Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Ваксинирахте ли се ако да с коя ваксина? аз смятам да се ваксинирам идните месеци. (covid)
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Не бих се ваксинирал няма никакъв смисъл едно ,че пак може дс се разболея второ , че не се знае какви странични ефекти има гледах клипове как на хора им става като магнит там където е поставена .MixedGreens написа: ↑10 Сеп 2021, 22:40 Ваксинирахте ли се ако да с коя ваксина? аз смятам да се ваксинирам идните месеци. (covid)

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Остави тези работи с магнита и не им вярвай. Аз лично съм ваксиниран, нямам проблеми след това. Ваксината не пази от заразяване, а от тежко протичане и смърт. Ето една табличка, която говори много за ваксините.mravkatrevoman написа: ↑11 Сеп 2021, 03:36Не бих се ваксинирал няма никакъв смисъл едно ,че пак може дс се разболея второ , че не се знае какви странични ефекти има гледах клипове как на хора им става като магнит там където е поставена .MixedGreens написа: ↑10 Сеп 2021, 22:40 Ваксинирахте ли се ако да с коя ваксина? аз смятам да се ваксинирам идните месеци. (covid)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Нали има тема за Ко вид? Не, аз не бих се ваксинирала, поне в моя случай така съм преценила, но не заради 5G и магнити
По добре да не навиваме хората за едното или другото тук, нека всеки си реши.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
"Разумният човек (Homo sapiens) е вид средно голям бозайник, единственият съществуващ днес представител на род Хора (Homo). Той е ходещ изправен примат от семейство Човекоподобни (Hominidae). Има силно развит главен мозък, даващ му възможност за разсъждение, говор и самоанализ."mravkatrevoman написа: ↑11 Сеп 2021, 03:36Не бих се ваксинирал няма никакъв смисъл едно ,че пак може дс се разболея второ , че не се знае какви странични ефекти има гледах клипове как на хора им става като магнит там където е поставена .MixedGreens написа: ↑10 Сеп 2021, 22:40 Ваксинирахте ли се ако да с коя ваксина? аз смятам да се ваксинирам идните месеци. (covid)
Възможностите на съвременният CGI, DeepFake са почти неограничени и неразличими от реалността. Наводняването на интернет пространството с фалшива информация, която е по-привлекателна за вярване от истината също е един огромен проблем. Мога да дам за пример Дихидроген моноксид ask Google.
Вярвам, че си достатъчно зрял и информиран млад човек, и това да вярваш, че ставаш "магнитен" след ваксинация е меко казано смехотворно. Към този момент по света има поставени 5,352,927,296 (ДОЗИ) от ваксините и ако имаше подобни и/или сериозни странични ефекти това щеше да бъде известно на всички, а не само на групата "необвързани вегани-уфолози" във Facebook.
Преди 2 дни водих разговор с един приятел, който беше поставен пред трудното решение дали да напусне работа или да даде 500лв за сертификата, защото от работата му го задължават да се ваксинира, като той не иска да го прави, защото видиш ли тази ваксина не била тествана... в следващият момент му плеснах въпроса "а ти миналата седмица, като ходи на парти и изпука два хапа и половинка бело, иска ли на дилъра доказателство, че е тествал матряла или се опука без да му мислиш, че с тези бонбони можеш да си прекъснеш мозъка и да останеш зеленчук за цял живот?"
Спрете да си втълпявате разни небивалици за ваксините, защото ако "биг фарма" искаха да ви чипират (имате телефон в джоба, който знае повече за вас от самите вие) или намагнетизират, могат да го направят по поне 10 други начина без да си усложняват живота с ваксини.
Да, имунизиран съм с Pfizer и не съм имал странични ефекти. Направих го, за да предпазя близките си до колкото е възможно и на второ място себе си, защото имам познати на по 25-30г които след прекаран ковид в момента не могат да изкачат 2 етажа без почивка.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Аз лично не съм и не мисля да се ваксинарам за сега. Уважавам решението на хората които се ваксинират и се притесняват за себе си, Но по-никакъв начин аргумента/дебата че се ваксинирате да предпазите близки със здравостловни проблеми не е валиден. Ваксиниран човек може и разпространявя вируса точно както не ваксиниран, в някой случай повече защото не разбират че са болни (ваксината ги защитава). Ако не си ваксиниран възможността да имаш по тежак случай и да нямаш възможност да се движиш и да го разпространвяаш е доста по-голяма.
Ако някой има близки със здравостловни проблеми и не искат да се ваксинират трябва да им обясни че е по-добрата алтернатива за тях и че трябва да се ваксинират.
Ако се чудите дали имам Опит с Ковид - да имам, баба ми почина от Ковид, майка ми и баща ми със сърдечно заболяване го изкараха. Майка ми имаше много по-тежак случай и беше на легло 5-6 дни ( не е била в болница). Баща ми беше на легло само няколко дни. Това беше още преди ваксините да станат достъпни навсякъде. Нямат дългосрочни последствия и през цялото време дори и като бяха на легло през цялото време можеха да се движат самастоятелно.
Другата ми баба 81г не е ваксинирана и не се разболя, защото родителите ми бяха много предпазливи като бяха болни и не я доближаваха, всички храни и запаси престояваха 2 дни преди да ги пипа.
Човек на 30-35 които пуши и пие от 15-20г не е здрав човек. Ако такъв човек се разболее и има тежък случай не е необичайно.
Ако някой има близки със здравостловни проблеми и не искат да се ваксинират трябва да им обясни че е по-добрата алтернатива за тях и че трябва да се ваксинират.
Ако се чудите дали имам Опит с Ковид - да имам, баба ми почина от Ковид, майка ми и баща ми със сърдечно заболяване го изкараха. Майка ми имаше много по-тежак случай и беше на легло 5-6 дни ( не е била в болница). Баща ми беше на легло само няколко дни. Това беше още преди ваксините да станат достъпни навсякъде. Нямат дългосрочни последствия и през цялото време дори и като бяха на легло през цялото време можеха да се движат самастоятелно.
Другата ми баба 81г не е ваксинирана и не се разболя, защото родителите ми бяха много предпазливи като бяха болни и не я доближаваха, всички храни и запаси престояваха 2 дни преди да ги пипа.
Човек на 30-35 които пуши и пие от 15-20г не е здрав човек. Ако такъв човек се разболее и има тежък случай не е необичайно.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
И двамата сте много прави. Да, никой не ти гарантира нищо и всичко е едно празно обещание, но в едно трябва да сте сигурни - Страшно е когато гледаш близките ти да се разболяват и ти да не можеш да направиш нищо. Имам роднини които го пребориха и такива които не успяха... Последиците от преболедуван ковид тепърва се откриват и лекарите трудно ги диагностицират... наричат го Post-COVID и представлява огромен списък от състояния в следствие на ковид, които мога да продължат седмици, месеци, а дори и години.
Нещо за което всички ние трябва да се притесняваме е, че се намираме в навечерието на глобална хиперинфлация. Има неоспорими доказателства, че се случва в момента:
Цените на брашната тръгнаха нагоре, вследствие на електроенергията и на разни други консумативи. В последните около 10-ина дни цените на брашното отидоха с около 30-40 до 50 лева на тон нагоре с ДДС и това съответно ще окаже влияние.
Цените в Германия сериозно растат: страната отчита най-високата инфлация от над четвърт век насам. На този фон германците се запасяват със злато: само за първите шест месеца на тази година те са купили над 90 тона злато.
На Американците не им достигат няколко трилиона за да запълнят дупка в бюджета на държавната администрация която в противен случай, ще спре да работи.
Лихвените проценти в някой банки станаха отрицателни - Банката на компанията в която работя започна да взима % защото съхраняваме 10М при тях.
Масов недостиг на основни суровини за производство на електроника (чипове). При стандартно време за доставка на техника в България от 14-20 дни - към момента имаме неизпълнени поръчки от февруари месец и се очакват октомври-ноември. Цените на техниката се покачиха с 5-15% от началото на септември.
Една от най-големите компании за недвижими имоти в сащ си купи цял квартал с 20% надценка само и само да си зарови парите на сигурно място.
На 11 август демократите от Сената одобриха бюджетна резолюция, която проправя пътя за допълнителен законопроект за разходи за 3,5 трилиона долара, само часове след приемането на двупартиен инфраструктурен план от 1,2 трилиона долара. Демократите във Вашингтон се възползват напълно от мнозинството си, за да превърнат Америка в дълбоко социалистическа страна. Това, което предстои да се види, е въздействието на тези прекомерни разходи върху инфлацията. Трудно е да се каже колко дълго може да продължи инфлацията или колко далеч ще се покачи. Независимо от това, с нарастващата пандемия, демократичното мнозинство във Вашингтон възнамерява да харчи прекомерно, продължавайки ограниченията във веригата на доставки поради пандемията и прекалено стресирания потребител, който харчи, е вероятно инфлацията да нарасне много повече през следващите месеци.
Нещо за което всички ние трябва да се притесняваме е, че се намираме в навечерието на глобална хиперинфлация. Има неоспорими доказателства, че се случва в момента:
Цените на брашната тръгнаха нагоре, вследствие на електроенергията и на разни други консумативи. В последните около 10-ина дни цените на брашното отидоха с около 30-40 до 50 лева на тон нагоре с ДДС и това съответно ще окаже влияние.
Цените в Германия сериозно растат: страната отчита най-високата инфлация от над четвърт век насам. На този фон германците се запасяват със злато: само за първите шест месеца на тази година те са купили над 90 тона злато.
На Американците не им достигат няколко трилиона за да запълнят дупка в бюджета на държавната администрация която в противен случай, ще спре да работи.
Лихвените проценти в някой банки станаха отрицателни - Банката на компанията в която работя започна да взима % защото съхраняваме 10М при тях.
Масов недостиг на основни суровини за производство на електроника (чипове). При стандартно време за доставка на техника в България от 14-20 дни - към момента имаме неизпълнени поръчки от февруари месец и се очакват октомври-ноември. Цените на техниката се покачиха с 5-15% от началото на септември.
Една от най-големите компании за недвижими имоти в сащ си купи цял квартал с 20% надценка само и само да си зарови парите на сигурно място.
На 11 август демократите от Сената одобриха бюджетна резолюция, която проправя пътя за допълнителен законопроект за разходи за 3,5 трилиона долара, само часове след приемането на двупартиен инфраструктурен план от 1,2 трилиона долара. Демократите във Вашингтон се възползват напълно от мнозинството си, за да превърнат Америка в дълбоко социалистическа страна. Това, което предстои да се види, е въздействието на тези прекомерни разходи върху инфлацията. Трудно е да се каже колко дълго може да продължи инфлацията или колко далеч ще се покачи. Независимо от това, с нарастващата пандемия, демократичното мнозинство във Вашингтон възнамерява да харчи прекомерно, продължавайки ограниченията във веригата на доставки поради пандемията и прекалено стресирания потребител, който харчи, е вероятно инфлацията да нарасне много повече през следващите месеци.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
Аз си споделих мнението вие скочихте както и да е .
Аз да попитам тия които сравняват наркотиците с ваксината кой по дяволите ви кара да се друсате че сравнявате двете неща аз така и не съм чул по тв да карат хората да взимат наркотици ? Това сравнение е напълно неподходящо... Всеки сам си решава как да постъпи слушайте математиците и професорите които представа си нямат от здравеопазвани ,ваксини и имонулогия . За мен да се ваксинираш на този етап е чиста лудост и . Никой няма да ме накара ако ще и от работа да ме изгонят . Ще живея като скот ама няма да стана опитно зайче на фармацефтипните компании . Замислете се от къде имат тия пари да рекламират постоянно хапчета в прайм тайма там 30 секунди струват 10тки хилвди левове аз гушата им не смятам да пълня на тия дето уж ще ни спасяват
Аз да попитам тия които сравняват наркотиците с ваксината кой по дяволите ви кара да се друсате че сравнявате двете неща аз така и не съм чул по тв да карат хората да взимат наркотици ? Това сравнение е напълно неподходящо... Всеки сам си решава как да постъпи слушайте математиците и професорите които представа си нямат от здравеопазвани ,ваксини и имонулогия . За мен да се ваксинираш на този етап е чиста лудост и . Никой няма да ме накара ако ще и от работа да ме изгонят . Ще живея като скот ама няма да стана опитно зайче на фармацефтипните компании . Замислете се от къде имат тия пари да рекламират постоянно хапчета в прайм тайма там 30 секунди струват 10тки хилвди левове аз гушата им не смятам да пълня на тия дето уж ще ни спасяват

.png)