Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Домашни кръстоски

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Бащата. Хем да демонстрирам още веднъж мъжки как изглежда, вижте топчиците и никъде няма косми. Скоро ще иде да доцъфти на прозореца, но засега го държа на хубави условия в харема му🤭Ако излезе чист Мазар мъжкар се чудя дали него да не оставя, но един ще трябва да е, защото иначе ще се обърка прашеца задължително. Макар че бързината на този е забележителна, засега него съм си избрала.
Прикачени файлове
Тези висящи топчета се отварят като цветчета и от тях се ръси жълт прашец
Тези висящи топчета се отварят като цветчета и от тях се ръси жълт прашец
20211023_162754.jpg
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Харесват ми колко са свежи, ако можеш мъжкаря го запази, че е хубав.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Излезе втори мъжкар от малките, този път е Сноу райдър х Пърпъл Мазар, но ще го махам. Дано да има още, защото и без това да ги по разкарам излишните. Днес ще ги огледам всичките малки, ще пресадя които са сигурни женски в по 2 литра и едно, две в 3 и вече мястото се запълни.......
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Засега, освен оставащите миниатюрни всичко е почти 100%женско.Не съм решила кое да оставя, кое да махна, много са, пресадих най-спешни те в два литра и едно в 4.Може би повечето ще цъфтят дребни в 4 за да запазя повече бройки, защото просто са ми интересни какви са....
За пресаждането. За фотопериодните ето колко ги чакам обичайно да запълнят аз поне де, нищо да не се разпада и вече да им е леко тясно. За аутота обаче това е леко късничко за пресаждане(те въобще се избягва да се пресаждат, но) и може да ги забави/остави по дребни, просто нямам място и време и чакам поне да се разпознаят кои са мъжки и съответно малко ги бавя, което не е в тяхна полза. Руут бетър ползвам на всяко пресаждане, мисля че поръсен по и под корените сух има повече ефект, отколкото разреден във вода,така ми се струва?
Прикачени файлове
20211025_143140.jpg
20211025_143153.jpg
Ако се за гледате ще видите леко поръсен по корените Руут бетър
Ако се за гледате ще видите леко поръсен по корените Руут бетър
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Почти всичко в по напреднал цъфтеж е пресадено в 4 литрови, другите-като се върна от където ще ходя. Което е кофти, пак трябва няколко дни да седят сами! дали да бъдат яко полято през това време или пък да съхнат, защото вчера полях, пък утре тръгвам и няма да ме има до събота?! 😐Кое ще е по-кофти за тях се чудя? Очевидно малките няма да има къде да се сместят вече, затова остават за момента в кофички, тях ще ги полея преди тръгване, после ако има проблеми или недостиг на женски или някои са твърде дребни да попълня с някой дребосък, междувременно дано да им се види и пола, че да ги разкарам излишните.... Мъжкия е отделен, защото беше аха аха да отвори топките и също ще го полея стабилно и да седи на прозореца, докато му дойде времето Ще ми се да се засече с женските за да не се налага да пазя прашец, а да е пресен. Понеже пазене то обикновено не ми се получава и спира да работи бързо след като е събран?!
Прикачени файлове
20211026_143923.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

По изпуснах ги малко някои пак след отсъствието, наложи се малко по-дълго да не се занимавам с тях. Някои бяха пресъхнали, други пък-мокри, едно две малко по-кофти бяха..... Но сега пресадих още от най-закъсалите, цъфтящите си цъфтят..... Излишните ще идат на прозорец, ако пуснат някой косъм ще ги опраша там до мъжкия.....Мъжки мисля че няма повече, само най малките не са ясни, но отиват към женски.
Прикачени файлове
20211101_093437.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Има мъжки от най-големите😆👏Изненада, мислех, че всичко, което не е показало до този момент ще да е по-скоро женско🙂
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

5 мъжкара яки, но заминаха в компост, няма и да ги готвя да трупа само листа тука😆Горе долу се доближава до нормална бройка вече, ще пресадя малките да ги видя по бързо какви са. На следваща поливка всичко ще извадя да изчистя и вече да цъфват там че ми писна да пресаждам😁
Прикачени файлове
20211102_145832.jpg
Мъжага
Мъжага
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Inna написа: 02 Ное 2021, 10:02 Има мъжки от най-големите😆👏Изненада, мислех, че всичко, което не е показало до този момент ще да е по-скоро женско🙂
😆😆😆
Прикачени файлове
surprise-motherfucker.jpg
surprise-motherfucker.jpg (157.35 KiB) Преглеждано 1278 пъти
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

Inna написа: 02 Ное 2021, 15:39 5 мъжкара яки, но заминаха в компост, няма и да ги готвя да трупа само листа тука😆Горе долу се доближава до нормална бройка вече, ще пресадя малките да ги видя по бързо какви са. На следваща поливка всичко ще извадя да изчистя и вече да цъфват там че ми писна да пресаждам😁
Всички тези са autoflowers нали така?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”