Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Asda91
- Баш Градинар

- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 228 times
Добър ден
Вчера ходих и на пук на дъжда който валя...изкопах още 3 дупки занесох тор...и сложих и другите 3 скънка...1 ния е топиран и таман тръгват разклоненията...основната китка тъкмо се вазтанови след топирането...малко е издължена..ама то слънце не съм виждал камоли тя хаха....пожелавам ви хубаво и слънчево време най после...да гръмнат тея китки малко хд
Хубав ден
Вчера ходих и на пук на дъжда който валя...изкопах още 3 дупки занесох тор...и сложих и другите 3 скънка...1 ния е топиран и таман тръгват разклоненията...основната китка тъкмо се вазтанови след топирането...малко е издължена..ама то слънце не съм виждал камоли тя хаха....пожелавам ви хубаво и слънчево време най после...да гръмнат тея китки малко хд
Хубав ден
-
PhenyoM-
- Градинар

- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 15 times
Поради дъжда не мога да мърдам и където и да е , страшно много вали , иначе това ми е първата работа да ги сложа по дупките. Слума и изпълнявам благодаря , че се включи само да попитам и за лст-то как да действам.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Скоро не съм се включвал тук, защото имаме много работа по-градината и имахме топлинни вълни които ни докарата доста допълнителна работа свързана с поливането и хлаждането на цялата градина. Миналата седмица използвахме 2500 галона вода на ден ако някой се интересува от детайлите.
Това е от 7 юни едно от любимите ми растения за този сезон. Ще качвам снимки само на него за да следите развитието.
Имаме 4-5 изядени от golfers също така 6-7 се счупиха от силен вятър, някой бяха заменени някой ще замени идващата седмица. За хората които се чудят дали е късно за растения, ние все още изкарваме растения отвън.
Това е от 7 юни едно от любимите ми растения за този сезон. Ще качвам снимки само на него за да следите развитието.
Имаме 4-5 изядени от golfers също така 6-7 се счупиха от силен вятър, някой бяха заменени някой ще замени идващата седмица. За хората които се чудят дали е късно за растения, ние все още изкарваме растения отвън.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

Няколко други интересни неща. Това е първото ми обезглавяване на скорпион. Знаех че има много но не бях срещал нито един до сега. Преди някой да се е притеснил за този вид - не е застрашен и ги има в изобилие. Ако не беше на място на което може да ни ужили нямаше да го закачам.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Коза, овца, крава, кон, сърна, елен, има и олигофрени, ако са го видели да са го прекършили. Имаш ли и други растения там, те как са ? Бъди предпазлив, когато ходиш.
-
Criminal
- Градинар

- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 68 times
Имам още едно то не е покътнато, това е че няма как да влезне такъв голям добитък вътре защото са в двор,единственото животно което ме съмнява са пуйките на един съсед,но не съм виждал да влизат вътре,другото което си мисля охлюви ама те трябва да са много не знам не знам полудял съм това трябваше да стане лилаво по принцип… много яд ме хвана
.png)