Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Не започват да цълтеят магически като са готови. Ако са здраво наторени смяташ ли, че ще пожълтеят? Няма.
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
[/media]
На 2 седмици цъвтеж: Беше много красиво. Почвата която ползвам е janeco light mix. Сега в момента също съм започнал индорче и съм във вегетация. Ще направя и дневник ако няма да гледаш скоро можеш да следиш дневника ми и да прецениш дали те кефи. Ще описвам и как го торя и т.н.
Аз ползвам всичко на бетър органикс и ти ги препоръчвам. Прикачам и снимки да видиш как изхлеждаше растението което гледах.
На 2 седмици цъвтеж: Беше много красиво. Почвата която ползвам е janeco light mix. Сега в момента също съм започнал индорче и съм във вегетация. Ще направя и дневник ако няма да гледаш скоро можеш да следиш дневника ми и да прецениш дали те кефи. Ще описвам и как го торя и т.н.
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
дравейте, мерито ми е готово за консумация, току що свих много малка глава нарочно да го изпробвам с малко и мога да кажа че това е много вкусен и доста силен сорт а и за става за 70 дни препоръчвам ви да опитате с този сорт. БЪРЗО-ЛЕСНО-ВКУСНО.
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Хора тук там се намират семки по главите, дали и те ще са авто както това или фотопериодни и в дватя случая ще се радвам щот от този сорт ако имам фотопериод ще стане голям и ше пусне повечко а ако е авто пак не е зле бърза работа.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Не нищо няма да стане. Кой е бащата имаш ли идея, най много някой дивак от полето, а после на кой ще се метне поколението, е малко божа работа. Ако толкова лесно се правеха семките, нямаше да има банки за тази работа. Самото създаване на сорт си е съвсем различна наука и нещата не са толкова прости.
.png)