Палатка + лампа и филтър вент на марс Хидро комплекта им от 1000w лед или реална 200w консумация. Семка sweet seeds Gorilla Girl F1. Добавил съм капково и 2 малки вентилатора + 1 голям за обдухване вътре в бокса. Старта на проекта беше на 27 Юни като семката се показа на 3ти Юли спървите листа. Торовете са на бетър органикс всичките като ще описвам какво съм сложил. Почвата е от миналия гроу който беше прекратен по рано поради непредвидени обстоятелства. Преди да посадя Мери в почвата и добавих Био медиа про 1.5 Г и Био баланс медиа 0.2г в 2л вода и напръсках и напръсках почвата. Самата почва беше на терасата ми повече от 3 месеца на външни температури и ми се струваше каквото и да имаше в нея беше изчерпано. Почвата е на janeco light mix. Саксията е платняна 19л от комплвкта на марс хидро. До сега съм поливал няколко пъти като разбира се бях преполял малко

. Растението се развива по бавно от колкото първото растение което гледах. Правя аналогия защото всичко е 1 към 1, но смятъм, че е ок защото все пак си изглежда свежо и доволно ( може да е различен фенотип или там каквото се води или почвата да е слаба или преторена аз я третирах като преторена и за това беше само на вода до сега ) . Вчера за 1ви път напръсках с 0.25мл к + амино + 2 капки хайдрейт и 1.7г nano breathe разтворени в 0.5л вода. Пръскането беше листно и след това остатъка 480мл изхвърших в канала

. Днес полях с 2л вода с 0.7 мл био вег и 1.5 мл био инишиейт в 2л вода с капковото. Почвата е почти суха след предишните ми преполивания, преди това поливане. Отворен съм към всякакви съвети. За сега смятам че всичко върви с 1 седмица забавяне спрямо първия ми опит ще сложа снимки за сравнение тъй като и първата ми семка също беше сложена за покълване на датата 27ми и имам снимки ден по ден

.
Това е овърал като инфо ако имате нужда от още само пишете и ще се помъча да отговоря.
А се снимчици ( петънцата са от пръскането, пропуснах да кажа че всеки ден преди да изгаснат лампите пръскам листно с чиста водичка от 20ти нататък. Също така поливките са правени само с вода която е отлежала поне 2 дена и пръсканията офк. ) :
Това е предното ми растение на същата дата ( само за сравнение ):