Mlad gradinar sam i vse oshte se ucha!
Imam vapros.
Rasteniata mi sa v vtora sedmica na caftej no niamat spezifichnata vonia.Niakade barkam no ne znam kade
Kachvam malko snimki

Здравей,gradinar/mitev написа: ↑17 Апр 2021, 22:41 Zdraveite!!
Mlad gradinar sam i vse oshte se ucha!
Imam vapros.
Rasteniata mi sa v vtora sedmica na caftej no niamat spezifichnata vonia.Niakade barkam no ne znam kade
Kachvam malko snimki

Влажността е много ниска и е хубаво да я държиш поне над 50%, а вече в напреднал цъфтеж можеш да я докараш до 40%. Температурата е ОК не трябва да надвишава 30С и не трябва да пада под 22 в светлата част на деня.gradinar/mitev написа: ↑17 Апр 2021, 23:39 Blagodaria vi!
Малко ми е трудна кирилицата ,защото ползвам предимно латиница,но ще се опитам!
Торя го нормално с торове,подкастрям ги внимателно от големи листа,как мислите влажността и температурата добре ли са?
Ползвам Vipasectra T600W в Бокс 40×40×120,отделно сам монтирал Бокса в гардероба за да е по дискретно,вентилатора е малко неподходящ като големина,но смених 5 малки който се повреждат на 1ва седмица,затова предпочетох този големия.Изходна вентилация все още не съм си купил,но ще я поръчам много скоро!Семките са закупени от Seedsman мисля че се казваха Black sugar.Сигурни ли сте че ще започнат да смърдят и кога?Снимките които качих са след вчерашно подкастряне от по-големите листа,иначе изглеждат още по добре!
Благодаря на отзовалите се!!!
Пожелавам Ви пълни градини!!!![]()

На мен ми изглеждат добре . Има време до бране доста. Един съвет - направи си дневник така по голяма част от хората биха ти помогнали