Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Как да се приготвим за цъфтеж?
- VasilIliev
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
И при мен е така в момента и четох че е поради липса на калции.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Гледа се общо от какво е станало така. Полей ги първо с малко вода, после с това, което си взел. Сигурно малко вит и микроелементи няма да им дой0дат зле. Да се накиснат добре и да натежат обаче. Няма да гледаш да е с еди колко си литра, а ще гледаш саксията действително да се намокри добре, не изпръхнала и всичко да изтече на земята. Може да ги сложиш на земята, нищо и да се отдалечи лампата, защото така съхнат повече. Проблемите се създават като запълнят саксиите и почнат да разчитат на нас, от неправилно поливане или други условия неправилни. Може да помогне добавянето на елементи и торове, но трябва да оправиш и това, което поначало е направило проблема. Влажността колко е сега, темп? Защото с промените навън и вътре се променя, изискванията им в различните фази за храна и полива също не са еднакви....
Също да те помоля да пишеш за твоите цветя тук, в твоята тема, а онази си е на Витамин за неговите. Не е обща за въпроси.
Също да те помоля да пишеш за твоите цветя тук, в твоята тема, а онази си е на Витамин за неговите. Не е обща за въпроси.
-
Sasho
- Градинар

- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 86 times
Ще ми умрът ли цветята : ( това пожълтяване не е добре защото тези автота нямат време за лекуване а не са нафебеляли както трябва за сега листата са жълти но главите си се развиват страх ме е да не попнат да пожълтяват и самите глави защото тогава ще е гадно.
.png)