Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Домашни кръстоски
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Някои са пресадени в 2 литра, но малките ще почакам още. Доста бързо показват пол, пресадените има няколко сигурни женски и това супер бързо и гъстичко мъжкар че мисля да бъде следващия татко! 
Не е чист Пърпъл мазара, но е много бързо и гъсто с черти от ГГ аутото(вижте колко му е особен върха) и ще търсим максимална бързина най вече.
-
Inna
- Marijuana Mom

Исках да ви покажа изродчетата. Това е моя грешка, силничка почва е била за бебета, премокрени седяха дълго...Поне можете да видите признаците ако ви се получат и на вас, това е, проблеми с корените от влага, но и малко им идва на бебетата повече тор май.Сегашната почва е по добра, в която са вече големите. За, щастие поне всички имат признаци на освежаване. За фото е лечимо със засушаване и повече въздух, но за аутотата ще видим доколко ще ги спъне. Те са и по чувствителни, но по- едрите не пострадаха така. Май пресадените съм им оцелила пола, значи до 2 литра ще се познават, дори някои от чашка, което е късмет!Нямам място, чудя се ако са много, но в по малки саксии, 3,4 литра? Изглежда, някои са доста бързички, направо и сега ще цъфнат

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Полезна информация и снимки, благодаря! Самотопираното според мен се е опитало да си откъсне главата, за да се спаси от тежките условия на преторяване, обаче хоп, изненада, на нейно място са поникнали две.. Змейска работа 
-
Inna
- Marijuana Mom

Хаха, нещо такова. Всъщност да, като им дойде много азота ги удря точно във Връхчето, то се сдухва най много или в цъфтеж-върха на главата се изкривява. И тука нещо е било, но после като си ги поливам нормално и си съхнат са решили да избухват
-
Inna
- Marijuana Mom

А за повече, но в 3,4 литра какво ще кажете? 15 в 3 литра, вместо 8,10 в 7 литра? Мъжкия цъфна, ще го сложа него в един литър до края му
Ако не са по едно и също време с женските ще опитам да си запазя прашец.
-
Inna
- Marijuana Mom

Днес ще пресадя всичко, каквото успея и мъжкия в 1 литър. Дано да са се по разбрали от чашки те кои са женски. Едно от пресадените цъфна, така може и него да го сложа в нещо по голямо
Почвата е компост, почти чист, но има доста едри частици, което е хубаво.Консултантите ми търсеха такава без добавено НПК, това се е оказала единствената
Към нея сложих няколко шепи речен пясък, няколко-варовик, една, две-пемза, няколко зеолит и повечко перлит, снимах преди да разбъркам и след. Много държа на разнообразните каменни неща, така никога не ми трябват калциево-магнезиеви добавки допълнително. Накрая сипах вода, разбъркам и оставям поне няколко часа, а по добре-дни. Промених леко рецептата този път с малко повече пясък е(но аз слагам на око и меря с шепи в тоя леген) .Наведнъж мога към 25 литра да забъркам в този съд, имам и разбъркана в пакет, дано да стигнат!
-
Inna
- Marijuana Mom

Аутота са, няма спор
Ще ги пресадя в 3,4 литра с добавена дървесна пепел, а по-късните ще получат малко по големи саксии... И да видим колко въобще могат да се набутат там?! Ще опраша с най- бързият мъжки най - бързото женско да си имам бърза и да ги от гледам по добре и някои по-бавни, да има разновидности за проба.
-
Inna
- Marijuana Mom

Цъфтящите ги метнах в 4 литра, мисля до финал. То пък за късмет до сега повечето бяха женски, един мъжкар се е показал! 
Но очаквам още де. Малките са ми май в повече. И реших да набутам бройки до дупка, защото някои може да са по една... глава
Този Рутмост да ви кажа е много добър за корени и много евтин, може да го пробвате, пакетчета е лев и нещо, а за цял гроу ми трябват 2,3., аз ще мина с едното, защото имам и руут бетъра. И съм дала до тук 18 лева за този гроу, защото имам зеолити и тн от миналите
Което много ме радва, да не давам много пари.
Имам водорасли, пепел, гуано, меласа, с които ще се надявам да изкарам цъфтежа.....
Този Рутмост да ви кажа е много добър за корени и много евтин, може да го пробвате, пакетчета е лев и нещо, а за цял гроу ми трябват 2,3., аз ще мина с едното, защото имам и руут бетъра. И съм дала до тук 18 лева за този гроу, защото имам зеолити и тн от миналите
.png)