Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3744 times
Ако снимките са правени привечер, цял ден ги е пекло слънце и не са имали достатъчно вода, по някога така става и при мен. Когато ги полея обилно, на следващия ден са щръкнали.
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Ами по това, което видях в описанието на този, мога да заключа, че си се объркал в превода.
Цитат от описанието:
The plant matures after 45 days of indoor flowering, and outdoors between mid and late September.
Сиреч ако го гледаш в домашни условия има цъфтеж, който продължава 45 дни (поправка на: "четох че цъфтежа му е след 45-50 дни"), а ако го отглеждаш на вън, както ти правиш то можеш да го очакваш да стане готово в края на септември или началото на октомври.
Самия сорт kritikal bilbo е фотопериоден и започва да цъфти, когато продължителността на деня намалее (приближава есента).
Има сортове, които наричаме автоматици "Auto" и те не се влияят от продължителността на деня, а започват да цъфтят 20 дни след засаждане и целият цикъл на живот на растението е 65 - 90 дни - демек засаждаш и след 65 дни имаш готово растение.
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Помощ градинари
Отивам привечер до градината , влизам тъкмо и виждам как до дупката пълзи малко змийче /пепелянка/ . По принцип нямам страх от каквито и буболечки , насекоми , срещал съм глиган на 3 метра от мен в гората не ме е било страх , но този път ви казвам настрънах. Беше малко змийчето , но ме навежда на мисълта , че мама може да е някъде там. Както и да е с триста зора и постоянни оглежданки ги полях китките и ги обслужих. Мисля да поръчам някаква отрова и да се опитам да ги убия , но не знам дали вече направо ми се ходи към градината.. Как ще е най-разумно да подходя , защото найстина не знам какво да правя , по дяволите шибаните ченгета не ме стряскат толкова.....
Отивам привечер до градината , влизам тъкмо и виждам как до дупката пълзи малко змийче /пепелянка/ . По принцип нямам страх от каквито и буболечки , насекоми , срещал съм глиган на 3 метра от мен в гората не ме е било страх , но този път ви казвам настрънах. Беше малко змийчето , но ме навежда на мисълта , че мама може да е някъде там. Както и да е с триста зора и постоянни оглежданки ги полях китките и ги обслужих. Мисля да поръчам някаква отрова и да се опитам да ги убия , но не знам дали вече направо ми се ходи към градината.. Как ще е най-разумно да подходя , защото найстина не знам какво да правя , по дяволите шибаните ченгета не ме стряскат толкова.....
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
PhenyoM- написа: ↑10 Юли 2021, 16:41 Помощ градинари![]()
ГУМЕНИ БОТУШИ - Цена 8,99 лв.
Няма отрова за змии!
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Разбира се , че нося ботуши няма как без тях. Въпроса е че бая си ме е страх от тия гадове... Няма ли поне някакъв начин да ги прогоня ... Не искам ги трепя ама струва ли се едно ухапване .. ? Не знам не знам ..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Те бягат,вземи една пръчка и ръчкай пред теб, където минаваш да се уплашат. Ако не ги настъпиш директно, винаги предпочитат да се разкарат. Сега е лято и навсякъде можеш да попаднеш на змия. Ами животното си е на мястото си, ти си на негова територия, така че е редно да се съобразиш
Пък може и да е единичен случай и да не седи все там.
.png)