Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Grysterirane 2021
-
Gryster2
- Градинар

- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 48 times
Поливания.
06.16 по 3 л.вода + 150 мл вода от кокоси.
06.21 по 6 л. вода + 1/20 пилешко(не напълно готово на около 7/10дни) * поляти, след това при киснене в съдове поели по 1 л. а текспота 3л. това влиза в 6те л.
06.27 по 3л. вода планински извор.
06.30 по 3л. вода + коприва+пиле+4 шепи чкч от плика с червея.
07.02 по 3.5л. вода Cal mag половин доза Синя бутилка (видях я скоро в тема) + меласа 2/3 с.л.
06.16 по 3 л.вода + 150 мл вода от кокоси.
06.21 по 6 л. вода + 1/20 пилешко(не напълно готово на около 7/10дни) * поляти, след това при киснене в съдове поели по 1 л. а текспота 3л. това влиза в 6те л.
06.27 по 3л. вода планински извор.
06.30 по 3л. вода + коприва+пиле+4 шепи чкч от плика с червея.
07.02 по 3.5л. вода Cal mag половин доза Синя бутилка (видях я скоро в тема) + меласа 2/3 с.л.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
На последната снимка изглежда, че имаш да почистиш доста мини клончета долу, би било добре най-долу да останат голи, както по клиповете, да се развиват горните. Иначе са екстра!
-
Gryster2
- Градинар

Изчаквам всички мини клончета да стречнат и около 3та седмица цъфтеж обмислям да ги взема за клонинги и да ги върна в вег. Мonstercropping мисля е метода. и след като изцъфтя тези, клонингите да заемат мястото им( хаха май имаше някога една тема из форума - Клонираните атакуват(
Качвам и малко по-читави снимки от 07.03.21
Качвам и малко по-читави снимки от 07.03.21
-
Gryster2
- Градинар

Приемам, че е донякъде успешен опита ми с превръзването на момичетата. Горе долу нещо подобно си представях да се случи, а и имам доста връхчета на едно ниво, каквото беше и крайната цел, но без мрежа, по ред причини изброени в миналото. За пръв път прилагам лст умишлено с план и при сравнително човешки индор условия. Сега ще кача малко снимки от "зад завесата''. Както ще видим, разликата е точно 20 см (подложката под кафявата квадратна саксия) между 2 китки от един сорт. Не знам дали само саксията е фактор, но клоните в средата на кръглата саксия са с по педя и от горе по-високи. Не казвам, че не ме кефи и кръглата саксия, но като гледам кафявата правоъгълна и съм някак по-доволен, защото се приближава доста повече до резултата, който целях, когато планирах.
Мисля да пробвам друг път отново 2 еднакви дами в същите саксии. (често се чудя, дали не съм умешал семките и Г. куукис да са текспота и кафявата, а в кръглата да е Пейотето, ама хич не ми се вярва. Може да сравним към края листа, глави..)
.png)