика ни показа, че

човекът, който провежда експеримента, въздейства върху ре-
зултата. С други думи, съзнанието може да промени резултата

от експеримента в зависимост от убежденията.

Съществуват и други наши аспекти, които смятаме за истин-
ни, но те може изобщо да не са такива. Според представата, ко-
ято битуваше дълго време, ние сме единствената планета във

Вселената, на която има живот. В дълбините на сърцето си ние
знаем, че това не е вярно, но в днешно време този свят няма
да признае подобна истина, дори при наличието на убедителни
доказателства ... "

Книгата си заслужава четенето.

Първите ми ОИТ са още, като дете без да съм бил под въздействието на каквито и да е "добавки", затова съм сигурен, че всеки може да има ОИТ без добавки от субстанции. На никой не бях споменавал за мойте ОИТ, защото бяха много рядки явления и мислех, че са неща, които аз съм си "измислил" или "изфантазирал", като на игра. Години по-късно в процес на четене останових, какво се е случвало. С редица опити останових, че някой вещества, храни и напитки подтискат или стимулират ОИТ. (или поне при мен е така) Също така останових, че с тежка физическа работа и умора на тялото по-лесно се постигат ОИТ, както и с със сензорни лишения като липса храна ( глад ) или лишения от определени храни. В началото ги получавах спонтанно по време на сън, в много слънчев ден или най-често вечер след изморителен ден, когато бях седнал или легнал със затворени очи в полу будно състояние и изпитвах състояние в което все едно се нося на повърхността на водата, а в момента на това осещане на тъмният фон на клепачите ми започваха да се прожектират различни динамични геометрични модели, животни, растения, други образи и "пътувания". В момента на отваряне на очите всичко изчезваше и се възстановяваше в тази реалност. Някои от ОИТ ми бяха изцяло по време на сън, които по някакъв начин се отличават с изключителна яркост и сложност, която дори не може да бъде описана. Реших да се опитам да ги предизвикам умишлено тези състояния и се получи изненадващо лесно вечер преди да заспя, като си легна удобно в леглото и си затворя очите и почна да си повтарях на ум следната мисъл "Аз не съм моето тяло. Аз не съм моят ум." и изключително бързо започват визуални видения, като на ДМТ и Аяхуаска. Много ми хареса, защото харесва да виждам тези неща, но след това в мен усеща един позитивен хай с подобрено настроение все едно съм "напушен", но без да съм пушил, каквото и да е. Вярвам, че просто съм се "надрусал" със собствените си хормони, но усещанието е много по-приятно от напушването. Но самото ОИТ ти придава някакво опиянително веселие и енергия, която много те тонизира. Хубавото при тези изживявания беше, че в момента в които си отворя очите ( просто си вдигна клепачите) и погледна физическата реалност и ОИТ спираше. Отварянето на очите ми позволяваше да се върна във физическата реалност веднага. В един момент дори нямах нужда да си казвам мантрата за да постигна ОИТ, а беше нужно само да съм се движил достатъчно известно време, да седна и да си затворя очите. (било то движение, като ходене е напълно достатъчно) Толкова лесно започнах да постигам ОИТ и това ме изплаши. ЗА това в един момент спрях с ОИТ, защото се страхувах. ОИТ има своите рискове. Колкото повече ОИТ имаш, толкова по-лесно се и спонтанно се получават нещата. Можех да го правя почти навсякъде, имах нужда само да съм на спокойствие седнал или легнал и да си затворя очите. Изживяванията започнаха да се засилват. Моделите, които виждах ставаха все по-сложни, а в един момент започнаха да се завихрят в тунел и в този момент се изплаших, защото ме беше страх да премина през тунела, защото този тунел съм го виждал й преди и знам, че е за "другите измерения". При ОИТ под въздействието на вещества бях спокоен, защото знаех, че след определени минути или часове ефекта на веществото ще отмине и ще се върна във физическото ми тяло. (продължителността зависи от веществото и от начина му на прием ) При ОИТ причинени от определени вещества знаех, че единственото не трябваше да взимам супер екстремни дози. (усещах, колко да употребя) При ОИТ без вещества се страхувах, че незнам, кога ще се върна. Знам за реален случай за човек, които не е употребявал никакви наркотици през живота си и един ден докато си вечеря с цялото семейство по време на вечерята спонтанно задрямва на масата и получава ОИТ и се връща в съзнание от транса след 14 дни. В момента в които се връща осъзнава, че нещо се е случило, защото не е в хола си на масата, а и в същото време не може да си движи тялото заради обездвижването си. Той е имал усещането, че са минали 20 минути, а във физическият свят са били 14 дни. Заради обездвижването от 14 дни се е наложило хора да му правят масажи и раздвижване, след което възстановява пълното си движение и моторно двигателни функции. След това този човек започва да прави съзнателни ОИТ. В неговият случай жена му и цялото му семейство са го разбрали и дори в един момент жена му също започва да има ОИТ, което потвърждава теорията ми, че всеки може да има ОИТ при това по много и различни начини. ОИТ може да се получи и при изживяване близко до смъртта, но вече вярвам, че ОИТ може да се постигне и по-безопасни начини просто, като си затвориш очите. Притеснявах се да не ми се случат такива неща. особено след като ОИТ започнаха да ми случват толкова лесно, дори вече не беше нужно да си казвам на ум мантрата, просто трябваше да седна и да си затворя очите и без никакво усилие на мисълта все едно натисках ключ и мигновено започвене изживяване на ОИТ. Това ме изплаши и известно време прекратих с ОИТ и дори започнах да се приземявам и закотвям с помоща на определени храни, напитки и с препушване. Обаче в един момент осъзнах, че това закотвяне и опит за избягване на ОИТ ще ме разруши. Осъзнах, че опитност извън тялото беше станало част от мен и имам нужда от тази моя част за да функционират нормално флуидите в тялото ми. За това реших да не се боря със себе си, а да се пусна по течението и да се нося в ОИТ всеки път когато се случи с радост да му се наслждавам, да извървя целият път и да изживявам цялата опитност извън тялото, без да я прекъсвам. Тогава да си отварям очите във физическият Свят.

Определно ДМТ-то и Аяхуаска бяха картазиса, които разшириха съзнанието ми, позволявайки ми след това по-лесно да постигам опитност извън тялото след това без стимуланти. Вярвам, че и Магическите Гъбите, Ганджата и събития от моето дество също са изиграли своята ключова роля в това. Като вярвам, че развоя на всички събития не са случайни :) .

Някой хора възприемат ОИТ за дарба, а други го възприемат за проклятие. Аз вярвам, че ОИТ е естествен процес, като дишането.

Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Както ти писах, тук нещата са огромни, големите градове, дори в България са облъчвани много сериозно, има тема за това и някъде сутрин, около пет хората се будят. Нямам лично изживяване с ОИТ, но трябва да се контролира, за това също има много инфо в сайта. Безтелесните същества, които виждаш може да са добронамерени, злонамерени. Има една тема за черното масло или това е пет дименсиална структура, която превзема образно казано Космоса, аве напрао първите години много се шашках, сега приемам нещата спокойно. За де не доизперколясам.
Публикувай отговор

Обратно към “Халюциногени / Ентеогени (растения, гъби, кактуси и други психаделици )”