Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Много доволни резултати от саксиите.
Прикачени файлове
IMG_20210814_200916.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Piliminchi
Градинар
Градинар
Has thanked: 13 times
Been thanked: 51 times

firstcitizen написа: 31 Юли 2021, 00:16 +18 Не е за хора със слаби сърца или гнусливи! Изрично подчертавам, че няма наранени хора физически от моя страна
От няколко месеца се мажа по тялото с пепел от крематориума. 🙏 Слагам си пепелта на челото, на гърлото, на Слънчевият Сплит и зад двете уши, но понякога се мажа и целия, според това, коллко количество имам. :D Дава много успокояващ и ухлаждащ ефект, както и дава много сила (психическа, физическа и по много други начин човешкото същество може да е силно). Правя го за да ми напомня постоянно, че съм тук временно. Просто връщам почвата обратно в почвата. Много малко хора могат да го направят грациозно. От тези милиарди хора на планетата, и от милярдите хора, които са били, само малцина могат да го направят грациозно. Пепелта идва от крематориума.
Тази пепел определено има свойте собствени качества :D Другото е че е постоянно напомняне на собствената смъртност. Винаги нося смъртността на тялото си.
Желая ви дълъж живот с много здраве, но ако доктора ви каже, че сте болни и ще умрете след 24 часа. Ще забележите, че ще започните да се променяте с минути. Пепелта ми помага да ми напомни, че съм смъртен, че съм смъртен, че съм смъртен и се променям, без да е нужно да чакам доктора да ми каже, че съм болен от нещо,
Това прави ума ми по-прост, работи по по-прост начин. Забелязах, че излишно усложнявам мозъка си и губя времето и живота си, но благодарение на упражненията и напомнянето, че съм смъртен ставам с по-прост ум.
Не очаквам хората да умират всеки ден, но просто си напомням.
В пепелта от крематориума определено има енергия и се усеща на мястото където се нанесе и някак мястото релаксира. Пепелта от крематориума много засилна медитацията, духовните практики и отключва модели от свещенната геометрия. Стоката е от крематориума. :D
Като си я сложа зад ушите и съпругата ме бъзика, че си "слагам парфюма".
Пепелта се продава напълно легално и се плащат данъци и такси. (или можеш да идеш крематориума и да си я събереш :D )
Действам по градината и имам много задачи и работа, както и обръщам повече внимание на семейството. Пепелта определено ме трансформира.
Бих ти препоръчал да пробваш да я изшмъркаш (черна магистрала) , може да хваща повече.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Crazy Train написа: 14 Авг 2021, 14:49
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Авг 2021, 14:10 Някой малко инфо за тези? Не съм ги срещал май преди.
Бебета миризливки.
Благодаря ти, Влак! Предполагам използват цветята само за излюпване и след това не нанасят щети, нали? Вероятно отлитат :д
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 15 Авг 2021, 13:51
АУЕ БЛАТНОЙ написа: 14 Авг 2021, 14:10 Някой малко инфо за тези? Не съм ги срещал май преди.
Бебета миризливки.
Благодаря ти, Влак! Предполагам използват цветята само за излюпване и след това не нанасят щети, нали? Вероятно отлитат :д
Нанасят щети. Това е вид дървеница. На мен ми е влизала в бокса. Тъкмо щях да топирам. Гадината явно вкарва някакви ензими в растението. Почна да сбръчква шумата над ухапаното и растението остана хилаво и деформирано.
И в градината не прощават на нищо. Домати, чушки, з.боб - всичко нападат. Даже съм намирал в кутийките на мака. Тая година обаче взех мерки и за сега нямам. Ползвах моспилан (3г/10л) системен инсектицид с къс карантинен срок, действа и като акарицид.
Само споделям опит, ти си прцени какво ще (или няма да) ползваш. Нито аз ще пуша от твойта, нито ти от мойта трева.
Мир :passj:
completely mad
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Crazy Train написа: 15 Авг 2021, 15:55

Бебета миризливки.
Нанасят щети. Това е вид дървеница. На мен ми е влизала в бокса. Тъкмо щях да топирам. Гадината явно вкарва някакви ензими в растението. Почна да сбръчква шумата над ухапаното и растението остана хилаво и деформирано.
И в градината не прощават на нищо. Домати, чушки, з.боб - всичко нападат. Даже съм намирал в кутийките на мака. Тая година обаче взех мерки и за сега нямам. Ползвах моспилан (3г/10л) системен инсектицид с къс карантинен срок, действа и като акарицид.
Само споделям опит, ти си прцени какво ще (или няма да) ползваш. Нито аз ще пуша от твойта, нито ти от мойта трева.

:shock: :o :shock:

Значи те си хапват листенцата.
Ще ги наблюдавам защото преди 2 дни съм пръскал с микс, дърт микс хахах от няколко системни и аз.
Ако не са дали фира ще пробвам твоето.

Повече ме притесняват стеблопробивачите, че миналага година бая изхвърлих.
За сега има къде къде по-малко от миналата, но не пропускам пръскания и вероятно ги държа от БУМ развитието им.
Да се надяваме!

Приел съм факта, че ще има и загуби, но няма отърване от тях на 100%
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
Piliminchi
Градинар
Градинар

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Авг 2021, 16:15

Ще ги наблюдавам защото преди 2 дни съм пръскал с микс, дърт микс хахах от няколко системни и аз.

За сега има къде къде по-малко от миналата, но не пропускам пръскания и вероятно ги държа от БУМ развитието им.
Да се надяваме!

И всичките отрови в агроаптеката да изполваш , пак ще имаш и дори не знаеш защо а си гурото на отглеждането :D
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Аве ей смеш..ко......shut the fuck up!!!!!че дразниш вече за втори път....!!!???
Аватар
Piliminchi
Градинар
Градинар

Mezzazine написа: 16 Авг 2021, 18:17 Аве ей смеш..ко......shut the fuck up!!!!!че дразниш вече за втори път....!!!???
Ти пък точно не се обаждай , че има гроувъри с по 1-2 гроуа и по-добри резултати от теб , само като ти видях клонингите вкоренени във вода :D на нищо не приличат.
Аватар
Crazy Train
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1506 times
Been thanked: 1257 times

АУЕ БЛАТНОЙ написа: 16 Авг 2021, 16:15

Да се надяваме!

Миризливките имат хобот, дупчат и пият соковете на китката, а докато пият, вкарват някакви мутагени и над ухапаното се получават деформациите. Не ядат листа. Ако имаш ядено по листата е от нещо друго.
completely mad
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Големите домати са много доволни. За домати отгледани в саксии съм много приятно изненадан като се има в предвид че това ми е първото отглеждане на домати. Последно са торени на 30-ти юни с down to earth all purpose fertilizer.
Прикачени файлове
PXL_20210818_013548722.jpg
PXL_20210818_013540616.jpg
PXL_20210818_013532475.jpg
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Публикувай отговор