Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Домашни кръстоски
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1521 times
- Been thanked: 1272 times
Ееее, що ги изтърва така... 
completely mad
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
Нищо им няма,по добре така от колкото да сваля прожектора и да ги изгоря.Скоро като ги преместя в 2 л. саксии друго ще говориш.
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1521 times
- Been thanked: 1272 times
Нищо няма да ти говоря. И аз съм имал много пъти такива спагети, които в последващо пресяване се оправят. За мене майсторлъкът е да не допускаш подобно нещо. И понеже съм виждал твои гролове с прекрасни китки, за това така се учудих, че си ги изтървал. Жалко. И аз редовно ги изтъвам, понеже не съм при тях, за това не го приемай като критика, а като съжаление, че вместо да пресаждаш с компенсация можеше да дръпнат на листна маса и да надебелят стеблата. Предполагам не си имал възможнос да реагираш на време.kalastirka написа: ↑07 Окт 2021, 22:19 Нищо им няма,по добре така от колкото да сваля прожектора и да ги изгоря.Скоро като ги преместя в 2 л. саксии друго ще говориш.
Сигурен съм, че ще покажеш хубав грол. Има потенциал тука!
completely mad
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Не е толкова фатално, само малко по неудобно като се издължат. Старите градинари не им се назландисват толко, фърлят ги като разсад
Новите се стараят повече и ги къткат, та чак прекалено
Ето ги и моите семки с баща Chem lem, обаче те са ми най пресни и ще почакам до по натам през зимата.Майките са Мокум тюлип две фенота и Ц вайбс на Дъч пешън, от скъповатите им бяха и те самите са доста измешани нови сортове, така че ще са доста разнообразни децата.
Ето ги и моите семки с баща Chem lem, обаче те са ми най пресни и ще почакам до по натам през зимата.Майките са Мокум тюлип две фенота и Ц вайбс на Дъч пешън, от скъповатите им бяха и те самите са доста измешани нови сортове, така че ще са доста разнообразни децата.
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
В зависимост от ситуацията, но ако избирам нещо за indoor това което да се развива добре в условията които има - остава, тези със слабите стебла няма да се класират, направо ги махам.
- ако съм им предоставил условия които на мен са ми удобни и някой растения се развиват по-добре, обикновенно показват по-добри резултати с много по-малко грижи.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Така е, трябва селекция независимо дали за indoor или за outdoor, но в случая може и да е от условията. ( примерно слаба светлината при старта) Хубаво е че са тръгнали всичките семки.Sofia Cannabis написа: ↑10 Окт 2021, 01:07В зависимост от ситуацията, но ако избирам нещо за indoor това което да се развива добре в условията които има - остава, тези със слабите стебла няма да се класират, направо ги махам.
- ако съм им предоставил условия които на мен са ми удобни и някой растения се развиват по-добре, обикновенно показват по-добри резултати с много по-малко грижи.
Ще следя темата с интерес.
-
Inna
- Marijuana Mom

Наложи се да отсъствам два, три дни и затова бях поляла всички, независимо, че по малките нямаха нужда. Затова някои се поизкривиха, множко им е било на най малките(но ме беше страх да не изсъхнат докато ме няма) и сега ги засушавам. На следваща поливка ще ползвам Рутмост на всички, ефтинджак е, но работи добре и го имам..... Имам и Руут бетър за следващи пъти.
Относно селекцията изчаквам добре да видя, не ги отбирам от толкова малки, защото както каза Фърст може и аз да съм причината ако нещо не вървят еднакво, ето както сега с поливката. Но съм съгласна и че е добре тези, които са най корави и здрави да се оставят само те, а по кекавите да не се ползват, особено за разплод. Все пак тук ми е интересно кое как ще продължи и ще ги гледам доколкото мога всички, да ги видим.
Относно селекцията изчаквам добре да видя, не ги отбирам от толкова малки, защото както каза Фърст може и аз да съм причината ако нещо не вървят еднакво, ето както сега с поливката. Но съм съгласна и че е добре тези, които са най корави и здрави да се оставят само те, а по кекавите да не се ползват, особено за разплод. Все пак тук ми е интересно кое как ще продължи и ще ги гледам доколкото мога всички, да ги видим.
-
Inna
- Marijuana Mom

Тука да покажа на колежката тия дребните най-много пострадаха, полях и заминах, това беше миналата седмица и до сега не са сухи долу в 500мл чашки! Отгоре имат супер сух вид, но....Сега взеха да се понаперват, даже тия големите някои са за пресаждане (може и най бързо развиващите да са мъжките, но не е сигурно, макар че аз от малки усещам разлики във върха и формата, но няма как да съм сигурна кое да махна) и не знам как ще се оправям с тия аутота, да са еднакви, пък мъжките да разбера..... Поне в това шкафче е твърде сложно
Да бяха фото можеха да се изчакват едни други, но забавя ли аутота в малки съдчета ще станат джуджета. Решила съм ако ги прецакам така, поне ще ги опраша целите най хубавите, да не отидат така с по една глава
-
Inna
- Marijuana Mom

Две, три така се бяха изкривили, че не знам дали да ги оставя, ще изчакам да видя дали продължават нормално нагоре, но за аутота това забавяне може да е фатално
Но хайде пък да ги видим доколко ще се оправят...,просто като бебета не трябва да ги оставям сами докато не са като големите... Струва ми се, че и почвата е леко силничка за бебета аутота
А хем не сложих кой знае какво, но самата от пакета не ми е много позната, което е грешка да я пробвам с нови семки....
Почаках доста да съхнат и вчера полях с коренов стимулатор. Спряла съм овлажнителя засега и съм пуснала всички вентилатори там. И вече ми се привиждат мъжки от големите.
Тези трите в една ще ги разделя, просто и те бяха последни покълнали и ги сложих в почва преди това пътуване, поне те като се върнах бяха добре, защото не ги полях допълнително.
Почаках доста да съхнат и вчера полях с коренов стимулатор. Спряла съм овлажнителя засега и съм пуснала всички вентилатори там. И вече ми се привиждат мъжки от големите.
.png)