Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Пилешкото не е ОК за канабиса на този етап. Канабиса не обича много азот в цъфтеж защото го забавя много.
-
Peter Pan
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 51 times
Средата на Юли месец е. Винаги цъфтежа ми е почвал в края на Юли, и началото на Август. А ги виждам че спряха да растат. А и не е фаза цъфтеж още. Все си мисля че сега ее момента за една последна доза азот.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Растенията ако не са жълти от липса на Азот са спрели да се развиват поради друга/и причина/и.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Ето при мен на 2-рото място какъв посетител си имам. За сега само се разхожда, почти всеки ден, ама ако направи беля ще му се карам.
Сложил съм няколко камери за наблюдение, че все нещо минава по - пътеките и искам да разбера какво е.
Сложил съм няколко камери за наблюдение, че все нещо минава по - пътеките и искам да разбера какво е.
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Хахаха проверява те дали си вършиш добре работата
- BuTaMuH
- Градинар

- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Това не е мана, това е трипс, но съвсем скоро, ще имаш проблем и с маната в толкова малко пространство особено когато стане по-хладно и не се проветрява както трабва.
- BuTaMuH
- Градинар

Видях ,че препоръчваш Нимазал.. има ли значение на кой пройзводител или на който има да взимам. Ами за друг път ще знам да не са на толкова гъсто.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Гъсениците явно няма да ме пропуснат и тази година.
Някой връхчета бяха оклюмали викам си хмм кво пък е станало и гледам дупчица в стеблото викам си ясна работата.. Разрових дупката да се убедя и се оказах прав разбира се.
Вчера пръсках ама викам и днес пак хах
Фунгите не ме оставят и те баси мамата. Тая година е нещо страшно..
Иначе се развиват сравнително добре. Заформят хубави квадрати въпреки късното засаждане тази година умишлено да не стават такива огромни като миналата..
Някой връхчета бяха оклюмали викам си хмм кво пък е станало и гледам дупчица в стеблото викам си ясна работата.. Разрових дупката да се убедя и се оказах прав разбира се.
Иначе се развиват сравнително добре. Заформят хубави квадрати въпреки късното засаждане тази година умишлено да не стават такива огромни като миналата..
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑18 Юли 2021, 21:57 Гъсениците явно няма да ме пропуснат и тази година.
Това на последната снимка според теб каква е причината? Когато ги изкарвам на вън, почти винаги в началото имам такива листа и после се оправят, но така и не разбрах, какво го причинява? Аз смятам, че е нещо свързано с почвата и корените, но не съм сигурен.
.png)