Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Mary's Diary •●○●•
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2122 times
- Been thanked: 3743 times
Според мен му намали малко лампата, аз последния indoor, не я пусках на 100%. Ако расте с дефицити няма как да му извадиш потенциала на 100%
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
MixedGreens написа: ↑06 Сеп 2021, 14:26 Това е защото почвата ми е от предишен гроу и мн торове отидоха по нея заради това. друг път никога няма да ползвам почва от предишен гроу. Виж разликата на 1ва страница каква е само от това.
Не ти е проблем почвата. Като няма останала храна в нея просто слагаш повече и готово.
Иначе засега са долните листа, но много бързо може да изяде повечето листа, в зависимост колко е голям дефицита. Цялото изглежда гладно. Не знам какъв ти е проблема да сложиш двойни или тройни дози на слаганите досега.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Полях обилно с торове за нитроген дефишънсито. пх на излизащата под саксията течност 7.09, ппм 880. Смятам че е ок. Сега ще видим как ще се отрази.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз ги ползвам някои, но си ги добавях към моите домашни бъркочи да ги обогатя, а и почвата си зареждам доста с различни неща сухи отделно. Така помагат, като оживяване и бактерии и за разнообразие, но сами по себе си за основни и аз не съм сигурна дали само на тях може да се разчита. Нямам опит с всичките им продукти. Има нещо вярно, че са повече за навън, но могат да помогнат и за вътре ако си прави човек супер соил и някакви такива богати миксове.. . В един лайт микс ако се разчита само на тях може би са слаби, понеже нямат много НПК, а са по скоро разни организми..... Поправете ме ако греша, ползвала съм два, три продукта техни и то тестово, повече руут бетъра, к-амино, не съм ги опознала много,това са ми наблюденията, може и да не е така.......
Тук колегата е и с ползвана почва, не се знае как е била ползвана и торена, но по принцип съветвам ползваната - на двора или за други цветя, другите цветя полудяват в нея
- Vetrushka
- Ветрушка

Да точно и аз това имах предвид на предната страница, че винаги съм ползвал, като допълнение към основната програма. Някой от нещата им също не мога да разбера дали изобщо работят. Примерно техния Root Better не виждам никаква полза от него. Няколко години ги сравнявам с Bio Rhizotonic на Bio Canna и мога да кажа, че растенията с препарата на Canna са в пъти с по голям корен.Inna написа: ↑08 Сеп 2021, 10:15Аз ги ползвам някои, но си ги добавях към моите домашни бъркочи да ги обогатя, а и почвата си зареждам доста с различни неща сухи отделно. Така помагат, като оживяване и бактерии и за разнообразие, но сами по себе си за основни и аз не съм сигурна дали само на тях може да се разчита. Нямам опит с всичките им продукти. Има нещо вярно, че са повече за навън, но могат да помогнат и за вътре ако си прави човек супер соил и някакви такива богати миксове.. . В един лайт микс ако се разчита само на тях може би са слаби, понеже нямат много НПК, а са по скоро разни организми..... Поправете ме ако греша, ползвала съм два, три продукта техни и то тестово, повече руут бетъра, к-амино, не съм ги опознала много,това са ми наблюденията, може и да не е така.......
Тук колегата е и с ползвана почва, не се знае как е била ползвана и торена, но по принцип съветвам ползваната - на двора или за други цветя, другите цветя полудяват в нея![]()
За мен вземи допълни храната с Bio Flores, отново на Bio Canna и давай по 2 мл на 1 литър, два пъти седмично.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами да ти кажа руут бетъра аз го сравнявах с Вуду джус на адвансед и останах със същото впечатление, че вуду джуса имаше много по- видим ефект. Биотата на Адвансед ми се ще да пробвам останалите, но и Каната гледам вашите и други резултати и бих заложила и на тях.Vetrushka написа: ↑08 Сеп 2021, 10:31Да точно и аз това имах предвид на предната страница, че винаги съм ползвал, като допълнение към основната програма. Някой от нещата им също не мога да разбера дали изобщо работят. Примерно техния Root Better не виждам никаква полза от него. Няколко години ги сравнявам с Bio Rhizotonic на Bio Canna и мога да кажа, че растенията с препарата на Canna са в пъти с по голям корен.Inna написа: ↑08 Сеп 2021, 10:15Аз ги ползвам някои, но си ги добавях към моите домашни бъркочи да ги обогатя, а и почвата си зареждам доста с различни неща сухи отделно. Така помагат, като оживяване и бактерии и за разнообразие, но сами по себе си за основни и аз не съм сигурна дали само на тях може да се разчита. Нямам опит с всичките им продукти. Има нещо вярно, че са повече за навън, но могат да помогнат и за вътре ако си прави човек супер соил и някакви такива богати миксове.. . В един лайт микс ако се разчита само на тях може би са слаби, понеже нямат много НПК, а са по скоро разни организми..... Поправете ме ако греша, ползвала съм два, три продукта техни и то тестово, повече руут бетъра, к-амино, не съм ги опознала много,това са ми наблюденията, може и да не е така.......
Тук колегата е и с ползвана почва, не се знае как е била ползвана и торена, но по принцип съветвам ползваната - на двора или за други цветя, другите цветя полудяват в нея![]()
За мен вземи допълни храната с Bio Flores, отново на Bio Canna и давай по 2 мл на 1 литър, два пъти седмично.
- Vetrushka
- Ветрушка

Аз не съм ползвал до сега препарати на Адвансед, но ето следващия indoor, може да променя малко нещата, обичам да експериментирам.Inna написа: ↑08 Сеп 2021, 10:45Ами да ти кажа руут бетъра аз го сравнявах с Вуду джус на адвансед и останах със същото впечатление, че вуду джуса имаше много по- видим ефект. Биотата на Адвансед ми се ще да пробвам останалите, но и Каната гледам вашите и други резултати и бих заложила и на тях.Vetrushka написа: ↑08 Сеп 2021, 10:31Да точно и аз това имах предвид на предната страница, че винаги съм ползвал, като допълнение към основната програма. Някой от нещата им също не мога да разбера дали изобщо работят. Примерно техния Root Better не виждам никаква полза от него. Няколко години ги сравнявам с Bio Rhizotonic на Bio Canna и мога да кажа, че растенията с препарата на Canna са в пъти с по голям корен.Inna написа: ↑08 Сеп 2021, 10:15 Аз ги ползвам някои, но си ги добавях към моите домашни бъркочи да ги обогатя, а и почвата си зареждам доста с различни неща сухи отделно. Така помагат, като оживяване и бактерии и за разнообразие, но сами по себе си за основни и аз не съм сигурна дали само на тях може да се разчита. Нямам опит с всичките им продукти. Има нещо вярно, че са повече за навън, но могат да помогнат и за вътре ако си прави човек супер соил и някакви такива богати миксове.. . В един лайт микс ако се разчита само на тях може би са слаби, понеже нямат много НПК, а са по скоро разни организми..... Поправете ме ако греша, ползвала съм два, три продукта техни и то тестово, повече руут бетъра, к-амино, не съм ги опознала много,това са ми наблюденията, може и да не е така.......
-
MixedGreens
- Градинар

Малко ъп и от мен. След Вашите съвети и като забелязах че не торя достатъчно срямо развитието на растението си включих турбото и смятам че спрях нитроген дефишънсито, дори обратното жълти листа върнах към зелени ( има ги на снимките). Смятам че Мери се развива добре и въпреки спънките цъфти и кипи. Проблема определено не мисля че е в торовете, а в това колко недостатъчно съм слагал. Като цяло не бих казъл че BOX са лоши торове, дори обратното спрямо нулевия опит който имам ми се виждат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО добри. Може би проблема все пак е в тях и в това че нямат правилно изграден г/д гроу чарт за канабис, но са доста добри определено! ( това е най вероятно защото се ползват и за други растения ). Не казвам че био кана са лоши. може би и те са супер.
Днес турих лампата в най високо положение. полях с 10мл флорет и 5 мл вег с 4 мл инишиейт и 4 мл к + амино. Темп 26.6 влажност 55-65%.
4та седмица цъвтеж (28 дена):
Днес турих лампата в най високо положение. полях с 10мл флорет и 5 мл вег с 4 мл инишиейт и 4 мл к + амино. Темп 26.6 влажност 55-65%.
4та седмица цъвтеж (28 дена):
-
MixedGreens
- Градинар

Пропуски : Лампата отново е на 100% . Поливането е с 2.3л дехлорирана.
-
MixedGreens
- Градинар

И лампата е на 44 см от наи високите върхове.
.png)