Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Проблем ,моля помогнете
Здравейте съфорумци имам проблем с мойте цветя много се къдрят листата на върха и надолу по цвета .Гледам ги на тераса няма лампи ,автомати на 51 ден , поливам ги последно с 1 мл bio grow 3 мл bio boom i 1 ml топ макс.Само едно от 4 има този проблем на другите тук там и не е толкова видим ,следващия проблем е ,че почнаха да изсъхват крайчетата съмсем леко на всяко растение.Като цяло почвата е от цветарския магазин и не мога да кажя каква е с точност .Семената са на sweet seeds autoflowers ,пише че стават за 8 седмици от покълване.Ако е важно , неопитен градинар съм.С радост ще гледам за съвети,благодаря.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Здравей dosito123, така както го описваш ми звучи на много силна светлина. Става ли да направиш малко снимков материал и да компресираш и качиш снимки за да не гадаем.
-
MixedGreens
- Градинар

За мен това е nitrogen toxicity. Скролни надолу в тази статия и прочети:
https://www.growweedeasy.com/common-nutrient-problems
https://www.growweedeasy.com/common-nutrient-problems
-
MixedGreens
- Градинар

За аутотата трябва съвсем съвсем малко торене и ако почвата ти е слаба, поне така съм чувал, не съм гледал ауто досега.
Здравейте колеги найстина на едната снимка в сайта са 1към1 ,така обаче освен реклама на тяхните торове никаде не видях как да ги излекувам да спра да използвам био грол и да намаля блуума ли или направо да спрада ги торя и да почвам прочистване две
с вода 6,5 6 пх от магазина ,седмици и ножица ??
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Здравей, в каква почва са растенията и колко литра, получават ли достатъчно слънце, поне 7-8 часа на ден? Възможно е, ако не се огряват достатъчно да ги преторяваш. Когато на растението му се увеличи светлината, пропорционално трябва да се увеличи и храната, а когато не получават достатъчно се получава натрупване.dosito123 написа: ↑11 Авг 2021, 13:13 Здравейте колеги найстина на едната снимка в сайта са 1към1 ,така обаче освен реклама на тяхните торове никаде не видях как да ги излекувам да спра да използвам био грол и да намаля блуума ли или направо да спрада ги торя и да почвам прочистване две
В колко големи саксии са, колко често поливаш, чакаш ли да олекне саксията, преди следващата поливка. Това може да се получи от много вода, както и от прекаляването с азот.
Bio Bizz се занимават с препарати за отглеждане, няма как от тях да получиш това инфо, което те интересува. Те си имат таблици, за техните почви, но са за фотопериодни растения, затова с автоматите трябва да познаваш растението и да знаеш какво иска. Много хора си мислят, че автомат се гледа по лесно, това определено не е така обаче. Когато му сбъркаш вегетацията, я прехранване, някоя гадинка или друг проблем, остават малки и не се развиват достатъчно.
Здравей , благодаря че се отзова почвата е от цветарския магазин получават около от 14:32 до 20:30 минути пряка слънчева светлина(разбирай яко пек) прес останолото време не гледам ги на тераса ,Саксите са 18 литра поливам докато олекне саксията това се случва през три до четири дена.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Малко им е светлината, няма как в 20:30 мин да получават директна светлина, залеза днес е в 20:34! Намали Grow-а и увеличи малко Bloom-a.dosito123 написа: ↑11 Авг 2021, 14:13 Здравей , благодаря че се отзова почвата е от цветарския магазин получават около от 14:32 до 20:30 минути пряка слънчева светлина(разбирай яко пек) прес останолото време не гледам ги на тераса ,Саксите са 18 литра поливам докато олекне саксията това се случва през три до четири дена.
Здравей днеска ги полях с 7мл блом и 1мл био Грол и 6мл топ макс на 3л вода.Другия ми въпрос миналия път ми стана като пишеше на опаковката но обаче на това пише 8 седмици което е 56 дена а това ,май тепърва надува пъпките??
.png)