Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Така е но има и следи от рибари на близо ако е някой рибар който ни е колега и ги разбира ги е намерил. В крайна сметка каквото е писано аз съм си изкарал материал за пушене така че божа работа!
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
В крайна сметка каквото стане,това е че ако ги вземат са дребни душици коѝто не могат да изгледат 1 китка..Peter Pan написа: ↑17 Сеп 2021, 19:21 Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
Какво ще стане ако се оберат по раноPeter Pan написа: ↑17 Сеп 2021, 19:21 Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
По малко ще пуснат или и качеството е по ниско
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3769 times
Няма да хващат както трябва, а ако са с повече сатива ще се усеща още повече. Индиките хващат и не на 100% да са станали, но при сативата е малко по друго.Prpl606 написа: ↑18 Сеп 2021, 08:10Какво ще стане ако се оберат по раноPeter Pan написа: ↑17 Сеп 2021, 19:21 Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
-
Prpl606
- Градинар

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 46 times
Critikal bilbo е сортаVetrushka написа: ↑18 Сеп 2021, 11:25Няма да хващат както трябва, а ако са с повече сатива ще се усеща още повече. Индиките хващат и не на 100% да са станали, но при сативата е малко по друго.Prpl606 написа: ↑18 Сеп 2021, 08:10Какво ще стане ако се оберат по раноPeter Pan написа: ↑17 Сеп 2021, 19:21 Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
И дветеPrpl606 написа: ↑18 Сеп 2021, 08:10Какво ще стане ако се оберат по раноPeter Pan написа: ↑17 Сеп 2021, 19:21 Миналата година мой познат който кара АТВ намери една засята поляна, и си каза че по-добре да не е бара, че това са някви мутри* които е гледат. Дано и с теб да стане така. Иначе аз смятам да бера преди първи октомври, че тогава почва масовия лов на диви прасета въпреки и старта на късния цъфтеж тази година.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
.png)