Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Проблем външно сянка ..

Всичко останало
Семена марихуана
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравейте преди 2-3 седмици изкарах разстенията си навън, но лошото е че две от тях не ги огрява слънце и стоят малки, третото е малко по добре но все пак и то е ня сянка.. не го предвидих рязах клони какво ли не и пак не става .. дайте съвет.. да ги пресадя където има слънце или ? Аз не смея да ги пипам откакто в кофичките ги изкарах навън … идеи ?
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Може ли да пратиш снимки, защо ги посади на място където не може да ги грее ? Единственото което ми идва на ум е да махнеш дърветата, но със снимки ще придобием представа за какво иде реч ..
Goshkata1997
Градинар
Градинар
Has thanked: 30 times
Been thanked: 139 times

Здравей за момента не искам да качвам снимки.. много са големи няма как да се одрежа опитах.. мисля че варианта е да ги пресадя пак, дали ще умрат ?
MixedGreens
Градинар
Градинар
Has thanked: 491 times
Been thanked: 235 times

Ами не знам, аз лично не съм правил такова нещо и не знам дали е възможно без да има огромен стрес за растението пресаждането да може да стане след като са засети от 3 седмици. Ще засегнеш много жестоко кореновата система ако ги разбуташ според мен ама така или инъче щом няма светлина, може би да направиш опит да ги пресадиш и каквото стане, щом не може да се режат дървета колкото да ги огрява поне малко и да ти е обица на ухото за следващите аутдори. Ако може и още някой от по старшите които гледат аудор да изкаже мнение дали е възможно, за мен е с много голям риск, но щом е единствена опция дори и 5% да е пак си заслужава. 5 > 0.
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Грам не ги огрява слънце или? Ако ги огрява все пак по колко часа на ден ги огрява?
Публикувай отговор