Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Здравейте ня всички
Искам просто да споделя развитието на мойте китки и да ми дадете съвети....семената са от пушен коз...голямото съм го сял средата на март а малкото началото на май
Почвата е смес от овчи тор и изгнили дървени трици и пръст от мястото...давайте мнения и съвети...голямото може би щеше да се развие повече...но някаква гад...сигурно язовец или нещо...беше копало в дупката (около 100л е) и ми изрови още 3 разтения...а от голямото беше останало само 2 разклонения...но го закрепих и тръгна...дано стане добро...женско е...вече се виждат власинки на някой от разклоненията
Ще видим за варта,аз мисля че ще предпочетат по-лесни други растения,вместо да минават през полянка с вар...….Може да добавя гипс и/или пепел ако наистина се окаже не достатъчно ефективно,то аз не съм я сложила само за това,но и за елементи.Това с батерийката ако е едно цвете да,но малко е някак си не за горила градина това решение...….Сол не мога да си позволя и не е много добра идея като цяло,макар и в широк радиус все пак не бих.Бирата откровено казано не ми върши работа,пробвала съм,на горила няма кой да сипва бира,това е за в двора евентуално.
С тези порои където бяха в половин, а да не кажа и по- голяма част от България, не вярвам нито сол, гипс или вар да помогне. Не заради друго, а всичко ще бъде отмито. Докато Вениша, е водоустойчив и особено активен в мокро време. За тези, като нас, които не могат да ходят често да градината е много добър вариант. Един път, като се сложи е малко вероятно да има нужда от повторение за целия сезон. 100 грама пликче е достатъчно за 330 квадрата площ.
Shorty написа: ↑04 Юни 2019, 18:41
Здравейте фермери , малко се забавих тази година но няма нищо фатално , днес изкарах навън 2 броя Критикъл +2.0 и 3 броя Мама мия , растенията са на 12-13 дни , почвата - оборска тор , чкч и другото от мястото
Здравейте отново хд
Просто бърз update от мен
Ето развитието на моето момиченце
Това е за 4 дена...от който и 4 рите вали
Надявам се да избухнат като напече якото слънце...чудя се дали да не полея след дъждовете с мая (1 бучка на 10л май беше)...дали ще им дойде добре?
Прикачени файлове
Последно промяна от Asda91 на 05 Юни 2019, 21:27, променено общо 1 път.
Asda91 написа: ↑05 Юни 2019, 20:08
Здравейте отново хд
Надявам се да избухнат като напече якото слънце...чудя се дали да не полея след дъждовете с мая (1 бучка на 10л май беше)...дали ще им дойде добре?
Няма снимка. Каквато и да е снимката - мая не. Дупката ако си се погрижил за нея ще избухнат и след градушка. Добре ще им дойде комплексно равномерно пълноценно хранене. Ама първо снимките.
Asda91 написа: ↑05 Юни 2019, 20:08
Здравейте отново хд
Няма снимка. Каквато и да е снимката - мая не. Дупката ако си се погрижил за нея ще избухнат и след градушка. Добре ще им дойде комплексно равномерно пълноценно хранене. Ама първо снимките.
Поправих го...не знам защо е станало така...прикачих ги и първия път хд
Първата е от днес
Втората от преди 4 дни
Има с изглед отгоре по горе в темата
Пo-скоро след дъждовете и това вкисване нещо твърдо-камъни и малко засушаване,те ще избухнат като поизсъхнат.
А какво толкова имате против маята?В смисъл разваля ли нещо в почвата?А квас вместо мая?За мен и двете работят добре,стига да не с е прекалява. Не съм забелязала негативни ефекти,напротив,съдейки по растенията им с е отразява добре?Е,разбира се има по -качествени неща и бактерии за стимулатор на корените,но мен ми е помагала няколко пъти и затова продължавам отвреме навреме да я ползвам при пресаждане и тн(когато нямах компост,сега не съм използвала,защото предполагам,че в него всичко си има).
Inna написа: ↑06 Юни 2019, 13:12
Пo-скоро след дъждовете и това вкисване нещо твърдо-камъни и малко засушаване,те ще избухнат като поизсъхнат.
А какво толкова имате против маята?В смисъл разваля ли нещо в почвата?А квас вместо мая?За мен и двете работят добре,стига да не с е прекалява. Не съм забелязала негативни ефекти,напротив,съдейки по растенията им с е отразява добре?Е,разбира се има по -качествени неща и бактерии за стимулатор на корените,но мен ми е помагала няколко пъти и затова продължавам отвреме навреме да я ползвам при пресаждане и тн(когато нямах компост,сега не съм използвала,защото предполагам,че в него всичко си има).
Значи да не слагам мая сега...ами по нататък...ще изчакам просто да изсъхне малко и са надявам да дръпне зверчето
Powered by phpBB™ • Design by PlanetStyles Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори не възхваляват употребата, разпространението, продажбата, размяната, притежанието на наркотици, като не се ограничават до избороените, вместо това правят опити да предостави важна и живото спасяваща информация на неговите потребители! Информацията може да бъде представена, като и не се ограничава до развлекателни матеряли, учебни матеряли, снимки, видео, аудио и други електронни носители на информация. Отказ от отговорност: Нракотик е потенциално незаконно вещество и ние не насърчаваме, възхваляваме, подтикваме, склоняваме или оправдаваме употребата на това вещество, когато това е против закона. Ние обаче приемаме, че се случва незаконна употреба на наркотици и вярваме, че предлагането на информация за отговорно намаляване на вредата е наложително за опазване на хората. Поради тази причина съдържанието на този сайт е предназначено да гарантира безопасността на тези, които решат да използват веществото. Всяка информация, която предоставяме, е само за образование и информация. Този сайт не е предназначен да замести професионални медицински съвети, диагноза или лечение. Винаги потърсете съветите на вашия лекар или друг квалифициран доставчик на здравеопазване с въпроси, които може да имате по отношение на медицинско състояние. Този сайт и неговите собственици, модератори и администратори НЕ носят отговорнос за съдържание генерирано от неговите потребители!