Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Умряха..
-
Goshkata1997
- Градинар

- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 139 times
Пичове днес ми умряха разстенията blue gelato 41 от с- ман.... изкарах ги твърде малки преди седмица .. и с тия дъждове гадни са ги уморили ... и без това бяха само 2.... какво да правя?! Да пропусна цялото лято пак ли.. докато поръчам семки на ново ще минат 20 дни докъто ги покълна докато порастнат ..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Гледането се планира и винаги след първите трябва да подкараш резервни, на порции.Две семки ли купи само? Поне 10 минимум, може да не се слагат веднага всички. За да си видиш грешките при първите и да защитиш следващите поне. Е, съжалявам, пробвай да поръчаш от mafia seeds за да стигнат бързо, знам, че не е много добър съвет, но стигат за два дни поне, може да имаш късмет и нещо свястно да излезе.Предупреждавам, че тази банка е малко шанаджийска, ти си прецени.
Може да не пускаш цяла тема, на всеки му умират понякога и не пускаме теми да се жалваме. Ако има нещо да се лекува или спасява да, ама като са умрели няма ги.
Може да не пускаш цяла тема, на всеки му умират понякога и не пускаме теми да се жалваме. Ако има нещо да се лекува или спасява да, ама като са умрели няма ги.
-
Goshkata1997
- Градинар

Поръчах sour diesel от сиидс мафия.. понеже тая лампа ми ги праййше някви издължени да ги сложа ли в кофички на прозореца направо след покълване ?
-
Inna
- Marijuana Mom

За идване идват обикновено,мои познати също са взимали, доставката им е единствения плюс, защото са някъде в Румъния ли не знам. Но са съмнителни доставчици на съмнителни генетики. Все пак обаче съм виждала хубави цветя от тях, но не аз лично, а из форуми..... Друго не можах да се сетя какво да предложа за най-бързо..... Ще е полезно, ако ги изкараш до финал, да споделиш мнението си и дали е излязло нещо свястно.Shevica написа: ↑04 Юни 2021, 13:46Дано да дойдат , който бърза - закъсняваGoshkata1997 написа: ↑04 Юни 2021, 12:46 Поръчах sour diesel от сиидс мафия.. понеже тая лампа ми ги праййше някви издължени да ги сложа ли в кофички на прозореца направо след покълване ?![]()
Каква беше лампата? Може и на прозорец за малко, но ако не е слънчев и там ще се издължат. Изчакай да запълнят кофичките и да пораснат, преди да ги изкараш, а сега се подготви колко, къде, как да ги предпазиш, чети.
-
Inna
- Marijuana Mom

Много е важно да са хубави, съгласна съм разбира се, семките да си сигурен е най важно. По принцип семената най малко 10 и още през март трябва да са при теб,да си направиш сметката кога да ги поръчаш март да са при теб вече. От хубава банка. Ако хубавите банки имаха доставката на тези! Или ако в Румъния, Гърция(за България дори не смея да си помисля) или наоколо имаше лицензирани дистрибутори би било чудесно. Ти пробвал ли си от Мафията, кофти ли бяха? Повечето, които твърдим, че не стават по скоро не сме ги пробвали лично, аз го твърдя, защото ме излъгаха, че видовете"били техни", не са оторизирани от големите банки да продават техни сортове, неясен е произхода им и никога не бих предпочела тях, когато си избирам семена. А не поради това, че са непременно скапани.....Дано излязат свестни. От пушен коз според мен шанса е още по-нищожен, зависи от историята им де. Ако трябваше да избера между пушен и мафията щях все пак да се спра на второто по неволя.
-
AuToBaN
- Градинар

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 101 times
И моите цветя умряха още в кофичките, изтъняха им стъблата и се накилкаха, добре че имах едни 10 резервни семки , че спасиха положението , от 42 семки 15 цветя имам сега , всичките другите им се начупиха стъбълцата ...... всичко беше засято 1 май , моето виждане или от жегите се изнежиха, или от поливането се изкосиха, или от слабия ветрец им свърши живота, или самите сортове си бяха кекави сравнение с другите които им станаха по дебелички стъбълцата........
-
Goshkata1997
- Градинар

Баси с мафията вчера поръчах днес са тук
-
Inna
- Marijuana Mom

Ами очакваме впечатления, дано да стават. Дано не съм те подвела с тия, но за твоя случай това единствено ми хрумна. Показвай как растат, виж защо старите са ти умрели и се подготви по-добре.
.png)