Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Grysterirane 2021

Семена марихуана
Gryster2
Градинар
Градинар
Has thanked: 73 times
Been thanked: 48 times

Sofia Cannabis написа: 22 Юли 2021, 00:15
Gryster2 написа: 21 Юли 2021, 08:09 21. Юли. Смених начина на поливане, защото колкото и бавно да поливах, над 4/5 литра не можех да задържа в саксиите(бавно сипване не капково).
Разделиха си 11 литра вода с 15 мл К+амино(малко християнско започна да ми идва това име) и 2 сл. меласа.
10 часа по-късно си разделиха 10 литра вода със 100гр. гуано дифюжън цъфтеж, 1.5 сл. меласа и 2/3 мл к+амино шепа зеолит и шепа чернозем миксирано и престояло 10 часа. Защо не си сложих ник "Шепата" Та общо, успях да полея със 7 литра на китка та съм доволен от себе си.
Има ли някаква конкретна причина (не можеш да ходиш при растенията, нямаш време .. ) заради която се опитваш да ги поливаш с толкова много вода?

По-често поливане с по-малко количество вода е целта на поливането за да се поддържа постоянна влага в корените 50-65% всичко извън тези рамки слага допълнителен стрес (минимален, но е стрес) на растението.
Мисля, че си прав и са леко стресирани, защото усещам леко засилване на ароматите. До сега се размирисваха само веднъж за няколко дни, преди около месец мисля. Не помня какво точно им бях правил. Принципно имам наблюдения че миришат, като не са доволнои нещо, а и от вас мисля така съм чел, та смятам си прав.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Да точно...когато са недоволни....прав си!?!!
Gryster2
Градинар
Градинар

Направо са преполяти, смрад и увиснали листа... дърпам лампата малко по-далече и пускам вентилатора на макс срещу тях да ги суши.
Gryster2
Градинар
Градинар

26. Юли . Поляти днес с по 4 л водица. увисналите листа са били обратното, знак за жажда. нарочно не ги полях снощи,като видях, че започват и горните да увисват а чак сега. реших, че едно засушаване може пък да им дойде добре.
Gryster2
Градинар
Градинар

:? а бе, къде е Първият? усеща се липса мисля.
Gryster2
Градинар
Градинар

Начествие на акари. Харесали са си много повече пейот горилата.
01 август пръсках с олеат и махнах много от листата... Яд ме е, защото дори листа с трихоми по тях махах, а са ми нужни, защото щеправя РСО , а това си е лечебен материал.. Ще пръскам пак в четвъртък. Имам и ниим азал, чудя се дали да ги редувам нещо, как мислите?

30 юли по 4л вода с калмаг и меласа
1 Август по 2л вода с калмаг и меласа.
Gryster2
Градинар
Градинар

Сдобих се с Canacure и мисля днес, 2 дни след oleat да пръсна с него, и след още 3 дни, да пръскам с Oleat. Пратих жената да търси етерично масло от портокал, господин първият видях, че го спомена, защото ще пада яко пръскане. Видях и по един/2 от клонингите следи от акари...
Като споменах клонингите от 92, имам към 30/40 които изкараха коренчета към момента и пускам тях. много малко тръгнаха от пейот горилата, но вината е моя май, заради нивото на влагата в техните чашки е мисля.
Gryster2
Градинар
Градинар

03. Август. успях да сглобя вегбокса. Пресадих покълналите клонинги. от пейота за сега е само 1...( поправям се.мисля, че акарите са помогнали доста в осмукването на сока от клонингите и в комбинация с лекото засушаване в чашките резултата е така слаб с пейота).
В режим 18/6 са от днес . Дано да стане интересно с този монстъркропинг. :)

Утре ще кача снимки и състав на почвата която сглобих.
Цъфтящите растения, от 10 дни не са мърдали на обем, може бизаради акарите, та тяхни снимки няма смисъл много много да качвам.
Gryster2
Градинар
Градинар

От клонингите покараха по-малко от половината.Толкова, за колкото имаше място в предварително предвидения бокс. '"ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ!/планираш"
Прикачени файлове
foto_no_exif (2).jpg
foto_no_exif (1).jpg
Gryster2
Градинар
Градинар

Почва клонинги стартова:
20л торф
1.5л вермико/улит
10л от предишният микс (черноземи торф перлит...)
4л перлит
1л пилешко сухо
2л зеолит
1.5л "биотор чкч" опак. с червея
250 гр гуано диф. класик.

Пилешкото сухо в последствие махнах със сито, защото беше на големи топчета, пое влага от микса и разви мухъл в топчетата. пекох на слънце разстлано всичко, след което напръсках с пулвелизатора с вода към 2 литра с 3/4 сл кислородна вода. Дано да съм махнал нежелани патогени и гъби с това. След това заразих с трикологик по при поливането на клонингите. след няколко дни, пак ще заразявам, защото не съм сигурен, дали за няколко часа е минал ефекта на кислородната вода.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”