Здравейте,
Ден 63 цъфтеж 11/13
Мисля 3те вдовици скед като изъхнат,което ще се случи утре или в други ден да ги полея за последен 4ти път с final solution 7 да ги режа,как мислите?
Желата по точно 2та желата са на final solutionвече две поливки и мисля чр поде още 10 дена ще минат за тях..
А преторения желат си е на торове...хапва си той ама почна да прави хубави глави ще го видим до кога мисли да я кара така...
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Поредния нов
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- BuTaMuH
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

- BuTaMuH
- Градинар

Здравейте,
Преди малко забелязах,че растението което съхне е умекнало и започва да става по рехаво а беше твърдо като камък...температурата е висока 22-25градуса 47-52%влага вентилатора който обдухва е много слаб и дали не е от това?
Преди малко забелязах,че растението което съхне е умекнало и започва да става по рехаво а беше твърдо като камък...температурата е висока 22-25градуса 47-52%влага вентилатора който обдухва е много слаб и дали не е от това?
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Те така си стават, твърди са, когато са живи, после омекват и почват ужасно да намаляват на тегло и размер
Ако можеха да си останат както при рязането!
И накрая са сухи и свити. Сухи, ама да не се ронят, а да са лекичко жилави.
- BuTaMuH
- Градинар

Пффф а аз се размечтах нещо...да жилави са дори мисля днес или утре да ги разделя на клонки и да ги увия във весник или някъква хартия
- BuTaMuH
- Градинар

Преди малко резнах и другите две вдовици.Имат доста смола и лепнат доста,голям зор виждам да си я смеля в гриндера но пушека е доста мек може би защото имат и още лека влага но се надявам да се нормализират нещата...
Почнах да се интередувам за есенния гроу който мисля да направя и ми се иска да гледам сатива..а като семки имам gelat og,tom kush на vision,blueberry.така че ще се ходи на пазар до seedsman.Ако може да ми препоръчате сатива от която сте останали впечатлени,която ще мога да я гледам в бокс 180см,във вкажен раьон? Благодаря ви
Почнах да се интередувам за есенния гроу който мисля да направя и ми се иска да гледам сатива..а като семки имам gelat og,tom kush на vision,blueberry.така че ще се ходи на пазар до seedsman.Ако може да ми препоръчате сатива от която сте останали впечатлени,която ще мога да я гледам в бокс 180см,във вкажен раьон? Благодаря ви
- BuTaMuH
- Градинар

-
gradinar/mitev
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 46 times
Здравей!
Как е на вкус?Завърта ли яко главата
Похвали се!
И на мен скоро ми предстои беритба,но не съм сигурен какво ще е качеството и съм доста развълнуван
Как е на вкус?Завърта ли яко главата
Похвали се!
И на мен скоро ми предстои беритба,но не съм сигурен какво ще е качеството и съм доста развълнуван
.png)