Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 662 times
- Been thanked: 925 times
Направих всичко по план и нещата се развиват добре за момента, показа вече пистили, но имам следното питане.. напълно фатално ли ще е ако сега (20-ти ден от 12:12) го преместя на тераса (югоизток), защото хем не искам да го заебавам, хем и не знам дали не си губя времето с неизвестна семка от приятел (слава богу поне женска), а да си започна скоро хубавите семки. Та, има ли изобщо вариант за такава смяна на източника на светлина, а със сигурност и скъсяване на времето светлина така че да си доцъфти що годе нормално, или ще си е направо убийство за растението?
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Направо го махай ако питаш мен, ако семката е от пушен коз. На терасата най-много да го види някой и да те хванат за растение с 1% ТХЦ примерно. Иначе нищо няма да му стане на терасата.
- iKAR
- Градинар

Благодаря за отрезвителния съвет. Май така ще стане, колкото и да ми е мъчно. Балкона ниско долу уж не се вижда много, ама не мога да съм 100% сигурен. Моят приятел дето ми я подари преди време каза че помни каква е и откъде е, така че действително има огромен шанс да е загуба на време, пари и излишен риск. Все пак беше един полезен урок по вегетация и скрог
Качвам една снимка на изпроводяк и скоро ще си направя дневник, където да ми помагате с вече породистото отроче 
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
И още един съвет, не се занимавай със скрог, а насади просто повече семки. Това ако имаш достатъчно семки, де.
- iKAR
- Градинар

Ами може би ще пробвам 2 по 11 литра с по 1 топиране, за 4 големи връха, защото като начинаещ се притеснявам с 4 саксии в 60на60 как ще се справя с поливането и изобщо дали ще успея да дирижирам 4 китки.
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Здравейте. Това от липса на калций ли е? След последното поливане някой растения показаха симптоми на преполиване, които се изразяваха в претворени листа на долу. Заедно с това се появиха и тези петна.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
мяза на кал деф да. лампата намали! С какво ториш ?
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
и колко пх ? и каква ти е почвата ?
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Ph 6,5
Почва Canna terrA
Минерални торове
Лампа 750w na 65-70 см
Само няколко растения го имат тоя проблем, и те не са тези под лампата, а по в страни. И ааз си мисля че липса на калций. Вчера листно третирах с кал-маг, а сега чакам малко да изсъхне почвата, и ще полея с кал-маг наа Canna 1ml/1l.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2134 times
- Been thanked: 3770 times
Това не е дефицит, от не правилно поливане се получава. Засушавай добре саксиите преди следващата поливка. Предполагам в бокса и влагата е много ниска. Прочети за VPDPeter Pan написа: ↑10 Сеп 2021, 11:01
Ph 6,5
Почва Canna terrA
Минерални торове
Лампа 750w na 65-70 см
Само няколко растения го имат тоя проблем, и те не са тези под лампата, а по в страни. И ааз си мисля че липса на калций. Вчера листно третирах с кал-маг, а сега чакам малко да изсъхне почвата, и ще полея с кал-маг наа Canna 1ml/1l.
.png)