Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Домашни кръстоски

Публикувай отговор
Семена марихуана
kalastirka
Ценител
Ценител
Has thanked: 336 times
Been thanked: 574 times

Браво Инче,ще сляда темата ти с радост.Аз също опраших едно berry white x chem lem .Около 30 семки излязоха.Ще трябва да ги изчакам над месец.Така трябвало за да узреят.Ще ги слагам да покълват след нова година.Успех ти желая.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

kalastirka написа: 22 Сеп 2021, 22:23 Браво Инче,ще сляда темата ти с радост.Аз също опраших едно berry white x chem lem .Около 30 семки излязоха.Ще трябва да ги изчакам над месец.Така трябвало за да узреят.Ще ги слагам да покълват след нова година.Успех ти желая.
О, и ти ли с баща Chem lem? Аз съм направила с него Мокум тюлип и Ц вайбс майки сигурно ще са много интересни! Тях ще пробвам след тези аутота, заедно с нещо от София кана и ако пак отнякъде изскочи мъж(което е сигурно) ще напраея още домашни кросчета за зимата👋🙂👍
Днес ги слагам тези и като тръгнат ще продължа темата.
kalastirka
Ценител
Ценител

Ако бащата ти е от фърст,аз му го дадох и си запазих клонинг мъж .Демек еднакви бащи имаме и различни майки.Имам и майка чем лем която на вън става розова - лилава,силно изразена сатива а пък ниска и не разтеглива.Мирише уникално.
kalastirka
Ценител
Ценител

Хубаво е Инче и аз го наблюдавам,но на ветрушката има бая индика,докато мойто бая сатива има и с много тънки и тъмни твърди листа.Абе яко е.Ще видя мога да кача снимка.Много интересен фенотип при мен ниско яко а пък листата тънки на сатива.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Тю, нищо не става с тия семки, сложих ги в петък вечер и още чакам.... Мисля да ги пукна довечера и ще слагам нови ако до ден, два няма развитие. 😦
kalastirka
Ценител
Ценител

Темата май ще се казва Домашни семена .Трябва повечко време за узряване на семената преди сеитба.Мисля,че един месец е много малко време .Бих казал минимум два месеца за изсъхване и узряване..... berry white x chem lem .......
Прикачени файлове
20210925_194212-min.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

kalastirka написа: 27 Сеп 2021, 13:11 Темата май ще се казва Домашни семена .Трябва повечко време за узряване на семената преди сеитба.Мисля,че един месец е много малко време .Бих казал минимум два месеца за изсъхване и узряване..... berry white x chem lem .......
Хаха, да, защо не, нека си показваме домашните семки и хибриди, при мен засега нищо не е тръгнало😆😛. Да, семките просто седят в главата докато почнат да се въртят и падат. Тези имат доста зрял вид. 👍
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

kalastirka написа: 27 Сеп 2021, 13:11 Темата май ще се казва Домашни семена .Трябва повечко време за узряване на семената преди сеитба.Мисля,че един месец е много малко време .Бих казал минимум два месеца за изсъхване и узряване..... berry white x chem lem .......
Ако семената са паднали от цъфтяща глава която е все още жива, може да сееш семената веднага.

Ако си отрязал главата със семената вътре в нея, след както е напълно суха и извадиш/отделиш семената са готови за сеене.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

След пукането леко тръгнаха 9 броя с коренче, сложих ги в почва да се усетят да вървят. Но кълняемостта е почти на 0,мъчителен старт на аутотата ми😐 Сноурайдъра без него ще е, нищо не става. Затова наслагах още видове аутота с пълни шепи. 😆Поне да видя всички ли са така. Този път са в силно разреден тор от червей и друг вид салфетка(защото кухненска та ми ролка ме усъмни, макар че няма бои) и върху компа.
За щастие имам много други семки ако не ми излезе плана минавам на регулар фотота от София кана. 🙂Като говорим за домашни експерименти имам бол останали, но някои вече са над 8 години и едва ли ще стават, иначе имаше две, три миксчета, които бих си ги гледала и днес. Има и вероятни пръчки, но аз знам кои са и ги държа просто за да ги метна някъде си, примерно Горила голд 4 и Манитоба мед миксовете откъм напушване не струват, но се водеха медицински, затова все още ги пазя, може би имат високо ЦБД.....
Прикачени файлове
20210928_124640.jpg
20210928_125050.jpg
kalastirka
Ценител
Ценител

Аз пък послушах sofiacannabis и ги сложих всичките семена.Дано покълнат.Ще видим...!
Прикачени файлове
20210929_184816-min.jpg
20210929_182722-min.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”