Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Много странно разклоненията как се разминават едно над друго,ще имаш женски но kot e прав изчакай ги да цъфнат попринцип до 10тина дена трябва да цъфнат поне при мен е така! Другото което ми е имтересно по колко часа слънце ги пече на ден?
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Ами трябва минимум 5-6 часа да ги пече ако си забелязал на колегите ги пече слънце по 10-12 часа слънце! Тези коѝто са на по сенчесто си личат на снимките имаш разтения които ти вървят добре!
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Рязко ми се приядоха пастърми и суджуци:)))Vetrushka написа: ↑04 Авг 2021, 13:49По принцип, урината съдържа амоняк в големи количества не добре. Поливаш един два пъти по обилно и всичко ще е наред. Ти се притесняваш за кучета, я виж при мен какво има.
ok.jpg
ok2.jpg
Това ми е на 2-рата градина, а на основната ми идват и при мен кучета. За сега нямам ядове от тях, пък ще видим
Wire 2021-08-04 at 10-45-11.jpg
Wire 2021-08-04 at 10-45-13.jpg
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Not much to say. Big buds comin
Гола както при всеки е голяма дебела кратуна.
Поливат се с по 120л вода на корен+ топ дресинг. Като поливките докрая ще се увеличават спрямо нуждите.
Не съм ги виждал една седмица и са натрупали доста. Някой са по назад, други напред.
В другата градина повечето са цъфнали и те.
Happy growing!
Гола както при всеки е голяма дебела кратуна.
Поливат се с по 120л вода на корен+ топ дресинг. Като поливките докрая ще се увеличават спрямо нуждите.
Не съм ги виждал една седмица и са натрупали доста. Някой са по назад, други напред.
В другата градина повечето са цъфнали и те.
Happy growing!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

Приятелю, не искам да ти чупя мерака. Не ме разбирай погрешно, напротив. Следващия път трябва да си по решителен и да взимаш поуки от предните опити.
Цветята който отглеждаш, не очаквай нищо от тях и най най най главната ти причина поради която ти споделям това е,че китките са ти буквално на сянка от там ти идват дългите и рехави китки.
Другата година избери място макскмално от сутрин до вечер да ги пече якото слънце.
Най вече слънцето юли, август, сетември.
Двете най важни неща за хубави китки - много вода и много слънце!
Успех.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

.png)