Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2021 / Outdoor Season 2021 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Честно казано от два хубави вида коз никога не ми се е получил тъп като сила, дори в някои случаи имах и по-добри от самите родители като вид и дори като потенциал. Случайно да, но все пак съм ги подбирала с някаква, макар и елементарна идея какво искам. Но най - различни и непредвидими на вид и цвят и съдържание, там е работата. да подбереш и стабилизираш вид, така че да стане до най много два фенотипа(не знам дали сте забелязали, но най-често са два фенотипа в повечето сортове ) това вече изисква познания и време, място, разнообразна генетика. Иначе любителски миксове има много успешни. Хващаш два регулара, избрани от теб и си правиш не лоши семки за лична консумация. Но може да излязат сто вида, може някое по- мършаво, това е разликата с продължителното селектиране и кръстосване, а не че стават слаби. Скапани на сила стават, когато се намеси ди-вак.Тоест ако ползваш семки от вън, от опрашен твой аутдор или неясни къде и от какви родители направени.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Дърпам един стол и следя. Ако не друго поне да освежиш темата:) Какви са ти сортовете?Има много да гонят моите, но с твоето поливане нищо чудно да ме изпревариш:D Успешен сезон!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑22 Май 2021, 16:27 Лека полека. Другата седмица ги изкарвам.
Ще им дам няколко дни да се стабилизират след стреса днес, а и имам довършителна работа по градината и така.
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
Почвата ти изглежда хубава и ако мислиш да ги храниш като предната година, може да минеш и с по-малки дупки, корените ще влязат в местната почва така или иначе. Графика за поливане е по-важен спрямо размера на дупките когато си директно в земята ( без саксии).АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑22 Май 2021, 16:27 Лека полека. Другата седмица ги изкарвам.
Ще им дам няколко дни да се стабилизират след стреса днес, а и имам довършителна работа по градината и така.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Zafor19
- Баш Градинар

- Has thanked: 1269 times
- Been thanked: 893 times
Здравейте, тази година имам 2 градинки. На едната са по- големи. На втората, с малките, се появи някакво животно и ги яде, топира ги направо. Сбд сортове, за масло.
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Благодаря ти, Джо!Josep92 написа: ↑22 Май 2021, 18:20Дърпам един стол и следя. Ако не друго поне да освежиш темата:) Какви са ти сортовете?Има много да гонят моите, но с твоето поливане нищо чудно да ме изпревариш:D Успешен сезон!АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑22 Май 2021, 16:27 Лека полека. Другата седмица ги изкарвам.
Целта ми тая година да не стават толкова големи като предната, затова и съм сложил по-късно разсада:) Поливането ще е на евала - знаеш хах.
Сортовете са 3,4 като в основната градина където ще полагам повече грижи са фаст версии, другага градина ще е на природата в 80% от случея. Не се сещам за сортовете, но ако имаш интерес ще проверя и ще ти ги кажа!
Ще се постарая да направя квадрати с по-ниски и добре набъбнали кратуни (дали ще стане, отделен въпрос)
Успешен сезон и на теб!!
Здравей, приятелю! Почвата ми тази година ще е същата като предната, но с разликата в съотношението защото миналата бях сложил доста от чкч и по-малко местна почва, ефекта беше лош не от към плодородие, а от консистенцията(килваха се от корените настрани) нямаше я твърдостта. Затова ще го коригирам тази година.Sofia Cannabis написа:Почвата ти изглежда хубава и ако мислиш да ги храниш като предната година, може да минеш и с по-малки дупки, корените ще влязат в местната почва така или иначе. Графика за поливане е по-важен спрямо размера на дупките когато си директно в земята ( без саксии).АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑22 Май 2021, 16:27 Лека полека. Другата седмица ги изкарвам.
В основната ми градина ще се полива красиво много както миналата, но в другата няма да мога толкова. Там ще е повече "каквото стане"
Във отделната градина беше чакълесто мястото и се копаеше много тегаво, дупките са около 30тина литра(в основната са около 120)
Та когато се полива във втората градина ще гледам да поливам в доста голям радиус за да поомеква и да има корени повече, нищо особенно. Почвата и на двете места ще е еднаква.
Ще гледам да направя твоя тип китки. Много груба селска работа беше миналия път.
По 260-80см и по около 3квадрата място беше едно цвете и ми беше супер трудно през целия период. Тази година ще си спестя тая мъка.
Гледам тази година доста хора подкарали доста ранен разсад, откраднали са го от някъде май? Хаха
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това с ранния разсад виждам, че го пишеш и другаде? Не разбирам за какво намекваш. От къде са го откраднали, от бабите си най-вероятно
Разсад като цяло се сади възможно по-рано, нищо ново.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4017 times
- Been thanked: 4814 times
-
FikiStoraro
- Градинар

- Has thanked: 865 times
- Been thanked: 971 times
Направо кани Васко Далаверата да се пуща на лайв от оранжерията!
Когато на готин пич му е кофти, това е блус. Когато на готин пич му е готино, това е реге. Когато на кофти пич му е готино, това е чалга.
.png)