Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Диагностика за растения в почва (снимки)

Имате нужда от помощ с болните си растения - Марихуана, коноп, трева? Попитай гурута в лечебницата за помощ!
Публикувай отговор
Семена марихуана
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Ами, каквото стане, смених крушката и ъгъла, сложих ги в кашон, това ми е максимума, като свършат, свършат. Реших да гледам индика, заради рака на майка ми, за индики съм дал 12 хил. лева. По една или друга причина майка ми почина преди 20 дена и сега имам една торба индика. Ще я направя на масло. Не пуша нищо по-принцип, но открих, че маслото ми действа добре, във фермера съм показал извлека на ТХК по метода на Рик Симпсън. Взимам си 30-40 мг преди сън, но това е за лечебницата. Пълен лаик съм и нямам условия. Тази част с разсада наистина я претупах, чета дневници във фермера не съм някой мързеливец. Това е. Благодаря! Ако тръгнат добре, ако не, взимам 6 семки Афгани и отново, поне цъфтежа им е кратък за гледане на открито.
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 92 times

Подобриха се малко :coke: с киснене 4 дена под оная лампа, а сега хваща по 6-10 часа слънце, последните дни, само едното още е слабо, в смисъл стеблото е кривичко. Почвата стана суха, прекалено суха, та им капнах малко вода сутринта и веднага си я дръпна.
22042019973.jpg
22042019972.jpg
22042019971.jpg
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

Здравейте, някой да знае какви са тези гъби? Почвата е торф, чкч и кокос. 99% Съм сигурен че е от чкч-то, преди да сложа от него бяха само в торф и нямаше никакви гъби. На цветята нищо им няма поне за сега, да не им стане нещо от тези гъби?

Изображение
Изображение
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

Notch написа: 27 Апр 2019, 13:24 Здравейте, някой да знае какви са тези гъби? Почвата е торф, чкч и кокос. 99% Съм сигурен че е от чкч-то, преди да сложа от него бяха само в торф и нямаше никакви гъби. На цветята нищо им няма поне за сега, да не им стане нещо от тези гъби?

Изображение
Изображение
Гледай да не преполиваш, че ми се струва твърде влажна почвата ти . Или снимката е след поливка? От преполиване разсада става по-кекав и се заключва усвояване на хранителни вещества.

Тези гъби не пречат по никакъв начин на растенията. Така, че не се притеснявай от гъбите. :)
При мен също ги е имало.

Да от чкч-то е. (както и при мен беше от чкч-то) Защото за производството на чкч се ползва предимно стара тор от говеда (примерно крави), която не я стеризират. Иползват стара, защото прясната тор е "много гореща" и може да покачи температурата на купа до 70 градуса, но това пречи на червейте, защото червейте са най-активни на тъмно и при температурата от 15-20°С. Опасна за червейте е температурата над 35°С. При темепратурата от 1 °С са все още живи, под 0°С оцеляват само Коконите ("яйцата" на червейте), които издържат до -20°С.
Обикновенно не стерилизират оборската тор за чкч фермите, а направо ринат оборска тор с багера от някоя стара купа... така, че е пълно със спори на гъби. Гъбите обичат лайната. Кравите обичат гъби.

Тези гъби няма да навредят на растеняита ти.
Но преполиването ще навреди на растенията ти. Ти растения или гъби ще отглеждат ;) :D ? Влагата в саксията е на мнение за второто.
Може би си се надявал да са от "магические гъби" и да ги гледаш едновременно с Конопахаха :)
Прикачени файлове
69-min.JPG
Аватар
Notch
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 95 times
Been thanked: 67 times

firstcitizen написа: 27 Апр 2019, 16:51
Notch написа: 27 Апр 2019, 13:24 Здравейте, някой да знае какви са тези гъби? Почвата е торф, чкч и кокос. 99% Съм сигурен че е от чкч-то, преди да сложа от него бяха само в торф и нямаше никакви гъби. На цветята нищо им няма поне за сега, да не им стане нещо от тези гъби?

Изображение
Изображение
Гледай да не преполиваш, че ми се струва твърде влажна почвата ти . Или снимката е след поливка? От преполиване разсада става по-кекав и се заключва усвояване на хранителни вещества.

Тези гъби не пречат по никакъв начин на растенията. Така, че не се притеснявай от гъбите. :)
При мен също ги е имало.

Да от чкч-то е. (както и при мен беше от чкч-то) Защото за производството на чкч се ползва предимно стара тор от говеда (примерно крави), която не я стеризират. Иползват стара, защото прясната тор е "много гореща" и може да покачи температурата на купа до 70 градуса, но това пречи на червейте, защото червейте са най-активни на тъмно и при температурата от 15-20°С. Опасна за червейте е температурата над 35°С. При темепратурата от 1 °С са все още живи, под 0°С оцеляват само Коконите ("яйцата" на червейте), които издържат до -20°С.
Обикновенно не стерилизират оборската тор за чкч фермите, а направо ринат оборска тор с багера от някоя стара купа... така, че е пълно със спори на гъби. Гъбите обичат лайната. Кравите обичат гъби.

Тези гъби няма да навредят на растеняита ти.
Но преполиването ще навреди на растенията ти. Ти растения или гъби ще отглеждат ;) :D ? Влагата в саксията е на мнение за второто.
Може би си се надявал да са от "магические гъби" и да ги гледаш едновременно с Конопахаха :)
Хахаха :D Оставаше и такива да са.. 2 в 1 ;) Иначе малко ги преполях, рандоми са тези.
Gogo
Градинар
Градинар
Has thanked: 8 times
Been thanked: 27 times

Първите листа пожлтяха,вторите пожлтяха,третите съшто,дали от преполиване незнам,сега е доста сухо.
IMG_20190525_122103.jpg
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1007 times

Не изглежда преполивани, листата седят едни такива набръчкани и като сбабичосани пръсти като стоиш във ваната. Може да е дефицит или да поливаш с грешно ПХ и нещо да се е заключило.
airwalk
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

h.jpg
Здравейте,
какво е това оцветяване на листата? Две китки са на едно място, само едната е така,
влажност 60%, температура 28С, ph 7, проблема се появи още след поникване
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4775 times

Ph 7 e развор с който поливаш или Ph 7 е на почвата ? Органично ли отглеждаш ? С какво поливаш ?
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
airwalk
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

ph7 e на водата и на почвата( смес от градинска и от магазина), не ползвам други добавки.
Публикувай отговор

Обратно към “Лечебница за болни растения - Марихуана”