Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Eми за мая не смея да те съветвам,колегите не я харесват нещо,аз да,така че няма да настоявам в нейна полза:)Но по-скоро след дъждовете всичко се вкисва и нещо твърдо трябва,калций и тн или просто засушаване....
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
За догодина смятам да си взема семенца...сего просто искам да натрупам още опит и да видя как са нещата...защото това ми е 2ра година в която гледам...но първата беше без торове...просто в майката земя...и на всичкото отгоре беше на сянка в гориста местнос хд...и пак даде 10-15г козица дет миришеше на лимонче и си хнащаше добре...само с тор от кокошки накрая бях я полял хд...сега за тази година се надявам по добре да е...не знам защо това малкото е толкова малко...може и да няма пак достатъчно слънце...около 6-7 часа директно има...може и да не стига...но това голямото беше тръгнало супер...едно буйно храсче...и кур...ся таман се вазтанови напълно и тръгна вече...и кво...дъжд 2 седмици почти без слънцеShorty написа: ↑06 Юни 2019, 15:27Поне това ,което се вижда от снимката им трябва слънце , пишеш че едното е от средата на март - то трябва да великан вече , а другото на месец и нещо също е джудже . Иначе на мен така са ми ги изравяли диви прасета,зайците също ги харесват но те само си хапват връхчетата , за догодина си поръчай хубави семки , а не от пушен коз това е едно от най - важните неща ако искаш хубава козица на 100% ! Може да поръсиш един горен слой на дупката с чкч и тор от кокошки .Asda91 написа: ↑04 Юни 2019, 11:38 Здравейте ня всички
Искам просто да споделя развитието на мойте китки и да ми дадете съвети....семената са от пушен коз...голямото съм го сял средата на март а малкото началото на май
Почвата е смес от овчи тор и изгнили дървени трици и пръст от мястото...давайте мнения и съвети...голямото може би щеше да се развие повече...но някаква гад...сигурно язовец или нещо...беше копало в дупката (около 100л е) и ми изрови още 3 разтения...а от голямото беше останало само 2 разклонения...но го закрепих и тръгна...дано стане добро...женско е...вече се виждат власинки на някой от разклоненията
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Все още имаш време да си поръчаш нови семки, iма семки от 10-15 лева, направо поръчвай и почвай тях. Аз за първа година изкарах 4 фотопериодни на вън и опит трупах с тях. Така ще хвърлиш доста труд за нищо. Гледал съм семки от пушен коз на балкона, от март до октомври и накрая резултата беше плачевен. Главите бяха перфектни на вид, обаче нямаше никакъв ефект. Така цяло лято ще се грижиш и накрая почти 90% е сигурно, че ще пушиш жмел.Asda91 написа: ↑06 Юни 2019, 16:56За догодина смятам да си взема семенца...сего просто искам да натрупам още опит и да видя как са нещата...защото това ми е 2ра година в която гледам...но първата беше без торове...просто в майката земя...и на всичкото отгоре беше на сянка в гориста местнос хд...и пак даде 10-15г козица дет миришеше на лимонче и си хнащаше добре...само с тор от кокошки накрая бях я полял хд...сега за тази година се надявам по добре да е...не знам защо това малкото е толкова малко...може и да няма пак достатъчно слънце...около 6-7 часа директно има...може и да не стига...но това голямото беше тръгнало супер...едно буйно храсче...и кур...ся таман се вазтанови напълно и тръгна вече...и кво...дъжд 2 седмици почти без слънцеShorty написа: ↑06 Юни 2019, 15:27Поне това ,което се вижда от снимката им трябва слънце , пишеш че едното е от средата на март - то трябва да великан вече , а другото на месец и нещо също е джудже . Иначе на мен така са ми ги изравяли диви прасета,зайците също ги харесват но те само си хапват връхчетата , за догодина си поръчай хубави семки , а не от пушен коз това е едно от най - важните неща ако искаш хубава козица на 100% ! Може да поръсиш един горен слой на дупката с чкч и тор от кокошки .Asda91 написа: ↑04 Юни 2019, 11:38 Здравейте ня всички
Искам просто да споделя развитието на мойте китки и да ми дадете съвети....семената са от пушен коз...голямото съм го сял средата на март а малкото началото на май
Почвата е смес от овчи тор и изгнили дървени трици и пръст от мястото...давайте мнения и съвети...голямото може би щеше да се развие повече...но някаква гад...сигурно язовец или нещо...беше копало в дупката (около 100л е) и ми изрови още 3 разтения...а от голямото беше останало само 2 разклонения...но го закрепих и тръгна...дано стане добро...женско е...вече се виждат власинки на някой от разклоненията...абе надявам се да тръгне и да стане като джанка...ама май само с надеждите си ще остана хд...догодина по добре...по хубаво място...по хубава почва и семена
![]()
- Asda91
- Баш Градинар

Аз мислех че вече е късно за ново разтение...пък и не знам...защото ако си купувам семена искам да имам хубаво място с поне 10-12 часа пряко слънце....и по хубава почва....но по въпроса...първо...кога най късно мога да туря цветенце и пак да стане...2ро...може ли препоръки за някой сайт за семена и също сорт...защото не ме бива в това...нещо по евтинко като за начало...там от сорта 10-20 лв семката хд....а и днес като ходих махнах малкото защото имаше мъдури -_-...е здраве да е...поне ще има цяла дупка само за даматаVetrushka написа: ↑06 Юни 2019, 17:08Все още имаш време да си поръчаш нови семки, iма семки от 10-15 лева, направо поръчвай и почвай тях. Аз за първа година изкарах 4 фотопериодни на вън и опит трупах с тях. Така ще хвърлиш доста труд за нищо. Гледал съм семки от пушен коз на балкона, от март до октомври и накрая резултата беше плачевен. Главите бяха перфектни на вид, обаче нямаше никакъв ефект. Така цяло лято ще се грижиш и накрая почти 90% е сигурно, че ще пушиш жмел.Asda91 написа: ↑06 Юни 2019, 16:56За догодина смятам да си взема семенца...сего просто искам да натрупам още опит и да видя как са нещата...защото това ми е 2ра година в която гледам...но първата беше без торове...просто в майката земя...и на всичкото отгоре беше на сянка в гориста местнос хд...и пак даде 10-15г козица дет миришеше на лимонче и си хнащаше добре...само с тор от кокошки накрая бях я полял хд...сега за тази година се надявам по добре да е...не знам защо това малкото е толкова малко...може и да няма пак достатъчно слънце...около 6-7 часа директно има...може и да не стига...но това голямото беше тръгнало супер...едно буйно храсче...и кур...ся таман се вазтанови напълно и тръгна вече...и кво...дъжд 2 седмици почти без слънцеShorty написа: ↑06 Юни 2019, 15:27
Поне това ,което се вижда от снимката им трябва слънце , пишеш че едното е от средата на март - то трябва да великан вече , а другото на месец и нещо също е джудже . Иначе на мен така са ми ги изравяли диви прасета,зайците също ги харесват но те само си хапват връхчетата , за догодина си поръчай хубави семки , а не от пушен коз това е едно от най - важните неща ако искаш хубава козица на 100% ! Може да поръсиш един горен слой на дупката с чкч и тор от кокошки ....абе надявам се да тръгне и да стане като джанка...ама май само с надеждите си ще остана хд...догодина по добре...по хубаво място...по хубава почва и семена
![]()
-
zzigzag
- Градинар

- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 110 times
Ето и моите дами. Доста са пораснали от миналата седмица. Явно дъжда, влагата, слънцето, пилешкия чай и ЧКЧ доста им харесва. И тревата покрай тях расте като пощуряла. Включително и саморасляка, който е женски и ще оставя, доста силен и здрав екземпляр, не отстъпва на купените семки. Вчера топирах още веднъж, и може би ще се наложи и още веднъж по натам....
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Дано ги заваря и аз пораснали:/Твърде рядко ще имам възможност да ходя тази година и ще оставя повечето ходене за през лятото да ги закрепя......
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Хора, окрепяйте ги тия китки с колци и в последстиве с мрежа за краставици. Като почнат да наддават тегло ще ви паднат на земята...
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
За 16-17 дена след пресяването понаедряха, чудя се тия дупки по листата , от какво ли са? Яде ли ги нещо или от скапаното време? Нямам идея, дали ги е бил град, когато имаше локални градушки миналите дни и седмици.
п.с. На десета страница от 20-ти май са последните снимки, ако някой се интересува за прогреса. Значи 19 дни.
Да добавя снимка от 20-ти май:
п.с. На десета страница от 20-ти май са последните снимки, ако някой се интересува за прогреса. Значи 19 дни.
- Asda91
- Баш Градинар

Доста добре изглеждат...дано с времето и аз да почна да правя такива китки хдavatar написа: ↑08 Юни 2019, 13:10 За 16-17 дена след пресяването понаедряха, чудя се тия дупки по листата , от какво ли са? Яде ли ги нещо или от скапаното време? Нямам идея, дали ги е бил град, когато имаше локални градушки миналите дни и седмици.
.png)