Сибирска ледена девица-страхотно име за сортVetrushka написа: ↑28 Юни 2021, 15:02 Някой от вас до сега чувал ли е за "Сибирската ледена девица" , днес попаднах на статия за нея и ми стана интересно. Починала е 5-ти век преди новата ера, а погребана с контейнер канабис, още тогава са си пафкали май май...
Това е от Wikipedia
Сибирската ледена девица (англ. Siberian Ice Maiden), принцесата на Укок, Алтайската принцеса Очы-бала (рус. героиня от алтайски епос), е мумия на жена от 5 век преди новата ера починала от рак на млечната жлеза на около 25 г., намерена през 1993 г. в курган на културата Пазърък в Република Алтай, Русия. Мумията има много татуировки, облечена е с копринена риза, вълнена пола, филцови чорапи и кожух и носи сложна прическа с височина 90 см изработена от вълна, филц и собствена коса и явно е принадлежала към най-високите слоеве на обществото/култура пазърък, както се вижда от броя на заровени коне с нея – 6, има и контейнер с канабис сред вещите. Тя е сред най-значимите руски находки от края на 20 век.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
MixedGreens
- Градинар

- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 235 times
Аз лично само да разбера, че някоя партия декриминализира отглеждането на марихуана за лични нужди, ще гласувам за нея независимо дали в други аспекти вижданията ни се разминават! Не знам още колко ще чакаме, но ще се случи, сигурен съм!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Всичко върви добре има супер много домати на единият вид, който се оказа жълти домати. Другият са червени надявам се които са по-големи на размер. От това което се чижда сега предполагам че единият вид ще зрее цяла връзка едновременно а другият ще са отделни домати. Като количество което всяка саксиия ще произведе изглежда еднакво в момента.
Все още се поливат два пъти на ден сутрин и следобен за по 30 мин.
Днес ги наторих с down to earth all purpose fertilizer сложих им по 1 килограм тор на всяка саксия.
Днес ги наторих с down to earth all purpose fertilizer сложих им по 1 килограм тор на всяка саксия.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Sofia Cannabis написа: ↑01 Юли 2021, 03:27 Всичко върви добре има супер много домати на единият вид, който се оказа жълти домати. Другият са червени надявам се които са по-големи на размер. От това което се чижда сега предполагам че единият вид ще зрее цяла връзка едновременно а другият ще са отделни домати. Като количество което всяка саксиия ще произведе изглежда еднакво в момента.
Винаги съм се чудил,ако на баба ми градината я наторявам с торовете за нашите растения,какво ли ще стане.Следя с интерес да ъпдейтваш с инфо и снимки
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Не се поддавай на маркетинга на големите компании всички торове са за всички видове растения.senakmz написа: ↑01 Юли 2021, 03:58Sofia Cannabis написа: ↑01 Юли 2021, 03:27 Всичко върви добре има супер много домати на единият вид, който се оказа жълти домати. Другият са червени надявам се които са по-големи на размер. От това което се чижда сега предполагам че единият вид ще зрее цяла връзка едновременно а другият ще са отделни домати. Като количество което всяка саксиия ще произведе изглежда еднакво в момента.
Винаги съм се чудил,ако на баба ми градината я наторявам с торовете за нашите растения,какво ли ще стане.Следя с интерес да ъпдейтваш с инфо и снимки![]()
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
.png)