Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Домашни кръстоски
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Кутийките, в които ги покълвам са от сосчета с три дупчици отгоре. Удобни са ми и си ги пазя, не че не може в какво да е или директно в почвата...
Но аз искам да видя все пак кои, кога и дали тръгват, преди да ги слагам по саксийките, иначе лично ми харесва 24-30 часа във вода/специализиран разтвор някакъв си и после директно в почва като попотъне. Семката най - добре тръгват и продължава в почва, тези които гледаме в почва(там си има организъмчета 'n shit
) и няма смисъл да преседява в салфетка. Не е много добре и да пускат твърде дълги корени и да врастват в салфетката.Също да споделя и в памук не е удачно, защото много се завират в него. Малко размисли за семките. 
Сега тия ги пуках, принципно това не е желателно, трябва сами да си тръгнат. Но искам да ги видя все пак, а ако седят твърде дълго ще се скапят. Като последно решение върши работа, чакам 3,4 дни и след това ги пукам, също и за да тръгнат всички заедно ако някои са тръгнали първи.По принцип бих изчакала 5,6 дни преди това, но сега искам нещата да тръгват вече.
Ето сегашните растящи бебета, мисля че и другите посадени трябва да се покажат, посадих ги покълнали, но пак се случва да не излязат.Забавиха се малко като цяло, ще видим как растат.... Ако ги бях купила отнякъде никак нямаше да съм доволна от кълняемостта
София кана и Каластирката са прави да ги сложиш повечко и по-скорично.
Та така Лампа Марсхидро ТS1000, на макс е, защото е много високо и не ми се сваля....
За жалост влажността е ниска, обичайно е много висока, но както и да е, ще видя за една такава поничка като на един колега овлажнител.
Мисля да са 19/5 евентуално. И ужким да са аутота се очаква
Но аз искам да видя все пак кои, кога и дали тръгват, преди да ги слагам по саксийките, иначе лично ми харесва 24-30 часа във вода/специализиран разтвор някакъв си и после директно в почва като попотъне. Семката най - добре тръгват и продължава в почва, тези които гледаме в почва(там си има организъмчета 'n shit
Сега тия ги пуках, принципно това не е желателно, трябва сами да си тръгнат. Но искам да ги видя все пак, а ако седят твърде дълго ще се скапят. Като последно решение върши работа, чакам 3,4 дни и след това ги пукам, също и за да тръгнат всички заедно ако някои са тръгнали първи.По принцип бих изчакала 5,6 дни преди това, но сега искам нещата да тръгват вече.
Ето сегашните растящи бебета, мисля че и другите посадени трябва да се покажат, посадих ги покълнали, но пак се случва да не излязат.Забавиха се малко като цяло, ще видим как растат.... Ако ги бях купила отнякъде никак нямаше да съм доволна от кълняемостта
Та така Лампа Марсхидро ТS1000, на макс е, защото е много високо и не ми се сваля....
За жалост влажността е ниска, обичайно е много висока, но както и да е, ще видя за една такава поничка като на един колега овлажнител.
Мисля да са 19/5 евентуално. И ужким да са аутота се очаква
-
kalastirka
- Ценител

- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 574 times
Супер Инче.Сега надникнах и при мойте Berlem ,само 2 са тръгнали за сега.Утре вечерта пак ще проверя.
-
kalastirka
- Ценител

-
kalastirka
- Ценител

-
Inna
- Marijuana Mom

Ето ги някои, които вървят, общо съм наслагала 20, дали всяко ще излезе не знам, уж вървяха всички....
Имам си овлажнителче благодарение на една печена колежка
Работи добре, пускам го да докара 50%,че иначе е 35.
Видовете са:Сноурайдър х Пърпъл Мазар, Горила глу х Пърпъл Мазар и двете фенота Пърпъл Мазар чист, едно високо и едно бързо и сбито, като бащата на всички беше бързичък и сбит струва ми се, предпочетох него пред кльощавия мъжкар от същия вид.
Имам си овлажнителче благодарение на една печена колежка
Видовете са:Сноурайдър х Пърпъл Мазар, Горила глу х Пърпъл Мазар и двете фенота Пърпъл Мазар чист, едно високо и едно бързо и сбито, като бащата на всички беше бързичък и сбит струва ми се, предпочетох него пред кльощавия мъжкар от същия вид.
- BG Sun_Rise
- Градинар

- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 352 times
Евала инче.. Ако излезе мъж пърпъл да знаеш че искам прашец 
-
Inna
- Marijuana Mom

Тия са аутота, иначе Мазара трябва да е нещо такова цветно, но на теб ще ти трябва по скоро фотопериоден пич за твоите мадами
-
kalastirka
- Ценител

-
kalastirka
- Ценител

.png)