Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз смятам обилна, бавна поливка, ако трябва с паузи, защото може и да не напояваш достатъчно почвата навсякъде. Гроуа, както казах не е задължително да се спира, зависи от вида на растението. На твоето мен ми се струва, че е трябвало да си продължаваш и с него, може би в намалена доза, но не непременно щом почне цъфтеж да се спре. Според мен на това си му трябва, но ти си прецени, виж мненията на колегите разбира се, аз лично съм ЗА поне малко гроу този път и да видим какво ще стане. То се забелязва, ако го кефи поне леко ще позеленеят листата. Но се гледа по цветето, не само схемите на фирмите. Ами след средата на цъфтеж като са запълнили и разчитат на нас, особено в малък съд винаги се усложняват нещата и трябва да се пробват различни подходи....
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Човека с когото ги поръчах семките и си ги разделихме е германец той е стар фермер има уникална стая с всичко както трябва да си е но точно с този сорт има същия проблем и той смята че до 10 дни е готово за това така аз а аз не мисля така. Сега ще му дам витамини кокос и маалко гроу и ще видим.
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Кофата е 25 литра и е пълна на 70% с пръс според вас 1.5 литра вода достатъчно ли е ? Когато поливам кофичката под съксията се пълни с вода чакам да се изцеди добре да не би малко вода да им давам това поливане е най трудно от всичко 
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Не е прехранено, а е буквално умряло от глад.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Купи си PPM метър и измери водата, с която го храниш на входа и тази на изхода и кажи как е.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
.png)