Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Проблем със вредители!
-
Immortal_Bandit
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Здравейте колеги и колежки! Искам да ви попитам дали се развива добре цветето :д и дали става да го напръскам със Децис вместо нуреле д. против тези гадинки където правят дупки в листата,

-
Immortal_Bandit
- Нов Градинар

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Недей да ползваш такива препарати, растението след това предполагам ще си го пушиш ти! Cordalene, OleatBio, Нийм Азал всичко това са био препарати и не вредят нито на теб, нито на пчели и водни организми.
-
Immortal_Bandit
- Нов Градинар

Здравейте отново приятели !
Имам едно бързо въпросче ,това по листата заболявание ли е или някакъв дефицит ?
И как да го оправя? Притеснявам се да не тръгне на горе ,че става лошо...
Имам едно бързо въпросче ,това по листата заболявание ли е или някакъв дефицит ?
И как да го оправя? Притеснявам се да не тръгне на горе ,че става лошо...
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Стари листа който умират, в този вид на растенията изглеждат добре всичко е нормално.Immortal_Bandit написа: ↑26 Юни 2021, 01:00 Здравейте отново приятели !
И как да го оправя? Притеснявам се да не тръгне на горе ,че става лошо...![]()
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
-
Immortal_Bandit
- Нов Градинар

Здравейте банда, как сте ? ..
Имам един проблем отново.. преди 2 дена дадох малко bio bloom и tor max на biobizz, заедно и сега гледам ,че листата са пожълтяли..
Дали съм пренаторил и как да го оправя ,ако не и давам 3 4 дена храна дали ще се оправят
Имам един проблем отново.. преди 2 дена дадох малко bio bloom и tor max на biobizz, заедно и сега гледам ,че листата са пожълтяли..
Дали съм пренаторил и как да го оправя ,ако не и давам 3 4 дена храна дали ще се оправят
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Почвата изглежда отгоре доста кална, да не би да е сбита? Какво представлява? Поразрохкай я малко отгоре. Не е от био биза, а може би нещо такова, корените в тежка, кална почва трудно растат, иначе в такава дупка ако е хубава и рохкава смеска не ти трябва дори торене засега, само поливка с вода. Затова слагат перлит и едри парченца в миксовете, да са рохкави и да влиза въздух на корените.
-
Immortal_Bandit
- Нов Градинар

Здравей, Inna благодаря за съвета!
Относно почвата съм сложил малко на биобизз- премикс + малко почва от двора заедно с оборска тор,
найстина почвата изглежда доста сбита, ще е поразрохквам и да се надяваме да се оправи..
Относно почвата съм сложил малко на биобизз- премикс + малко почва от двора заедно с оборска тор,
найстина почвата изглежда доста сбита, ще е поразрохквам и да се надяваме да се оправи..
.png)