Blue Dream - среда
Strawberry Banana, Venom OG - дясно
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Sofia Cannabis
- Градинар

- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте!
Да попитам,понеже се чудя с какво да разнообразя почвата си.Имам под ръка изчистени камъчета-насип/чакъл.Ако сложа в почвата,ей така за цвят тук таме някое камъче,ще подобри ли нещата?Не е едра фракция,но не е и най-ситната,от порядъка на 50 стотинки горе-долу.В почвата ще има-кокос,разнообразен животински тор,перлит и чкч.
Да попитам,понеже се чудя с какво да разнообразя почвата си.Имам под ръка изчистени камъчета-насип/чакъл.Ако сложа в почвата,ей така за цвят тук таме някое камъче,ще подобри ли нещата?Не е едра фракция,но не е и най-ситната,от порядъка на 50 стотинки горе-долу.В почвата ще има-кокос,разнообразен животински тор,перлит и чкч.
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
И още нещо,съжалявам за спама,не знам как да си поправя предният коментар.
Прочетох някъде из форума,вече не помня къде точно,но ставаше на въпрос за слагането на черупки от яйца в почвата.Въпросът ми е,върху почвата на повърхността или в самата си почва още при смесването на нещата ?
Прочетох някъде из форума,вече не помня къде точно,но ставаше на въпрос за слагането на черупки от яйца в почвата.Въпросът ми е,върху почвата на повърхността или в самата си почва още при смесването на нещата ?
Добре е да са в самата почва докато се смесва. Сега, ако спешно ти трябва, може да се опитваш да ги стриеш СУПЕР финно и да ги сложиш до корените, ама е рисково.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Аз залагам на някакви акари?
.png)