Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Диагностика за растения в почва (снимки)
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
Ами, каквото стане, смених крушката и ъгъла, сложих ги в кашон, това ми е максимума, като свършат, свършат. Реших да гледам индика, заради рака на майка ми, за индики съм дал 12 хил. лева. По една или друга причина майка ми почина преди 20 дена и сега имам една торба индика. Ще я направя на масло. Не пуша нищо по-принцип, но открих, че маслото ми действа добре, във фермера съм показал извлека на ТХК по метода на Рик Симпсън. Взимам си 30-40 мг преди сън, но това е за лечебницата. Пълен лаик съм и нямам условия. Тази част с разсада наистина я претупах, чета дневници във фермера не съм някой мързеливец. Това е. Благодаря! Ако тръгнат добре, ако не, взимам 6 семки Афгани и отново, поне цъфтежа им е кратък за гледане на открито.
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
Подобриха се малко
с киснене 4 дена под оная лампа, а сега хваща по 6-10 часа слънце, последните дни, само едното още е слабо, в смисъл стеблото е кривичко. Почвата стана суха, прекалено суха, та им капнах малко вода сутринта и веднага си я дръпна.
- Notch
- Баш Градинар

- Has thanked: 95 times
- Been thanked: 67 times
Здравейте, някой да знае какви са тези гъби? Почвата е торф, чкч и кокос. 99% Съм сигурен че е от чкч-то, преди да сложа от него бяха само в торф и нямаше никакви гъби. На цветята нищо им няма поне за сега, да не им стане нещо от тези гъби?

- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
Гледай да не преполиваш, че ми се струва твърде влажна почвата ти . Или снимката е след поливка? От преполиване разсада става по-кекав и се заключва усвояване на хранителни вещества.
Тези гъби не пречат по никакъв начин на растенията. Така, че не се притеснявай от гъбите.
При мен също ги е имало.
Да от чкч-то е. (както и при мен беше от чкч-то) Защото за производството на чкч се ползва предимно стара тор от говеда (примерно крави), която не я стеризират. Иползват стара, защото прясната тор е "много гореща" и може да покачи температурата на купа до 70 градуса, но това пречи на червейте, защото червейте са най-активни на тъмно и при температурата от 15-20°С. Опасна за червейте е температурата над 35°С. При темепратурата от 1 °С са все още живи, под 0°С оцеляват само Коконите ("яйцата" на червейте), които издържат до -20°С.
Обикновенно не стерилизират оборската тор за чкч фермите, а направо ринат оборска тор с багера от някоя стара купа... така, че е пълно със спори на гъби. Гъбите обичат лайната. Кравите обичат гъби.
Тези гъби няма да навредят на растеняита ти.
Но преполиването ще навреди на растенията ти. Ти растения или гъби ще отглеждат
Може би си се надявал да са от "магические гъби" и да ги гледаш едновременно с Конопахаха
- Notch
- Баш Градинар

- Has thanked: 95 times
- Been thanked: 67 times
Хахахаfirstcitizen написа: ↑27 Апр 2019, 16:51Гледай да не преполиваш, че ми се струва твърде влажна почвата ти . Или снимката е след поливка? От преполиване разсада става по-кекав и се заключва усвояване на хранителни вещества.
Тези гъби не пречат по никакъв начин на растенията. Така, че не се притеснявай от гъбите.![]()
При мен също ги е имало.
Да от чкч-то е. (както и при мен беше от чкч-то) Защото за производството на чкч се ползва предимно стара тор от говеда (примерно крави), която не я стеризират. Иползват стара, защото прясната тор е "много гореща" и може да покачи температурата на купа до 70 градуса, но това пречи на червейте, защото червейте са най-активни на тъмно и при температурата от 15-20°С. Опасна за червейте е температурата над 35°С. При темепратурата от 1 °С са все още живи, под 0°С оцеляват само Коконите ("яйцата" на червейте), които издържат до -20°С.
Обикновенно не стерилизират оборската тор за чкч фермите, а направо ринат оборска тор с багера от някоя стара купа... така, че е пълно със спори на гъби. Гъбите обичат лайната. Кравите обичат гъби.
Тези гъби няма да навредят на растеняита ти.
Но преполиването ще навреди на растенията ти. Ти растения или гъби ще отглеждат![]()
? Влагата в саксията е на мнение за второто.
Може би си се надявал да са от "магические гъби" и да ги гледаш едновременно с Конопахаха![]()
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1007 times
Не изглежда преполивани, листата седят едни такива набръчкани и като сбабичосани пръсти като стоиш във ваната. Може да е дефицит или да поливаш с грешно ПХ и нещо да се е заключило.
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Ph 7 e развор с който поливаш или Ph 7 е на почвата ? Органично ли отглеждаш ? С какво поливаш ?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
.png)