Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Mezzazine написа: 22 Май 2021, 08:00 Работи химикала ....!?!?
Ти на това ли си? Искам да кажа кучето? 😄Не съм сигурна, мисля че и това съм взимала, но и то след седмица спираше да действа, а в началото изтрепваше бълхите. При теб помага ли?
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Пак идва времето в което,почвам да се чудя какво да пробвам тази година.
Мисля да бодна на едно местенце,нещо за което няма да отедлям много време.
Ина преди време беше казала,че LA conf. не мирише толкова,интересно ми е как се развива в БГ това нещо.
Търся си нещо различно от къшове,писна ми от къшове :)
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1513 times
Been thanked: 860 times

Един селски ерген се присламчил в двора ми...търси моми сигурно
Прикачени файлове
20210522_120445_copy_1024x1820.jpg
Аватар
Focktor
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 568 times
Been thanked: 321 times

Дай му шанс,присади го надалече ;)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

На мен ми се беше забил кърлеж при първия аутдор и в болницата го чистиха с игла 10 минути сигурно, не беше много яко. След тоя случай след всяко прибиране се преглеждах обстойно.
Mezzazine
Градинар
Градинар
Has thanked: 451 times
Been thanked: 576 times

Да работи....кучето...женска....ам.стаф...рядко хваща сега ...преди по 5 6 на разходка!!!!
wefelwel
Градинар
Градинар
Has thanked: 75 times
Been thanked: 67 times

Кърлежите ги махам обратно на часовниковата стрелка и няма проблеми
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

🇧🇬❤️🇧🇬
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА, БЪЛГАРКАТА ПИСМЕНОСТ И БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА!
Днес отдаваме почит на светите братя-първоучители Кирил и Методий.
Дълго време се твърдеше, че те са гърци, но светските им имена Църхо и Страхота, категорично доказват българският им произход.Диалектът на двамата братя принадлежи не към македонската, а по-скоро към родопската група диалекти.
В оригиналният вариант на кирилицата, съставен от Св.Климент Охридски, азбуката има 46 букви за 46 звука.
Българската азбука днес използват близо 300 милиона души в 23 държави:
България, Босна и Херцеговина, Беларус, Башкирия, Бурятия, Дагестан, Ингушетия, Кабардино-Балкарска република, Казахстан, Киргизстан, Македония, Марийската република, Монголия, Мордовската република, Русия, Сърбия, Татарстан, Черна гора, Таджикистан, Удмуртска република, Украйна, Чечня, Чувашка република.
До 70-те години на 19 в. кирилицата се е използвала и в Румъния.
Икона, нарисувана от Дичо Зограф в манастира край Кичево, Македония с надпис "БЪЛГАРСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ".Така обикновено майстора подписва иконите и фреските на двамата братя, вместо обичайното "славянски просветители".
24 Май-min.jpg
"Ако запиташъ гръцкитѣ книжовници, като рѣчешъ: „Кой ви е създалъ буквитѣ и прѣвелъ книгитѣ, или въ кое врѣме?“, то рѣдко измежду тѣхъ знаятъ. Обаче ако запиташъ българскитѣ азбукарчета, като рѣчешъ: „Кой ви е създалъ азбуката или прѣвелъ книгитѣ?“, всички знаятъ и въ отговоръ ще рѣкатъ: „Св. Константинъ Философъ, нарѣченъ Кирилъ, той ни създаде азбуката и прѣведе книгитѣ и братъ му Методий.“ И ако попиташъ въ кое врѣме, то всички знаятъ и ще рѣкатъ, че прѣзъ врѣмето на гръцкия царь Михаилъ и на Бориса българския князъ, и на Растица моравския князъ, и на Коцѣлъ блатенския князъ, въ годината 6363 отъ създаването на свѣта."
Черноризецъ Храбъръ изъ "Сказание за буквитѣ"
Асенъ Виденовъ
24.05-min.jpg
24.05-min.jpg (30.73 KiB) Преглеждано 1327 пъти
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да, гръцкия император наредил славяните да се образоват?! хаха Иначе, разбира се, българите били тъпи и прости като фасул😆Това го учим ние в училище?!!!!
Не мисля, че е било така! Поздрави на нас и всички народи, които използват нашата азбука❤️
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3544 times

Inna написа: Да, гръцкия император наредил славяните да се образоват?! хаха Иначе, разбира се, българите били тъпи и прости като фасул😆Това го учим ние в училище?!!!!
Не мисля, че е било така! Поздрави на нас и всички народи, които използват нашата азбука❤️
България и българският език са много по-стари от които и да е гръцки император. Жалко е на какви неща ги учат децата в училище по история и какво пише в учебниците. (заради продажни политици робуващи на чужди господари, а на не българският народ) Гърците и македонците имат навика да си присвояват много от нашата българска история и да я представляват, като тяхна. Нали Македония е била месност в България, следователно Александър Македонски какъв е? :D Проста логика.
Гръдците митове и легенди са прекопирани и преработени от тракийските митове и легенди. Гърците не веднъж са опитвали да унищожът България. Последните случай са през Втората Световна Война настояват да заличът България, а по-късно ни правеха сечено с влизането ни в Европейския Съюз. Сега умишлено бутат Македония да влезе в Европа. За съжаление няколко държави в региона яко се напъват да ни претопят и да ни заличът историята, и паметта.
Тъп и прост съм, но тия се месят където не им е работа.
Прикачени файлове
Tkoz-min.JPG
Tkoz1-min.JPG
Публикувай отговор