Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Въпроси от бъдещ фермер
- MasterBlaster
- Градинар

- Has thanked: 534 times
- Been thanked: 1030 times
Разбира се ще взема и дигитален таймер за LED-а. Пускам тема в Indoor раздела, за да не цапам повече тук. 
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 769 times
- Been thanked: 448 times
Ще стане с този димер . Аз бях така ама не знаю по каква причина реших да го пробвам на обдухващия вместо на изкарващия и се прееба самия регулатор.MasterBlaster написа: ↑03 Сеп 2021, 12:09 Inna, благодаря ти за съветите! Ще използвам банера и кода за отстъпка от Mars Hydro, разбира се! Проучих нещата с комплекта - когато си поръчаш кит не ти дават никакъв контролер на вентилатора, но може да се регулира чрез регулатор на напрежението като този на Cornwall. https://www.urbanbotaniks.com/product/3 ... nwall.html
Както и да е, доста по-евтино излиза да се купи вентилатор+филтър CAN и затова се спрях на CAN-FAN RK 125L/350 и филтър CAN LITE 300PL 300m3, като обмислям да го контролирам именно с регулатор на Cornwall. Само LED-а и палатката остават от Mars Hydro засега. За циркулиращ обмислям да сложа един Cornwall 15W с щипка.

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Здравейте! Искам да попитам може ли единично пакетче микориза (прахообразна) да се добави към водата за поливане с цел стимулация на корена? Идеята ми е да сложа микориза, алое и/или покълнала леща и и да полея растения на две седмици и половина, няколко дни преди пресаждането в по-големи саксии, защото нямам никакъв друг коренов стимулатор. Също се чудя има ли смисъл да разбъркам предварително малко микориза в почвата за пресаждане (купешка Кана Тера, знам че е заредена попринцип с такива бактерии, но не знам с колко). Или е най-разумно да се придържам към класическия вариант, да си изчакам още малко-време на алое и леща, и да ползвам микоризата само за поръсване на корените при пресаждането.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
4 на 4 фута = 1,20 на 1,20 метра = 1,44 м² (квадратни метра)
Реалното покритие и възможност на лампата обаче е най-добре да ги сподели някой, който я използва, защото "4ft x 4f" e информация, която производителят дава на база измервания, а не отгледани растения.
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Мерси пич. Гледах ето тези,
Но даста малко покритие ми се струва за това тяло.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Тази е за 1.5 на 1.5 пърсънал в палатка, 4 by 4 е за commersial, където се вързват повчелампи да светят заедно пр. 4 и повече. За 1.5 на 1.5 даже ще идва бая силничка според мен! Btw това юи е dream light-a декриминализират ли я директно копувам на другия ден.
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
MixedGreens написа: ↑09 Сеп 2021, 16:23 Тази е за 1.5 на 1.5 пърсънал в палатка, 4 by 4 е за commersial, където се вързват повчелампи да светят заедно пр. 4 и повече. За 1.5 на 1.5 даже ще идва бая силничка според мен! Btw това юи е dream light-a декриминализират ли я директно копувам на другия ден.
Има още няколко модела които гледам. Единия е модел наа SPIDER FARMER, които според мои впечатления доста сериозно навлезнаха на пазара, като според някои класации взимат челни места за лед тяло цена-качество.
А тези наа LUMATEk са другите. Но цената е по-висока
-
MixedGreens
- Градинар

Ами тази на марс хидро няма да може да се пуска на 100% защото ще е мн силна др опции не ми трябват инъче да може би и спайдъра са мн яки и си заслужават кинтите.
-
MixedGreens
- Градинар

бтв сложи си впн на телефона 
.png)