Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Fashionfox
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Колеги имам едно питане .. ако до седмица направя клонинги , дали ще имам време да изкарам outdoor сезона на white widow ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Да ще имаш време, това са клонинги, взимани началото на Юни и изкарани началото на Юли месец. Това е от лятото на 2017-та, по миналата изкарвах последните края на Юли и пак си станаха.Fashionfox написа: ↑26 Май 2021, 16:44 Колеги имам едно питане .. ако до седмица направя клонинги , дали ще имам време да изкарам outdoor сезона на white widow ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
-
Fashionfox
- Нов Градинар

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Супер ! А какъв метод бихти ми препоръчали да направя клонингите най-бързо ? Директно с вкоренител и в дупката с почвения ми микс ( чернозем , чкч , тор и перлит) дали имам шанс да се хванат ?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Слагат се на сянка, влажно отрязаните клонинги, докато си сигурен, че са вкоренени. Не мисля че резникът директно в дупката, без да е с готови корени ще се получи. Особено ако го пече директно слънце и няма корен. Първо трябва в една кутия да се хванат. След като видиш коренчета сигурни тогава може да опитваш навън да ги засаждаш.Fashionfox написа: ↑26 Май 2021, 23:40 Супер ! А какъв метод бихти ми препоръчали да направя клонингите най-бързо ? Директно с вкоренител и в дупката с почвения ми микс ( чернозем , чкч , тор и перлит) дали имам шанс да се хванат ?
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1268 times
- Been thanked: 893 times
Здравейте, последните приготвени за аутдор и малко люти чушки, които много приличат на домат и ако не съм ги сял аз никой не може да ме убеди, че са чушки, хахаха
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Това са чисти домати!
- senakmz
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 26 times
Здравейте.Следният проблем:
Все още ги държа вътре,понеже не съм много положително настроен към това променливо време.
1.Отдолу са много стабилни и дебели за големината си,обаче горе почти към върха са много рехави,защо?Не е от светлината,защото сега дори махнах няколко и са останали по-малко на същата светлина.Как да реша проблема?
2.Тук таме някое листо го виждам,че почва да пожълтява и изсъхва,защо?Как да реша проблема?
Чудя се дали не прекалих и подраних с основните добавки-подкарах ги след 15тия ден.
Почвата е на биобизз-подходящата за моят случай.
За сега откъснах няколко листа-като късам и противоположното.
Все още ги държа вътре,понеже не съм много положително настроен към това променливо време.
1.Отдолу са много стабилни и дебели за големината си,обаче горе почти към върха са много рехави,защо?Не е от светлината,защото сега дори махнах няколко и са останали по-малко на същата светлина.Как да реша проблема?
2.Тук таме някое листо го виждам,че почва да пожълтява и изсъхва,защо?Как да реша проблема?
Чудя се дали не прекалих и подраних с основните добавки-подкарах ги след 15тия ден.
Почвата е на биобизз-подходящата за моят случай.
За сега откъснах няколко листа-като късам и противоположното.
-
Inna
- Marijuana Mom

Снимки? По-добре и по - бързо ще се развиват вече навън. Дъжда ако не е градушка е дори желателен.
.png)