Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Grysterirane 2021

Семена марихуана
Gryster2
Градинар
Градинар
Has thanked: 73 times
Been thanked: 48 times

04 авг по 1.5 литра вода с водата от 2 кокоса.
Gryster2
Градинар
Градинар

6 авг. по 3.5/4 л. вода със 100 грама гуано диф. цъфтеж, меласа и к+амино престояло 24 часа.
прхъскане с олеат био.
Gryster2
Градинар
Градинар

тея спайдър майтсове много ме дразнят вече. Последните 13/15 дни има 3 пръскания с олеат и хич не изчезват. Пейот горилата все така си я натискат по-яко. Съмнявам се , дали нещо препаратите не са изветрели нещо по складовете, знам ли. Ще направя утре пръскане с неем Азал ът и след 4/5 дни ще повторя. Мислех и за микс от изопропилов алкохол, ниим олио, малко сапун течен и вода, обаче не знам с изпропил, алкохола и сапуна как ми се връзват към еко био гроуа. то, изопропила ветрее, за сапуна повече май ми е филм. а на теб?
Gryster2
Градинар
Градинар

Също и за кислородна вода, вода 1/4 се чудя. преди години, в една дъждовна есен съм пръскал заради мухъл с това, и до колкото си спомням, не се отрази зле на растенията. Дано не е проблем, тя също май бързо се разгражда и няма да повлияе лошо на материяла за лечебната работа.?
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”